"Порталът" - тема 3

• 16 311
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
  • Галифрей
Гледам,че гледанията в ютуба се увеличават 😘❤  Само така напред към милиони гледания. Мислех си тези дни,че сме къстмели ‘Порталът’ за мен лично е най-добрият сериал в България!! Няма любовни триъгълници,четеригълници и тн глупави добълните драми между главните герой. Ето можело да направят прексни връзки, не като по популярните сериалчета как главната женска героиня 30+годишна се тръшка и се държи като тийнейджърка.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 18:44 от Диана Бишоп

# 91
  • Варна
Фенките, искате нещо ала Завръщане в бъдещето, част първа Крум (Марти) отива в миналото, част втора в бъдещето и трета заключителна в каубойски времена.Nerd Вуйчото е Док и т.н.
И на мен след финала ми се приска отново и отново, но като се поуталожиха страстите си казах, по добре да не правят втори сезон, защото ще започнат сравнения, претегляния, критики, та да не си разваляме вкуса, ами час по скоро да пуснат друг сериал с оригинална идея.

# 92
https://bnr.bg/post/101482989/djevelkov#
Интервю с Илиян Джевелеков.

# 93
  • Галифрей
Бате Илиян си е прав,чудо си е този сериал. Направили са чудеса, снимали са го в екстремно време 😘❤❤ Липсва ни Татяна Лолова🌹

# 94
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен не ми беше ок сериал,страшно глуповат се оказа.Скачане през годините,връщат се,когато им е кеф.Как пък никой не за тези 30-40г не намери този "портал",в обществена сграда  Laughing Също така много муден,6 епизода,които можеше да се сумират в 2.
И какво,на финал ще имаме 2ма Михайловци,които живеят в паралелен свят? Единия официалният,пък другият на мазето?!
Наистина не разбирам какво му хвалите..Че той един лежерен Съни Бийч имаше повече замисъл и интрига.

# 95
  • Галифрей
На мен не ми беше ок сериал,страшно глуповат се оказа.Скачане през годините,връщат се,когато им е кеф.Как пък никой не за тези 30-40г не намери този "портал",в обществена сграда  Laughing Също така много муден,6 епизода,които можеше да се сумират в 2.
И какво,на финал ще имаме 2ма Михайловци,които живеят в паралелен свят? Единия официалният,пък другият на мазето?!
Наистина не разбирам какво му хвалите..Че той един лежерен Съни Бийч имаше повече замисъл и интрига.
Аз не разбрах само кой е Михайлов? 😅 Като не ви е харесал, защо сте го гледали? Съни Бийч е романтична комедия. На мен лично не ми хареса,че имаше любовни драматични триъгълници. Събират,разделят и се лигавят, най- вече Вики 😕 Докато ‘Порталът’ е съвсем различен жанр. Засяга сериозни теми. Уникална акьорска игра, музиката,декорите и тн са 💯🔝 Нямаше любовни драми и лигни. Създадоха атмосфера между два разчини свята. Изпийте едно куба либре и се успокойте 🥃

# 96
А и двамата Мишовци не живеят в два паралелни свята.. светът е само един. Подменен с един друг живот. Скоро Крум ще забрави кой и откъде е(макар че би трябвало веднага да се случи, но, както и е да е) Старият ще продължи да съществува само в сънищата, или ще се появява като дежа-вю.

# 97
  • Галифрей
Спорен мен Крум ще помни, просто му се добавиха  нови спомени. Цената която плати, спаси баща си и промени съдбите на много хора замяна собственото си щастие.  Внимавай какво си пожелаваш. Можеше да е лесно да тегли на майна на всички, да си вземе Анито да отидат в бъдещето и happy ending.😀 Но като голям зрял мъж реши да промени съдбата, лошите си получиха заслуженото а добрите нов шанс в живота. А той болка,че нещата не са такива каквито си е мислел.

# 98
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен не ми беше ок сериал,страшно глуповат се оказа.
  Докато ‘Порталът’ е съвсем различен жанр. Засяга сериозни теми.

Изключително сериозни теми - пътуване във времето Smile

# 99
  • София
"Порталът" е многопластов - от забавните песни до смисълът на живота и нашето място в него. В зависимост от това, докъде всеки навлиза в него, получава различни отговори и възприятия. Често нашата настройка, настроение в момента, може да ни повлияе върху нашите възприятия.
Adoralova, няма страшно, че не ти харесва - не е твоят филм, не е твоят момент Blush...Heart

# 100
  • Галифрей
Adroralova Не е вашият филм, може след време да ви хареса. Друго си е да гледаш как Велислав Павлов раздава запалки  и други джуркала 😀 😘

# 101
Или пък как Свежен Младенов те шибва със статуетка в тила. Усещането е още по-страхотно.. 😁

# 102
Или пък как Свежен Младенов те шибва със статуетка в тила. Усещането е още по-страхотно.. 😁
Joy Предпочитам Свежо да ми прегледа очите с онзи апарат - от много близко Joy

Напоследък като гледам Велислав в някой филм , все си мисля , че играе много естествено , защото той просто си е такъв /като героя/  . Интересно ми е да го видя като терорист в някой от американските филми , в които е участвал , дали пак така ще му е лепнала ролята Thinking

# 103
  • Галифрей
Определено, искам да гледам Велислав като злодей. 😏

# 104
  • София
Joy Предпочитам Свежо да ми прегледа очите с онзи апарат - от много близко Joy

Напоследък като гледам Велислав в някой филм , все си мисля , че играе много естествено , защото той просто си е такъв /като героя/  . Интересно ми е да го видя като терорист в някой от американските филми , в които е участвал , дали пак така ще му е лепнала ролята Thinking
А-а, и терорист му се отдава 😂
Скрит текст:
Скрит текст:
Гледах го в един американски филм - терорист, неуловим снайперист Казаков, който избиваше “нашите” 😜 - отива му 😂. Като истински 😂
В “ Септември в Шираз” пък играе гаден мъчител с качулка, но по гласа го познах / гледах го на английски - няма го преведен /😂

Общи условия

Активация на акаунт