"Пътят на честта" - в очакване на сезон 2 с надежди за нещо много по-добро - тема 10

• 35 798
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Цитат на: heartseasee link=topic=1344394.msg43469449#msg43469449 date=1
[/quote
Joy
Аз пък, щото не гледах серията, чух, минавайки покрай телевизора, само тази реплика и ми се стори, че го изрецитира, обаче с интонация, все едно някой го е стиснал за топките, та даже се и засмях колко е нелеп отново.
Joy
Може на мен тъй да ми се е сторило заради надеждата нещата да са една идея по-добре в сравнение с първия сезон и да приемам желаното за действително.

# 481
нЕма надежда, според мен... Laughing

# 482
Точно изказ на махленска превъзходна. Ако не е по сценарий, а актрисата си говори така майко мила и това нещо е в главните роли!?

# 483
Полицайчето много добре я описа: “Барнала се е като мутреса от 90-те” 😂 и държанието и изказа също е такъв.

# 484
  • Euskal Herria
Добре, че са коментарите ви, та поне разбрах и навързах повечето неща.

# 485
  • София
И аз разбрах, че спомените са на Параскева (Марго) и тя е майка на бебето Кера.
Жаки и Калоян - рецитали.

# 486
  • Пловдив
Точно изказ на махленска превъзходна. Ако не е по сценарий, а актрисата си говори така майко мила и това нещо е в главните роли!?

Аз мисля, че тази махленска интонация е преднамерено търсена, режисьорско решение да звучи малко лигаво, малко тинейджърско, малко кифленско, някаква такава идея долавям . Защото на моменти в първия сезон Жаки доста преиграваше с тази интонация, та затова мисля, че е част от сценария да звучи така.
Като цяло образът, който изгражда е такъв - тя е самоуверена, но наивна. Мисли, че всичко вижда и знае, а всъщност лесно се заблуждава.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 08:14 от marzeliva

# 487
Не знам вие видяхте ли на кръста на погребението на Киро пишеме 1975-2019 Grinning Grinning. Явно или грешка са направили или си живеят още в 2019.

# 488
А какво трябва да пише?

# 489
Кера и Калоян поне имаха химия в сезон 1, сега и това нямат, беше изкуствено, нищо не се чувале като приказват. Иначе на масата в дома им, имаше снимка на Филип със същата млада жена, която роди Кера, ще видим Марго или не е тя. Много тъпо, че сменят актьори , не може човек да схване кой кой е, беше ми мега странно, директно го продължават, какво 2019 ли ще се развив аили незнайно как вече е 2021 г. Много изкуствена игра се видя

# 490
Дано да е по сценарий. 🥴

# 491
Да бе, сценарий. Некадърността си личи. Тя когато трябва да е кифла говори като мутра, а когато се изисква нежност - обратното. Единствено е изиграла точно, задушевният си разговор със Симеон, тогава уцели всичко точно.

# 492
Ми тя говори по същия начин и в All Inclusive, пък там жанрът няма нищо общо с този. Просто толкова си може.

# 493
Жаклината е голяма трагедия. Дори мъка не може да изиграе като хората.
И съм съгласна, че е от актрисата, а не че образът е такъв. Точно в Ол инклузив се видя, че играе по същия начин.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт