"Порталът" - тема 3

• 16 304
  • 233
  •   1
Отговори
# 30
О, да 😝

Скрит текст:
Тук е пуснал секси лошият поглед.😁

# 31
Чак сега успях да изгледам последния епизод. Много ми хареса сериала! Прекрасна игра на Велислав, вуйчото ми беше много забавен, а сцените с Татяна Лолова направо ме разтопиха...
Първоначално си мислех, че ще използват портала, за да решат казуса с нотариалния акт от 1939-та, но особено след като Крум вече е барман, не вярвам това да се случи, дори да има втори сезон. А и май по-добре да не правят, защото най-много да го развалят.

# 32
  • Галифрей
Здравейте, аз също съм голям фен на сериала. Изгледах го два пъти  бих се  радвала да направят сезон 2.  Незнам дали сте гледали “ Life on Mars” BBC за един детектив  от бъдещето пътува във времето и се събужда в 1973. Направиха два прекрасни силни сезона ❤

# 33
За какво да решават казус с нотариален акт?! Това беше просто случай, с който да въведат Крум като персонаж, да го покажат в работна обстановка.

Аз не искам втори сезон. Това си беше цялостна история, която си завърши.

# 34
Може да има втори сезон, но с други герои и история. Няма да е зле, защо не. Името на сериала предразполага за това, "Порталът" е доста неутрално и не е обвързано с героите.

# 35
  • Галифрей
Още 6 епизода и така ще си имаме  всичките 12 😊 Ще си има от старите и нови персонажи ще е интерестно.  Аз имам доста идейки примерно Ани намира по случайност  “Порталът” и отива в бъдещето. Ще е забавно.

# 36
Ели-Мели, за мен с други герои и история е нов сериал Simple Smile

# 37
Сава минава през Порталът и е Васил Божков, а Крум Бойко Борисов, и въртят заедно далаверите. Кака Блага е топ Ченге от ДС и им е по петите. Наборите делят Жана, топ плеймейт на хилядолетието. Убиват я, не се знае кой от двамата. Вуйчо Димо се връща от миналото, да предотврати смъртта на Жана, и да върне живота на Крум, този, който той знае. 😁

# 38
  • София
А как си представяте втори сезон на Порталът с други герои? Певицата ХХ или милиционерът УУ попада в бъдещето в средите на българската чалга....
Сериала беше чаровен именно с намигването към миналото, с носталгичната нотка по епоха (не соца, а времето на бг естрадата), с препратките към време, което малко или много още се помни и не на последно място с добрата игра на атьорите и спойката, която се е получила между тях, режисьор, оператор.
Не вярвам да разводнят повече тази история, няма смисъл, завършена е. А и много се съмнявам да се опитат да разкажат друга, но стъпвайки на основата идея от първи сезон.

# 39
  • Галифрей
Не мога да спрада да се смея 😂🤣😀 това е много добро Кобрети! Моята теория Сава минава през Порталът и взима числата от тото и се връща. Става много богат и напрактика България става негова и си купува остров. През това време Крум разбира,че баща му е имал връзка с Жана. Удря мъката в алкохол. През това време Ани не може да напусне страната,защото милицията я преследва за разпит  за Мишо, и тя намира Порталът и отива в бъдещето. Става топ ченге и  тя и Крум се намират и събират отново.

# 40
Диана Бишоп, твоят сценарий е още по-добър! 😁🙏Дано те чуят Матейчо и Нелито, и бат Джевелеков. 😁

# 41
  • Галифрей
Диана Бишоп, твоят сценарий е още по-добър! 😁🙏Дано те чуят Матейчо и Нелито, и бат Джевелеков. 😁

Благодаря ти много!!! ❤😘 Радвам се,че ти харесва. А дано да ме чуят, без пари ще им напиша сценарий 😂

# 42
А не искате ли Азис да мине през портала и да се яви на Мелодия на годината Grinning Grinning Grinning

# 43
А не искате ли Азис да мине през портала и да се яви на Мелодия на годината Grinning Grinning Grinning
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙏🙏🙏🙏ИСКАМЕ!

# 44
  • Галифрей
🤣😂😂 хаха  Сетих се как Вуйчо Димо реагира на Азис 😂 Всички, ще вземат да минават през  Портала, как Крум ще върне реалната Вселена? 🤭😂😅

Общи условия

Активация на акаунт