Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 911
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
здравейте от нас с йоана. От много време не съм ви писала ама...надявам се не се сърдите. Ние сме ок и да ви се похваля днес Йоана за първи път я сложих в проходилка. Една радост бе6е безумна, едни викове от вълнение...и успя да стигне от кухнята по коридора в хола, естествено стъпваики назад. . . А да ви питам кой е най-малкия детски номер обувки, които оба4е не са буйки
ПЕПИТКА, видях на снимката 4е твойто хлапе е с такива мъни4ки...те кой номер са? А и кенгурото-аз имам такова ама не знам 6то за марка е...
е хайде 4ао о т нас 4е трябва и да се спи

# 16
Да ни е честита темичката. Пепи   bouquet  bouquet  bouquet
Лида, много щастлив семеен живот ви пожелавам.  bouquet
Това е за сега, ще се стягаме за навън.

# 17
  • Варна
Здравейте, мамчета!
  bouquet на Пепита и Ади за темичката newsm51
Peppita, ама като гледам на Любомир не му пречи че е с кенгуруто докато спинка newsm47
lida, цялото щастие на земята ви пожелавам.
Като гледам пак много хубави снимки сте сложили на сладките бебоци. И аз най-накрая се науих да слагам и ето сега моя Хрис newsm53

Забравих да ви кажа, че Хрис започна да се върти но само от корем на гръб. Докато го сложа по корем и той се обърнал на гръб

# 18
Момичета аз пак да ви питам относно захранването (което смятам да е след 6 месец) пюренцата с АМ ли трябва да се смесват за да заместят по 1 хранене при условие, че имам кърма?
А сега  късно захранващите ще  окупират темичката  Laughing само се майтапя ей! PeaceЕлиа аз лично след около месец живот и здраве смятам да започна с оризова каша , но няма да я смесвам с АМ или кърма - нали и без друго бебето се кърми а с вода.Ти защо искаш да заместваш едно хранене  newsm78 така си решила вероятно.Аз няма да го правя поне не веднага де  Grinningзащото до 1 годинка основното , което мисля да папка Илиянка е кърма а храните са за опитване.Дано устискам само  Shocked
Корнелия не съм прочела поста ти за съня , но ние сме от често събуждащите се , така че не сте сами  WinkПериод някакъв е ще издържим няма страшно Blush
denit , siska79 ,agne6a пу пу много хубави  дечица! Stuck Out Tongue
Буболина легълцето ви е върха!Как може да не спи детенце в него!Страхотно е!Е , дано в следващото спинка като ангелче thumbsup
Mari-Anna това че се храните по-често не  е повод за тревога.Ще устискате и повече даже! smile3521

# 19
  • Ямбол
Здравейте!
Честита ни нова тема!Хиляди благодарности на Пепитка и както винаги се е справила страхотно!  bouquet
Благодарности и на кръстницата Ади за заглавието на темата  bouquet
Lida, честито!Пожелавам ти дълъг семеен живот!
Denit, Siska 79,Agne6a много сладки дечица!Пу-пу!!!
Някой, ако може да ме светне как се поставят тези снимки, че аз не съм много на Ти с РС.
Пепитка, знам, че ще си предложиш услугите, но е време и аз вече да съм в час.
Абе, мами, на моята бебка се виждат долните 2 зъбчета, които още не са пробили и знам, че така може да мине доста време, но искам да ви попитам какви гелчета и мазила ще използвате за зъбки...да съм подготвена.Гледах в бебешките списания има реклама на Генгигел Бебе и Дентинокс Гел Н. Но сигурно има и други и някой, ако знае кое е по-ефикасно.....
Днес времето ще е супер за разходки, че вчера при нас валеше.
Приятен ден на всички!!!

# 20
  • София
Да ви се похваля  - ние вече ядем пюре от ранни моркови и толкова ни харесва, че плачеме като дръпна лъжичката Hug

# 21
  • Варна
Здравейте!
Да се разпиша и аз в новата темичка! Браво Пепита за хубавото оформление smile3501
Браво и на кръстницата Ади за заглавийцето!   bouquet

Лида пожелавам ти много щастлив семеен живот и датата 13-ти /петък/ ти донесе най-големия късмет. Обичайте се един друг и малкото ви съкровище!  newsm51
От нас с Дари една целувка на сладките бебоци, които красят страничката ни.
Да ви се похвалим и ние - оченцето се оправи само с няколко промивки с отвара от лайка.
Браво и на вас Буболина, дано и ние като започнем захранването да ни харесват пюренцата. Друго креватче ли ще купувате на малката принцеса или спинка при вас?
Айде, приятен и слънчев ден на всички   love001

# 22
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка!
Заглавието е много хубаво, браво! Simple Smile

Честито, Лида! Много щастлив семеен живот ти желая!

Елиа, за захранването зная, че може да смесваш пюретата с кърма. Но както е писала Вили, в началото не се замества цяло хранене, а се дава постепенно по малко. Примерно - първия ден една лъжичка от даденото пюре, на следващия ден две лъжички и така. Но винаги първо е кърмата и после пюрето, за да го опита бебко, а не да се нахрани с него. То затова се казва захранване, а не нахранване! Wink Ей тук има повече инфо: http://karmene.greatnow.com/osnovizahr.html

Мари-Анна, аз вече ходих на гинекологичен преглед след раждането. Прегледа беше доста обстоен и изследвания ми направи лекарката. Абе хубаво е човек да види дали всичко му е ок.

Слънчев и усмихнат ден за всички!   bouquet

# 23
Здравейте мами и бебоци!
Първо да кажа че по-хубави от Юнските бебоци няяяяяма!Пу-пу!
Корнелия,вашия график през ноща е точно като нашия от известно време,в началото като беше по-малка заспиваше към 9ч и се събуждаше да яде в 3-4ч,а от месец и нещо се буди по=-рано към 1-2,а дори ми се е случвало и в 12 да я храня.И аз като теб  #Crazy #Crazy #Crazy.Ндявам се да е перид който бързо да отмине,като знам баткото през колко"фази" мина,се подготвям Shocked
Аз пък искам да ви питам дали още уригвате бебоците newsm78,ние го правим през деня,но нощем я храня легнала в кошарата,и като си изяде млякото направо си заспива,ако я вдигна да я уригна ще се разсъни и после ще падне игра.Да ама като не се уригне започва да се върти и да пръцка,явно се получават колики,абе и аз незнам какво да правя newsm78,най-добре да не яде нощем,но кога ще дойде този светъл ден,незнам!
А сега отивам newsm79 newsm28 1ironing,то и без това вън е зииииима и не става за излизане!

# 24
  • Бургас
Привет и от нас
В Бургас пече ама как духа и какъв студ е направо ужас, но ако останем и днес затворени в къщи ще изкукам.
Вили1 аз въобще незнам като почна да захранвам какво да правя то от толкоз инфо се обърках и станах разногледа та затова питам, а теми в кърмаческия неискам да пускам, че там като напише някой нещо за захранване и все едно мръсна дума е казал и почват само да го нападат и да обясняват колко е полезна кърмата.То хубаво полезна ама в един момент нали и нещо друго трябва да яде това дете.

Цунки от нас

# 25
  • Пловдив
Някой, ако може да ме светне как се поставят тези снимки, че аз не съм много на Ти с РС.

Гери, ето ТУК съм обяснила как става Wink
Успех  Mr. Green

Приятен слънчев ден от нас

# 26
  • София
Elia, в сайта който пуснах има доста информация за захранването, която може да ти помогне. Има и примерни схеми. Там няма кой да те напада  Wink
Ето пак го пускам: http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html

# 27
  • Варна
Здравейте!
И аз се подготвям с информация за захранването. Иска ми се да изчакам до шестия месец за да може да сяда, от друга страна виждам че е готово детето и с интерес ни следи като ядем на масата. Използвам да кажа на Таталинка, че сайтчето е много хубаво, веднага го записвам при "Favorites"
Ninani, аз го уригвам. Е, не всеки път успявам. Някога не иска или пък ако е заспал веднага пропускам. Но се е случвало след 20-30 мин да събуди с рев и като го вдигна да се уригне. Четох някъде, че след 6тия месец започват да се справят сами с въздуха в стомахчето си. Но за съжаление на помня къде  newsm78

# 28
  • Ямбол
май успях

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 12:11 от geri_di

# 29
  • Пловдив

Гери, селектирай линка и натисни на бутона с картинката който е под бутона за удебеляване на шрифт  Wink

Общи условия

Активация на акаунт