Nimm2 – Да се наслаждаваме на живота повече с вкусни бонбони и близалки с плодов сок и витамини!

• 12 426
  • 367
  •   1
Отговори
# 45
Любимото занимание на синът ми (9г.)  е игра с блокчета лего и компютърните игри, разбира се. Заниманието, с което "забравям", че имам дъщеря (5г.) е рисуването с водни боички. После за мама остава голямото чистене, но обожава да прави отпечатъци с ръчички. Здраве да е!

# 46
Рисуване.

# 47
Обожава да рисува и пее!

# 48
  • Седмото небе
Моята госпожица е мъничка, но отсега много обича да си пее! Особено докато заспива Hug

# 49
Любимото творческо занимание на дъщеря ми е рисуването.

# 50
Да рисува и да реди пъзели.

# 51
  • Стара Загора
Как да се включите в играта? Като споделите в дискусията кое е любимото творческо занимание на вашето дете!

В момента сме на тема оцветяване на детски книжки Innocent Books
За друго творчество сме още много малки Simple Smile

# 52
Моята дъщеря обича да играе с моделин, да рисува и да лепи нещица, които е нарисувала.

# 53
Много обичат да рисуват. Малко преди първия локдаун случайно в търговска верига видях бой за текстил. Когато вече бях изчерпала идеите за забавления се сетих за тях. Няма такова забавление:) рисуваха по потници, блузи, текстилни чанти, дори и върху маските за лице. Не очаквах и да е толкова забавно да имам своя уникална текстилна торба за пазар. На маските ни за лице също много ни се радваха околните Simple Smile

# 54
Обожава да рисува и да прави гривнички от мъниста.

# 55
Любими занимания са оцветяване и работене с пластилин

# 56
  • на последния етаж
Рисуват, правят различни фигури от пластелин и строят с Лего.

# 57
Все още не рисува, но обича да си драска с пастели,както и да сглобява всякакви неща.

# 58
Рисува, оцветява и майстори причудливи неща от картон. Разбира се , никога не познавам каква точно машине е направил, но е креативно хлапе!

# 59
Любимо творческо занимание-подреждане на стикери върху раклата му. Всеки нов стикер на любим герой се залепя на такова място, че все едно участва в битка, нападение...

Общи условия

Активация на акаунт