"Пътят на честта" - в очакване на сезон 2 с надежди за нещо много по-добро - тема 10

• 35 801
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
На мен ми хареса епизода. Ще гледам с интерес.

# 466
  • Wonderland
Не мисля, че Мария беше момичето, което роди Кера. Ще отидат към Забранена любов 😂

Майката предполагам е обикновено момиче и няма да има отношение към настоящето, важен е бащата и неговото семейство.

Това още откакто се появи рекламата си го мисля.

Вярно не си спомням какво се случи там, освен, че главните герои - влюбени - се оказаха брат и сестра и то май близнаци Joy ("Малката булка" пасти да яде пред такъв сценарий Joy ), но малко прекалено щеше да ми дойде Кера и Калоян да са брат и сестра 🤢

# 467
Хора, не гледате внимателно. Когато бяха на масата и Филип каза на майка си не го очаквах от интелигентна жена като теб, Марго (Параскева Джукелова) изпадна в спомени. Как свекървата я води при акушерката Руска да изроди малката Кера.
И, както ви казах, накрая на надписите пише кой играе Марго на 17.
🥴
И на мен ми харесва засега, само Силвето ми е адски неприятна.

# 468
Т.е. Параскева е майката на Кера?
Аз първоначалния разговор на масата го пропуснах и не ми стана ясно кои са и каква им е връзката.
След като свекито настояваше да изоставят детето мислех, че е била против връзката на сина си, било е странична забежка или нещо подобно, не очаквах, че са женени към ден днешен.

# 469
Да, Параскева е майката на Кера. Кера всъщност не е от провинцията и е мнооого богата. 😁

# 470
Параскева ми изглежда на годините на Кера, но в сериалите не ги гледат много тези неща..

edit Сега погледнах, че Силвия е на 34, мислех, че е над 40.

# 471
  • Mediterraneo

След като свекито настояваше да изоставят детето мислех, че е била против връзката на сина си, било е странична забежка или нещо подобно, не очаквах, че са женени към ден днешен.

И аз така. Защо тогава оставиха детето...

# 472
На мен засега ми е доста объркано, на много истории залагат в началото, които явно да бъдат разплетени.
Погребението ми беше като театрално представление, никаква скръб не усетих, може да е било търсен ефект, не знам, но поне добре се бяха сетили за броеницата ...

# 473
Аз ще се включа от пети епизод.

# 474
  • София
Оставиха бебето, защото са били ученици и да не петнят фамилията със скандал. Явно са от сой дъртите.😀
Кера я даваха малко, което е прекрасно, но и връзкарката Мария ми бърка в здравето с рецитациите си.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 22:30 от yovanka

# 475
  • София
Параскева ми изглежда на годините на Кера, но в сериалите не ги гледат много тези неща..

edit Сега погледнах, че Силвия е на 34, мислех, че е над 40.
Абсолютно същото си мислех и аз. Нищо и никой не може да ме убеди, че Параскева е майка на Кера. Не знам как ги избират тези актриси.
Днес за първи път ми се стори, че Ивайло Захариев каза нещо с различна интонация от тази на второкласник, рецитиращ стихотворение на дъската. Моментът беше, когато каза на майка си: "Наистина ли искаш да разбереш кой уби Киро?". За първи път не го изрецитира.

# 476
Гледам го на запис.
Покъртително фалшиви диалози, игра като в самодеен театър, добро операторско майсторство, музиката е подбрана отлично, озвучаването куца. Сценарият е най-зле. Като цяло - прилича на нискобюджетен турски сериал. Жалко.

# 477
Днес за първи път ми се стори, че Ивайло Захариев каза нещо с различна интонация от тази на второкласник, рецитиращ стихотворение на дъската. Моментът беше, когато каза на майка си: "Наистина ли искаш да разбереш кой уби Киро?". За първи път не го изрецитира.
Joy
Аз пък, щото не гледах серията, чух, минавайки покрай телевизора, само тази реплика и ми се стори, че го изрецитира, обаче с интонация, все едно някой го е стиснал за топките, та даже се и засмях колко е нелеп отново.

# 478
Mößbauer-Effekt, като каза турски сериал, мъжа ми гледа сцената с арестуването на Филип и как на баща му му стана лошо и вика: Яяя, и Али Ръза бил тука! Joy Лошо му е нещо! Joy

Ауу, Жакиту много лоша актриса. Фалшива до немай къде, ужасен изказ, ужасен говор.
Учудващо Кера я бяха спретнали в приличен аутфит.
А, Ивайло(Калоян) ми беше най-естествен като каза: Няма отърване от тоя! Sunglasses
И чудо на чудесата - сетиха се за Оги. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 479
Още от втори епизод се изказах за Жаклина, слаба актриса с интонация на махленка някаква.
Липсваше ми баба Бонка да хвърли някой епитет и някоя клетва. Joy
Не може ли малко грим и червило да добие поне малко цвят тази Кера.

Общи условия

Активация на акаунт