ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 097
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ами, чака ви - в 10-ти клас. Ако спрете сега, ще изгубите тренинг.

# 76
  • София
Ами то, навикът е голяма работа. Малко преди средата на юни рязко ни се допива.

# 77
Освен това вече имало вино и за кукувици като нас с Бисето, дето алкохол не близваме:

Та няма да се цепим от колектива другия път Simple Smile

# 78
  • у дома
Ами, чака ви - в 10-ти клас. Ако спрете сега, ще изгубите тренинг.
Това в 10ти от сега съм решила да не го отразявам,даже ако не иска да ходи ще го подкрепя.

# 79
  • о`майна лунна нощ е
Просто не искам да се сещам какво беше преди една година. Затворени по къщите в най-важните месеци преди завършването, спрени частни уроци, невзет материал, неяснота и страх .. оцеляхме. Едва ли е имало по-инфарктни матури от тези през 2020 г.

# 80
  • София
Да, и всичкото това при стотина случая общо (не помня точно, но не бяха много). Колко сме се прецакали всъщност и какво нещо е страхът. И стадният инстинкт. Че и НВО изкарахме.
В смисъл - наздраве, нали! 😆
(Извинявайте, ама днес все нещо ми е смешно).

# 81
  • Sofia
Голяма забава е настанала, гледам от сутринта наливате алкохол😀

# 82
Мария,  с това безалкохолно винено изживяване ще сме като часовои- другите ще се омаят, ние ще сме на пост в пряк сблъсък с деъствителността🙂
Шира( така ли се казваше, дадо ми даваше да опитам, когато правеше вино) без алкохол, ако измислят, ще ги призная🙂

# 83
  • у дома...
Ама пък какви неща ще разказваме на внуците...

# 84
  • Между гори и планини
И ширата има алкохол 🤣
Баба ми разказваше, че едно време хранели бебетата с попара с винце,  за розови бузки и да спят докато майките работят в полето. Та ние сме закъсняла, пием само от обяд. А все пак,  някъде по света вече е било вечер 😂

# 85
Да, ще се превестим в темата КГБ( клуб на готините баби).

# 86
  • у дома...
Пуснала съм на ММ "Бащата на булката"... Като завърши детската градина, на празника ревах. Миналата година ревах като видях 91.5 по БЕЛ. Обещала съм на абитуриентския бал пак да рева.

# 87
  • Между гори и планини
Аз на абитуриентската ще отворя бутиковите вина, дето отлежават 10г от замръзнало грозде.
П.п вероятно за мен е филма Monster in low.

# 88
  • София
М.г. (като излязоха резултатите на 26-ти юни, това се помни форевър) оставих дъщеря ми да ги провери, и те излизат едни удовлетворяващи такива, нали; и девойката казва "ама, мамо, да не се разплачеш!"; и аз (наум) - WTF?, защото нито ми идеше, нито ми беше хрумнало, нито имах каквото и да било намерение да се разрева. Ма пък виж как чудесно съм заблудила дори тийнейджърския враг.
ПП: Друга тема. Доспиват ли си децата ви? При нас се трупа умора; два дни миналата седмица девойката спа следобед, а сега я сварвам заспала на килима в нейната стая. Направо непоносимо е с тази първа смяна + вече цяла година навици да се ляга късно.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 22:38 от Red

# 89
Не се мъчи. Почерпи се сега. В Кралската изба имат още.  Селектирани. От определени години. Винаги можеш да си поръчаш пак. Joy

Общи условия

Активация на акаунт