Nimm2 – Да се наслаждаваме на живота повече с вкусни бонбони и близалки с плодов сок и витамини!

• 12 431
  • 367
  •   1
Отговори
# 60
Още е малък и "твори" само с пюрето 😂😂😂

# 61
  • София
Здравейте!
Моят син обича да рисува и да строи Лего.

# 62
Дъщеря ми обича да декорира торти, мелби, салати.Синът ми обича да строи с конструктор.

# 63
  • Пловдив
Дъщеря ми много обича да рисува и апликира. Второто мен ме устройва идеално, защото хобито ми е, да изработвам най-различни неща от хартия/картон и вечно из къщи се подмятат разни парчета цветни и дизайнерски хартии Simple Smile Дъщеря ми пък ги оползотворява за нейните си проекти Simple Smile

Синът ми е насочен в друга посока - той страшно много обича да чете, а вече има и няколко собствени приказки. Амбицирал се е, да напише книга, която да е толкова интересна, че и баща им да я прочете Simple Smile

# 64
Моето дете последно се запали да изработва бижута от епоксидна смола, за което премина кратък курс и отвори своя домашна работилница.

# 65
Синът ми обича да рисува на графичен таблет.

# 66
Големият ми син обича да си разглобява и сглобява колелото, а малкият "твори" с дрехите от коша за пране. Украсява с тях цялата стая.

# 67
На този етап рисуване и пеене.

# 68
Има някаква мания по лепенки и стикери, лепи ги навсякъде. Обича да подрежда пъзели и други логически занимания.

# 69
Да реди пъзели и да апликира.

# 70
  • Пловдив
В момента любимо й е да пее и да прави бижута /гривни, гердани и обици/ Grinning

# 71
  • Велико Търново
И двамата ми сина обожават да рисуват автомобили.

# 72
Любимо занимание е реденето на пъзели и да решава всякакви логически загадки

# 73
Любимото творческо занимание на дъщеря ми е да моделира любими анимационни герои от пластелин.

# 74
Обича да рисува, да сглобява, да моделира.

Общи условия

Активация на акаунт