ОСМИ клас 2020/2021 - Епичната година е към своя край и осмокласника сега го чака рай!

• 28 364
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
Аз съм като Мария, не ми идва отвътре аз да спя, а той да се оправя сам. Няколко пъти го оставих да се организира самостоятелно и от зор да не закъснее, ставаше час или два  по-рано. А на мен ми е кеф да го изпратя сутрин, а ако почват по-късно, да му направя топла закуска. Като си облече дрехите за училище да му се порадвам какъв голям и хубав младеж е и задължителните думи:" Да се пазиш и ми се обаждай от време на време"😊 Че много скоро и тези моменти ще отлетят, а ние като родители по цял ден сме потънали в работа...

# 106
Прибирам се, мирише на опити - учат по химия. Simple Smile Пали се сяра, мирише - като в Бейрут сме Simple Smile Дано атомната физика е другата година Simple Smile

С бира, без бира, положението е "Спокойствие и само спокойствие", ама "и това ще мине", само трябва търпение. Преди 8 години, Много се ядосвах с голямото дете - не учи, само играе или чете книги (много чете, ама не и уроците Simple Smile ), успеха се намали, всеки ден се карахме... После нещата се наредиха. И успеха се повиши, и  на ДЗИ имаше висок резултат, тази година завършва бакалавър във ФМИ, работи, живее самостоятелно с приятелка и вече е много спокоен и благ Simple Smile Всичко с времето, с интересите. Момчетата по-късно се сещат, че не може само с акъл, трябва и четене Simple Smile
С номер 2 съм по-спокойна. Ще станат нещата. Важно е да е спокоен и доволен.Сам става и излиза преди да сме станали Simple Smile Понякога работи до късно, но успява да стане а училище. Уморен е, но скоро ще дойде юли

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 00:52 от citron

# 107
  • София
Милост нямате значи, бива ли да изпишете 10+ страници. Скапала съм се от работа тия дни и едва наваксвам. Наборът е болен. Водя преговори с учителите как да го оформят. Утре ще трябва да стана с него в 6,30, да го закарам за 1ви час да си направи контролното по география. Добре, че учителката по танци ми спести следобедното разкарване. Но пък вечерта съм на участие на Васил Найденов. Дано да имам сили в петък да ида на работа. Joy  Графикът на набора ми се вижда толкова натоварен, че не знам как издържа физически. В понеделник и сряда са му леките дни- има само 1ч танци извън училище. Във вторник и четвъртък танцува по 4ч (пак извън училище), уикендите малко повече. Вечер припада към 23ч.

# 108
Вече сме будни. И двамата ставаме в пет. Той излиза в 6.30, аз ще излизам към 10.30. При мене всеки ден е различно. Има и дни, в които продължавам да работя от вкъщи.
Ставам, за да припомня да си вземе всички учебници:blush:, пари, маски  Гладя тениска.
Не закусва напоследък.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 07:43 от Amanda.D

# 109
  • софия
Човек ще каже, че имаМЕ НВО. Какво сте се разписали толкова 💗
Станала съм, пия кафе, приготвила съм закуска на мрън (закусва), след малко ще започвам да се оправям за работа. Днес и утре ще я оставя вкъщи, че я валя дъжд и има сопол. С маската хич няма да е добре, а и като остане 2 дни ще се оправи. Но се е събудила и довтасала в хола 🙂 Иначе ще има да влачи. Другата седмица трябва да е добре.
Иначе е свикнала да става рано, но събота и неделя поспива до към 9 ч. Умората и ежедневното ранно ставане се отразяват, няма значение колко си ранобуден. При нас проблем не е толкова събуждането, а това че трябва да станеш да се оправиш да тръгнеш.
На мен ми е добре, че мога да избера кога да ходя на работа и предпочитам да отида за 7.30 ч. И без това съм станала. Поне си тръгвам рано и след това по- имам време да си свърша някакви неща.
Хубаво ми започна деня с вас 🙂
Добро утро ☕

# 110
  • София
Лелеее каква активност.Тъкмо ще ми правите компания От един час вече работя.Щерката трябва да излиза в този момента за училище.След нея измъква мъжа ми.Тя отказва да я караме на училище напоследък.Ами...няма да водим война да се натискам....

# 111
  • гр.София
И аз търся темата в дъното на страницата, а тя-  първа,отгоре .
Силвър,кротна ли се вашето коте- разбойник?
Спи ми се,та две не виждам,но гледам да ходя рано на работа, а и пътувам в почти частен тролей  ,средно трима души,дето се знаем.   Понякога излизаме с щерката заедно, до първия ъгъл.
Чантата й е безумно тежка .

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 07:23 от blanc

# 112
Добро утро. Coffee

Май ще ни трябва още една тема до края на месеца. 😀
С това темпо може и да е повече от една. Grinning
Къде на шега, къде на майтап, осмокласникът достигна ваканционен етап.

Чакам с нетърпение петък. Човек ще каже, че съм се преработила...

# 113
  • Между гори и планини
Добро утро ☕
Младежа вече закусва.
Днес е срашното класно по математика. Той е изключително спокоен, че знае.
Какво закусват вашите деца? През учебната седмица аз му правя корнфлейкс с прясно мляко,  или овесени ядки и плод с кисело мляко.  В почивните дни правя по-засукани закуски.

# 114
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро. Ема е втора смяна, така че доволно си спи. 3 пъти в седмицата става в 8.00 и се подготвя за фитнес, ходим семейно в една и съща зала. Иначе училището е много близо до нас, 15 минути пеша или 1 спирка с метрото.

# 115
  • Някъде в Европа...
Добро утро ☕
Младежа вече закусва.
Днес е срашното класно по математика. Той е изключително спокоен, че знае.
Какво закусват вашите деца? През учебната седмица аз му правя корнфлейкс с прясно мляко,  или овесени ядки и плод с кисело мляко.  В почивните дни правя по-засукани закуски.
Редовната закуска цяла седмица е филии с кашкавал и филе на грил-тостер. Правя ги сутринта преди работа. Яде ги в училище..Или си купува форнети или горнооряховска скара 😉

# 116
  • Между гори и планини
Здрава мъжка закуска,  от сутринта със скара 😊

# 117
  • Пловдив
Добро да е!
Рано ставам, в 5. Набора в 6,къпе се, яде, мота се. Караме го до училище, че иначе е голяма загуба на време.
Закуски-днес правих мекици, вчера бутер банички, преди това макарони със сирене, правя и палачинки, утре ще е мит с кренвирш. Независимо дали е уикенд или седмица, все са такива закуските. Сега обаче взе да мрънка, че иска да е на диета и ще трябва да сменям, то освен яйца, кисело мляко, друго не ми идва на ум. Хич не ми се правят "здравословни палачинки", бананови палачинки, кето баници и подобни, няма кой да ги яде. Не обича яйца, но ще се наложи да се научи да яде, щом иска диета. Абе луда работа.
На вас усмихнат ден!
П. С. Не пия, но ще ми се наложи, пубера е в някакъв цикъл, освен да ми крещи и да ме гледа, все едно съм му враг, друго не прави напоследък. 😥

# 118
Вкъщи яде по пет -седем пъти на ден, но напоследък не закусва преди училище. Подозирам, че причината е, че и той като мен не може да ползва обществени тоалетни и не иска да се товари с храна.
По правило закусва кисело мляко с овесени ядки или една Активиа. Плодове, а също и някакви смеси от овесени ядки, тахан, нарязани плодове. И захар Simple Smile Яде много еднообразно. Обожава хляб, меса без мазнини, омръзнало ми е от безвкусните пилешки гърди и телешко.Аз обичам мазно свинско. Ориз, задушени зеленчуци.  Доматите ги яде като ябълки. Отделно моцарела. Обикновено зряло сирене не вкусва, кашкавали също, само безвкусната моцарела и понякога гауда. И това е. Хич не е по манджите.

# 119
Храната ми е голям проблем. Изобщо манджи не желае да яде. Закусва само в неделя, това е единствената сутрин през седмицата без аларма. Прави си омлет. Обядва пак нещо, което си забърква сама набързо. Не вечеря. Яде адски нездравословно. В голямото си купуват брецели или бисквити, всеки ден яде нещо сладко (шоколад или сладолед), което ме побърква. Толкова говоря, говоря за храната, но от едното ухо влиза, от другото - излиза. Sad

Общи условия

Активация на акаунт