Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 101
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
На мен ми се гледаха дузпи и бях за който победи. Имам си за и против и за Англия, и за Италия. Щом се стигнали до дузпи, значи отборите са били (почти) равностойни, а пък при дузпите вече късмета е основен фактор. Най ми е мъчно за английския вратар, за мен той е героя на английския отбор. А това е най-грозния национален отбор на Италия, откакто следя световни и европейски първенства.

# 376
Имайки предвид нивото на английския футбол и какво показаха вчера, грешка не виждам. Играха много добре, тактиката им беше добре отработена, всеки си знаеше ролята, усещаше се че са екип... Стигнаха финал, все пак. За мен беше страхотно представяне Soccer

Това е и моето мнение. Мъжът като изтегли Англия на жребия дори се изсмях и казах, че английския национален отбор е слаб. 😂 Просто бяха страхотнии момчетата и дадоха всичко от себе си. Грешка не виждам.Справиха се много добре и бяха достоен противник. Още повече, че са млади момчета. А италианците определено бяха много груби и нетолерантни играчи - само за това не бих ги подкрепила. Ако бяха играли по-чисто и толерантно, щях да се радвам за победата им, защото определено бяха доминантния отбор на терена.

# 377
  • След завоя в дясно
Вчера дъщеря ми ме попита кой мисля,  че ще бие..моят отговор бе Джокович, докато се усетя, че ме пита за  футбол 😀
От мача гледах само  дузпите, не ми се мисли на какво ще ги направят тези момчета дето ги пропуснаха, а те  не го заслужават.
Честито на новодомците, по вода да ви върви.

# 378
Социалните им профили бяха заляти с расистки коментари, туитър е залят с клипове как английски запалянковци нападат италианските на излизане от стадиона... Тъжно.
Green, само хубави моменти в новият дом.

# 379
  • Bristol
От мача гледах само  дузпите, не ми се мисли на какво ще ги направят тези момчета дето ги пропуснаха, а те  не го заслужават.
В социалните медии още от снощи са ги подхванали много грозно, да не кажа и расистко. Дъщерята ги преглеждаше и беше супер възмутен, тя гледа мача с нас от началото до края, а от футбол уж не се интересува. И според мен добре се справиха. Не обичам дузпи и се надявах да се реши с гол поне в продължението, но...
Станеше ли напечено и италианците започваха да ритат и дърпат. На англичаните успяха ли поне един жълт картон да дадат снощи или не можаха да се вредят 😂

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 11:15 от Merry

# 380
  • някъде в орбита...
В родния ми град имаме думичка за "професионалисти от дивана", ама ако я кажа ще ме накажат Laughing

Джокович не ме изненада че спечели, но ми хареса колко хубав мач направиха. Направо удоволствие да ги гледаш Yellow Heart

# 381
Точно заради една част от английските футболни фенове, бях със смесени чувства кой отбор да ми е фаворит и не можех да съм изцяло за Англия.

# 382
  • Манчестър
Много ми хареса играта на английчаните снощи. Нямаха нищо общо с играта срещу Дания. Смятам, че нервите не им издържаха на дузпите. Яд ме е, че малко не им достигна. И както си мислех, италинаците са като машина. Но, евала, че англичаните им удържаха.

Кое по-точно ти хареса в играта им?.. Футбола е интересна игра, но успеха се мери с вкарани голове накрая…..за цял мач имат един удар във вратата….срещу 6 за италианците , притежание на топката 62% за Италия срещу 38% за Англия и т.н. Основано заслугата за загубата е в Саутгейт…..лошо подбран състав, лоша подредба за дузпите….Наистина Пикфорд беше най-добрия им играч.

# 383
  • London
La Catrala, с какво показа че имаш ваксина? NHS апа или имаше писмо ?
Приятна почивка!

Бях си свалила pdf документ от апа и преснимала. Погледнаха го за секунда и хайде....

От днес малко морско настроение.

Хайде, хайде Аве. .. като са такава машина защо се стигна до дузпи е въпроса? Бяха да им набутат 5 гола и готово. Не са слаб отбор англичаните понастоящем.

# 384
Много ми хареса играта на английчаните снощи. Нямаха нищо общо с играта срещу Дания. Смятам, че нервите не им издържаха на дузпите. Яд ме е, че малко не им достигна. И както си мислех, италинаците са като машина. Но, евала, че англичаните им удържаха.

Кое по-точно ти хареса в играта им?.. Футбола е интересна игра, но успеха се мери с вкарани голове накрая…..за цял мач имат един удар във вратата….срещу 6 за италианците , притежание на топката 62% за Италия срещу 38% за Англия и т.н. Основано заслугата за загубата е в Саутгейт…..лошо подбран състав, лоша подредба за дузпите….Наистина Пикфорд беше най-добрия им играч.
Аз не разбирам от футбол. Самият факт, че италианците не надделяха в редовното време обаче ме кара да симпатизирам на англичаните. Не харесвам италианците. Груб футбол с много актьорска игра. Англичаните играят леко, с финес, раздават се. Може би играят със сърце. На мен ми харесват. Както казах, италианците за мен са като машина. Добре смазана. Силни са, мощни. Хареса ми, че англичаните не се огънаха. Хареса ми, че се раздаваха докрай. Винаги съм им симпатизирала, в загубите им също. Доста отдавна, преди дори да си мисля, че ще дойда тук.
Аз не винаги подкрепям по-силния отбор. А в крайна сметка кой е по-силен показва рвзултата.

# 385
  • Манчестър
La Catrala, с какво показа че имаш ваксина? NHS апа или имаше писмо ?
Приятна почивка!

Бях си свалила pdf документ от апа и преснимала. Погледнаха го за секунда и хайде....

От днес малко морско настроение.

Хайде, хайде Аве. .. като са такава машина защо се стигна до дузпи е въпроса? Бяха да им набутат 5 гола и готово. Не са слаб отбор англичаните понастоящем.

Е, сега …що се стигна до дузпи. Казах и по-горе, футбола се играе с топка, кръгла и понякога просто не влиза….А и самата статистика говори за себе си…там поне няма лъжа, измама….

Англия стигнаха на финал, защото имаха easy run в групите и елиминациите. Всичките им мачове бяха на Уембли и само едно пътуване до Рим.

Биха Германия само защото, отбора им не е в топ форма и голямо влияние оказа анонсираната смяна  на Льов с Ханзи Флик преди първенството….но Ханзи ще ги вдигне на крака.

Англия ако имат отбор, нямат треньор. Ако имат треньор , нямат отбор.
Този път беше първата опция. Не може Рашфорд цяла година да е в никаква форма и да го викнеш в националния….неговия акъл е другаде….говори си с Обама, прави си акции…нали следя Юнайтед отблизо….
Грийлиш….може би най-универсалния играч….никакво игрово време, няма дузпи да бие…
18 годишен да бие решаваща дузпа на финал на Европейско или на каквото и да е първенство…really?

Няма да спечелят нищо и в следващите 55 години.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 23:51 от Ave

# 386
Еееее, как да не влиза бре. Добре влиза, при подходящи обстоятелства 🤣
Ся, няма какво да си кривим душата, англичаните не вкараха три дузпи. Но...се стигна до дузпи, нали.

# 387
  • London
Да стигнеш на финал не е малко на такъв форум. Ние  БГ не сме ходили изобщо да не казвам откога на Европейско или Световно. Победителя е само един, та не е лесна задача.

# 388
  • Bristol
Ave, а на мен ми се струва, че играят по-добре от Дания. Треньора също е доста добър на англичаните. Вече срещу Италия не съм сигурна дали имат шанс.  Ще видим.
Няма да влизам в спорове….но нито Southgate е добър треньор, нито отбора…….Абсолютни късметлии са да са на полуфинал……
Иначе шампионата ще спечели Италия, защото няма кой да ги спре…..
Ave, наистина гледайки статистиката, италианците бяха по-добрия отбор. То се видя и през второто полувреме, без статистика, след като треньорът им направи разместване, защото играта им не вървеше в началото.
Но определено грешиш, че не заслужиха победата си срещу Дания и да бъдат на финала, въпреки спорната дузпа. Както ти каза, статистиката не лъже ✌️
Отборът е млад, има потенциал, само времето ще покаже.
Скрит текст:

# 389
La Catrala, наздраве! И enjoy! както казват местните😜
Пий едно и зарди мен. Стой на сянка и се наслаждавай на шума на вълните.

Това разпускане на мерките май ще ми провали надеждите за рождени дни на децата и тази есен😤 Таман юли и август драстично да скочат болните и да си развъдим нови варианти на вируса и пак да ни затворят септември ...

Ние последните седмици сме в кофти ситуация. Хазаинът е терминално болен и се прибира от чужбина, иска си къщата възможно най-скоро. Обаче на пазара за имоти положението не е розово. От една страна агенциите работят за след 6 месеца и абсурд по-рано да ми отададат жилище, от друга - много сме търсещите, малко са предлаганите къщи. Съответно цените са двойни и по-високи от ипотека - такава цена не мога да си позволя до януари 2023😠 Към момента с тази такса за градина и фърлото, няма да ни отпуснат кредит. Да сме се пробвали за след 3 месеца. Последните 2 седмици съм прозвъняла всички агенции в мегаполиса, дори ако трябва да сменяме района... всички ми казват едно и също. Дори звънях на общината - и те са претоварени със спешни случаи и като останем бездомни да звънна на еди кой си телефон... Сещате се, с децата на улицата няма как да ида. Хазаинът пристига след седмица и се надявам да се споразумеем за по-дълъг срок. Той не иска да спази този от страницата на gov, защото не знае ще бъде ли жив след 6м, а и самият той няма къде да иде да живее. Сега чакам чудо.

Общи условия

Активация на акаунт