ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 384
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
Слънчева, и моят мотив да се ваксинирам беше такъв ( макар и изболедувала) - който може да го направи,за да са защитени тези,които не могат или не бива. А и да дам пример на големия.
Не мисля,че ще им се получи с децата на този етап.

# 166
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ема има антитела. Нямам притеснения от ваксината, но тя няма нужда от нея засега.

За маските - вече излезнаха достатъчно проучвания, че нямат отношение към разпространението на ковид.

# 167
Мария, казвай го този дерматолог. И аз искам лекар да каже да моята да намали сладкото.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 20:08 от Silver gull

# 168
Много готин! Аз все при него ходя, и за мен, и за нея. Включително ни е махал разни израстъци. Д-р Петров в дерматологична клиника "София".

# 169
  • София
Удома има всенародни тържества - първо 4.50 на съчинение по японски с много насърчителен коментар от класната.

# 170
Браво на младежа, Green!👍

Zazu, как е мъничето? Преборихте ли вируса? Каза, че ти е минорно настроението, надявам се вече да е мажорно🙂

# 171
  • София
Ахахах, Мария!
Любимият ни лекар (дерматолог)! 😃

# 172
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета, за разбирането 😘 аз вече даже не се ядосвам, чакам само да свърши срока и да имаме яснота за езиковата паралелка. Днес отново тест по информатика, и дъщеря ми като си го предала в края на часа, учителката й казала,, така като го гледам, май си за 2,,...без да го е проверила дори. Вярно е, че и София не си дава зор по тези предмети и е заявила устно пред госпожата, че иска да се пренасочи към езиците, и явно това е я докачило, ама отвсякъде си личи личното отношение.. Както и да е, говорила съм с нея, тя смята, че мястото на детето ми не е в този клас, поне нямаме спор по този въпрос 😉
Аз на този етап не бих ваксинирала детето, даже и за себе си се чудя... Прекарах Ковид, но личния ме съветва наесен да си сложа Пфайзер, ще го мисля.

# 173
  • София
Biskvitka, ами тази жена просто не става за учител.
Съвършено не мога да си представя що за причини следва да имаш, за да пускаш такива коментари, при това към дете. 🙄

# 174
Ох, Бисквитка, такава фрапираща емоционална незрялост при педагог е недопустима! Дори да се е докачила( а не виждам причина), такова поведение е непрофесионално и откровено злобарско.

# 175
  • о`майна лунна нощ е
Бяс ме хваща от такива псевдопедагози. Дано ви се получат леко и бързо нещата с преместването, Бисквитка.

# 176
  • София
То всъщност голяма част от проблема ви и желаното местене може да е именно тази жена...

# 177
  • гр.София
Ей,и аз се ядосах... С какво ли сърце ходи това дете на училище...

# 178
  • София
Бисе Hug.
Аз съм зодия близнаци. Настроението ми се мени по 17 пъти на ден минимум Blush. А и рожденият ден наближава и може да е сатурнова дупка или както там се казваше Stuck Out Tongue Winking Eye.
Фъстъкът вече е по-добре слава Богу. Но с тая ясла през седмица е с поредния вирус. Но и това ще мине. От друга страна - ако гледаме позитивно, се класира и ходи на ясла. Колко хора си мечтаят да са на наше място Stuck Out Tongue.
За яденето ме е срам да кажа. Ядем и готвим всичко и по много Animal Pig2. Всички - барабар с котарака и рибките Grinning.

# 179
  • София
Моят днес се е издънил на класното по математика.  Решил  е 2 от 5 задачи, но и тях колко не е ясно. На предишното контролно едва е вързал петица. Какво му става нямам идея, баш на финала започва да се дъни. А не излиза по цял ден от стаята си и уж учи, ама дали и по какво... Не очаквах чак такъв срив, особено след 100т. на НВО . То хубаво е наблегнал основно на немския, но за съжаление има и други предмети.

Общи условия

Активация на акаунт