Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 9 931
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
  • Ямбол
Честито на всички месечковци! Да са живи и здрави!
За спането-и нашия сън е 2 пъти по 30-40 мин. през деня.Вечер заспива 20,00-20,30 и се събужда само веднъж към 02,00 и будува до 02,30/давам водичка, бибка..../ и после към 06,00 да яде.
Приятна и спокойна вечер!

# 181
Мари-Ана,какъв е този линк за заспиването .който е публикуван при Май-ските newsm78

# 182
  • Варна
Мари-Ана,какъв е този линк за заспиването .който е публикуван при Май-ските newsm78
Да и аз го искам

# 183
И аз искам линка за заспиването!

Да ви споделя моята малка пръдла как е със спането.... ляга си в 19:30 - 20:00 буди се за АМ в 3:30 - 04:00.... и после нана до 8 часа... папка и си играе един час след което спинка един час ... абе през деня спи 3 - 4 пъти по един час и 12 часа през нощта Simple Smile

# 184
 http://www.ma-mabg.com/forum/viewtopic.php?t=176
ето го момичета, нямах го под ръка преди малко
лека вечер пак от мен

# 185
  • на брега на Дунав
Здравейте маминки  Laughing. Голем съм заплес ей. Аз дето предложих да пишем за забременяването не съм се отчела по въпроса май  Joy. Но първо ...
Честито на всички месечинки днес   bouquet. Много целувки по голите дупенца
Честито и на Агнеша за юбилейчето в редиците на армията.
Камбанска много, много благодаря за отговорите ти, златна си.
Айде сега и аз да се разпиша. За забременяването: След като мина година от сватбата с моя възлюбен решихме, че не е зле скоро да почнем да действаме по въпроса, ама не щеш ли тогава ми откриха една досадна раничка на шийката на матката, която ми създаваше много проблеми. Ходих по мъките извесно време и накрая ми я обгориха. Айде още някой месец въздържание от секс и съответно без бебче, идва очаквания преглед, за да ми кажат че имаме зелена светлина по въпроса. Да, ама не наложи се пак да ми обгарят там нещо останало и съответно още няколко месеца въздържание. Аз сигурно половин година не мога да се видя с мъжо в леглото  Shocked. Като ни дадоха зелената светлина то взе, че не ще да става. Толкоз много бяхме загорели за бебе вече, че сме се стегнали като стафидки и не може и това е. Но четвъртия месец теста положителен и аз на седмото небе. Така се появи Еми. Втория път пак планове, ама като ме засилиха, че матката ми била обърната, че нямало да забременея лесно. То изучаване на пози беше, то чудеса само и само да стане работата. Ама хоп изненада. То взе,че стана от първи път. Майтапа беше, че мъжо не вярваше. Имах малък здравословен проблем точно седмица преди очаквания М и трябваше да пия антибиотик, та реших все пак да си направя тест за всеки случай. Естествено той бе отрицателен нали е твърде рано да отчете положителен. Мъжо отива в команировка, а аз минава седмицата и чакам М ама нема и прая тест отново пък той положителен. Връща се мъжо казвам ама той не вярва. Накараме след седмица пак да го повторя и ме разби човека като каза, че пак не верва. та докато не го потвърди лекаря не хвана вяра ей.
За разкрасяването. Ами толкова съм се улисала в ежедневието, че въобще не ми иде на ум за това. Аз никога не съм била кипра. Малко спирала и това е разчитаме на широката усмивка  Mr. Green на чара на дългата и буйна коса и на стройната фигурка, дето вече от известно време я е хванала липсата нещо  newsm78. Но съм решила да се взема в ръце вече, че не може така  Naughty, ще вземат да ме заменят, че к'во ша прайми незнам  hahaha.
За спането през деня: Ами и ние спим на пресекулки от извесно време. Заспива по малко, събужда се и след следващото хранане пак така. Ама ще мине този период. Тя и каката беше така.
Ох, отнесох се в писане пак.  Хайде лека вечер мами и-и-и  радвам се, че ви хареса провукацийката с въпросчетата, ама съм сигурна че от вас има и по-изобретателни от мен в  тази област тъй, че имайте предвид: Книгата за вписване на нови предложения за разкрасяване на темичките ни е широко отворена. Давайте идеики, може и да са откраднати от някъде другаде, ама кой ти забелязва.  Mr. Green Мале, дано имате търпение да ме изчетете.  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 186
  • BG
Да кажа и за нашето спане.Ники спи през деня по 3-4 пъти,като следобяд му е най-продължителния сън,час и половина,два си спи спокойно.Иначе вечер заспива около 22-22.30,не се буди(да чукна на дърво) и сутрин се събужда около 6 часа.И аз,естествено,съм мноооого доволна,щото така и аз се наспивам Simple Smile
Корнелия,доколкото си спомням ти беше купувала от Ricinus 5 CH, би ли ме ориентирала каква му е цената?

# 187
  • на брега на Дунав
Мари-Ана благодаря ти за линкчето.   bouquet

# 188
  • на брега на Дунав
...Корнелия,доколкото си спомням ти беше купувала от Ricinus 5 CH, би ли ме ориентирала каква му е цената?
Да разбира се. Беше около 2 лева и някакви стотинки, ама точно не си спомням. Със сигурност е до 3 лева.

# 189
  • BG
Благодаря за експресния отговор  bouquet

# 190
Здравейте и от нас с Иванна   bouquet
Момичета много ви благодаря за пожеланията  Hug
Честита месечинка на всички празнуващи
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За домакинството: Живеем със свекъра и свекървата и не мога да кажа, че сами се справяме...
За забременяването: Беше планувано и след 6 месеца опити най- накрая стана...
За разкрасяването: Изчяло се занимавам с бебата и нямам време за ресане на косата през деня в нас камо ли да отида на козметик, фризьор или нещо друго, а да оставя детето на баща си няма как да стане...
За спането през деня: Последно ядене от 20:00 до 21:00 часа, ставане между 2 и 3 часа и след това между 6 и 7 часа... Следват приказки, плюнчене, смях и ритници... След това й омръзва легнал и се носим малко на ръце, слагаме се в коша, активната гимнастика и пак на леглото... Общо взето ни се събира по 2 пъти на ден да спи или по няколко пъти, но по 15/20 минути...
Лека вечер и целувки от нас  Peace  bouquet Praynig

# 191
ЗАБРАВИХ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ,НЕКА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МНОГО ДА СЛУШАТ И ПАПКАТ newsm59
а сега да питам Камбанска,как се даваше онова хомепатично  лекарство за по-лесното понасяне на ваксината newsm78,че утре сме на ДТК и съм се  smile3518?
преди ваксина се дава Thuya 9 СН,а след ваксината/до 48часа/ SulphurСН.И те както и Ricinus-а се приемат по 5 гранулки на гладно и жадно/поне 10-15 минути преди и след употребата на каквото и да е/ и струват 2.90лв/може и по-малко..
За разкрасяването-аз напоследък съм повече спортна отколкото елегантна,но това се определя основно от факта,че се движа из "пресечени"/макар и градски/ месности...пък и с две деца и количка...не на последно място причината е и,че с тия моите нокти/че за най-голяма радост май и другия палец ще ми отваря проблеми Mr. Green/ходя основно с маратонки и други широки и удобни обувки...Грим ,напоследък също не слагам много през деня-само спирала,руж и гланц/а и определено от бременносттите ми се пооправи кожата,че винаги съм имала проблеми newsm78/...но като реши благоверния да не изведе вечер-определено си отделям повечко време и усилия полагам Embarassed...за козметик и фризьор -май никога не съм отделяла достатъчно време-щото съм малко крив характер и  не обичам друг да ме пипа много,много...но тия дни ще взема да ида при кварталния стилист/много добър,м/увпрочем/ за една радикална промяна,че нещо не се долюбвам напоследък с тая дълга и скубеща се интензивно коса..../пък и много време откарах с тоя имидж-време е за промяна Crossing Arms/Иначе пеньоар си нямам и никога не съм имала..`щото вече да съм разведена/при мъж ми критериите за поддръжка на жената са много завишени-че свеки може да не е по домакинството ама откъм фасон се поддържа сериозно/
Сега да ви се похваля,че ние май ще вадим трети зъб,че положението пак е лигаво,дъвчещо...и нервно на моменти... #Crazy
И честито на месечковците!!! Hug
Лека нощ и цунки...и използвайте хубавото време...пък сега да не забравя-ето ви една снимка от днес-на Пепита и хЛюбчо:

# 192
  • Варна
Здравейте! Бързам да пиша, че докато изчета всичко тук и в майските и Крис се събуди. Страхотни темички сте си отворили, сега да си кажа и аз:
За домакинската работа -оправям се сама, мъжо помага понякога като е на кеф. Не се вманиачавам и предпочитам да изляза на разходка с детето като е хубаво времето, отколкото да се захвана да чистя. Майка ми има желание да помага, но главно и оставям бебчо когато ходя на фризьор или козметик.  Иначе и аз като Зори в готвенето предпочитам на фурна -имам си едно любимо гювече -слагам всичко в него и се готви само. А за чиниите- Dani_ip и аз предпочитам да ги измия преди да си легна. Гадно ми е като стана да ги видя в мивката.
За забременяването - обработвах няколко месеца моя, и накрая той се нави. Мислех си, че ще отнеме време, но стана от втория месец. А се омъжих бременна в началото на седмия -до тогава се колебаех малко, а и чакахме брат ми да се върне от работа в Гренландия.
Mama_Sasi, весела история newsm10...ама и ти как си им отговаряла newsm53
Ninani, как мина ваксинирането, стискам палци на Тея и Крис да се справят геройски.
И ние бяхме да детски рожден ден в петък, но на Крис му е трети. Ето, вижте ни

а после ходихме при баба и се видяхме с брат ми, снаха ми и тяхната дъщеричка. Ето снимка и с кака Мони 

# 193
АНИТКА,,БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА,СЛЕД ОБЕД В 2Ч СМЕ НА ВАКСИНА СЕМЕЙНО #CrazyДАНО ДЕЦАТА Я ПОНЕСАТ ЛЕКО Praynig
А  Крис голям сладур станал,много е пораснал откакто се видяхме!
Айде да посвърша нещо че после няма да има време.Целувки на всички Hug

# 194
Здравейте момичета.
Ние миналата седмица ходинме на консултация. Боби вече е 6 200 кг. и 63 см. за изминалия месец височината не ни се е променила или може би не е била измерена точно. Иначе се обръщаме, плюнчим, от време на време крещим и като че ли през деня спи по- малко. Почти не ми остава свободно време.
За домакинството - се справям сама, но когато може мъжът ми помага. Снощи например реши да направи боб с телешко в гювеч.
За забременяването - все отлагахме, но като се установих на последната работа и се решихме. Стана от първия месец. Аз не вярвах, че ще е толкова скоро. Дори мъжът ми първи сподели, че мисли, че съм бременна, но аз му казах, че си въобразява. Ама излезе прав. И сега не можем да си представим да сме само двама.
За разкрасяването - добре, че снаха ми е фризъорка и козметичка, та ходя при нея да се разкрасявам. А за косопада и при мен е като листопад. Затова си взех Revalid - хапчета за косопад и пия сутрин и вечер по едно, но не мога да кажа все още дали ми действат, защото трябва да мине месец.
Малката се събужда и отивам да я храня, пък после на разходка, докато е хубаво времето.

Общи условия

Активация на акаунт