Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече

• 10 040
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
  • на брега на Дунав
Ей, ама какво се изпоразболяхте всички бе. Я да се оправяте бързо  smile3521.
Мари_Анна този Панадол съм чувала и от други мами не върши много работа при ваксинация особено. Бе не знам що се получава така  newsm78. Аз винаги слагам свещички ефералган 80 мг и всичко е ок  Peace.
Валкирия, ама вие наистина много големи изглеждате  Shocked. На тая снимка съвсем откровенно ти казвам никога не бих си помислила, че има снимано 4 месечно бебе. Направо ме хвърли в туш.
Цецко също не пада по-долу. Много е сладък   love001.

# 256
  • София
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден, Анита! Да си жива и здрава! Много щастливи дни ти желая!  smile3510

На всички болни желая да се стягат, да пият витамини и чайчета и да оздравяват бързо!

Днес на Ени й биха ваксина и засега всичко е ок. Даже не виждам никаква разлика в поведението й. Дано така и да си остане. Е, сега вече се глезунчи щото иска да я разнасям на ръце, но това не го отчитам за проблем.

Хубава вечер за всички!   bouquet

# 257
 korneliia_h, mama Sasi благодаря ви много .mama Sasi ще те послушам. уж и аз трябваше да подходя хомеопатично и накрая...нищо Sick
първата ваксина я приехме доста по-добре. слава Богу вече се смеем  Laughing
вие ще  се ваксинирате ли противогрипно?
абе много са ни хубави бебоците  love001
душички сладки:) много хубави снимки и Беби- Elisir,  valkiria и въобще всички юнски дечковци
Таталина, ти пита преди време за космонавтче. аз предпочетох гащеризон и яке , по-удобно ми се видя. утре ще кача снимка. и двете купих за 30 лв. общо.
лека вечер на всички

# 258
  • Пловдив
Мамчета, съжалявам че не се включвам, но нямам никакво време. Само исках да ви помоля да помислите за загалвие на следващата тема за да я пусна тези дни.

Много целувки и прегръдки от нас

# 259
ехеееееееей как сте всички? май добре
някой може ли да ми каже как да сложа такава голяма снимка след постинга???

# 260
само нещо да опитам ...

# 261

някой може ли да ми каже как да сложа такава голяма снимка след постинга???
Ето тук можеш да видиш Grinning :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101606.0   bouquet

# 262
Честита месечинка на Божана с пожелание да слушка много мама и тати!
Честит рожден ден на Анита !Желая и много любов и щастие!
Мойта бебка е малко болна,ама за сега не е сериозно,само от време на време и текне някой спол.Сложих и сутринта солен разтвор в носа,а преди малко кърма и нослето е ОК.Спи си вече сладко Grinning

ама каква мадама е ....
 Лека вечер

# 263
Добро утро от нас.Станах да изпратя ученика и хайде за малко на компа,при моите мами,докато бебка спи още.Това което се е случило с мама Мъничка направо ме потресе,тъкмо си мислех че много от отдавна ги няма в ефир,та това още повече ме убеди че ще дам каша чак шестия месец,макар че милата като вземем да ядем ни гледа като гладно циганче Mr. Greenзасега плодовото пюренце ни стига  върши си работата,стомахчето ни е наред и редовно си акаме.Момичета знам че кашите на Фризокрем са хубави,пък и са 400гр. и на пара са почи колкото Слънчото,ако има желаещи да пробват,после ще споделят опит,ама след тая случка едва ли някоя от нас ще има желание да дава на детето си каша в скоро време.Незнам защо но днешните бебета са много изнежени,алергии,колики,преди с баткото нямах чак такива проблеми.
Zorri бебка е много сладка,обаче аз ли се лъжа или вие наистина седите,моята принцеса постоянно се изправя и се мъчи да седне горката ама мама цербер не дава.
Целувки на всички бебоци и  Hug на мамите им.

# 264
  • София
само нещо да опитам .........

Мимик, много е сладка щерка ти, и какви големи очи има пу, пу.  bouquet

# 265
добро утро!  Grinning Sunglasses Grinning Sunglasses Grinning sun sun sun sunстрахотно слънце е на вън. обожавам циганското лято. излизаме след малко , че заради тази ужасна ваксина пропуснахме хубавото време вчера.
 да ПЕПИТКА, трябва нова тема. и аз се сетих вчера и измислих това : "Календара есенни дни брои, юнското ни бебе - вика, смее се, крещи!
след разходката ще се включа пак
слънчев ден от мен

# 266
Здравейте и от нас момичета  stork-girlи момчета stork-boy и мами на сладки дечица! newsm53
Валкирия да оздравяваш бързо!Много е пораснало малкото момиченце и е  много сладко! Grinning
Мъничка станалото вас е ужасно .Аз прочетох темата ти в кърмаческия и там ти отговорих. Sad
Анита честит празник макар и със закъснение!много щастие и обич ти желая! newsm76 Two Hearts  Kissing Heart
Честити месечинки и на празнуващите!
От последното ДТК и Нана имаше температура и то два дни.И ние ползваме Панадол по указаната схема и действа, макар и за кратко Confused
За хомеопатията  аз специално благодаря на всички за съветите и за това че са споделили при тях какво е помогнало , но лично аз смятам да давам каквото и да е само след консултация с лекар. PeaceХубаво е човек да има информация , но  установих че се страхувам да вземам решения сама. Grinning
Момичета пожелавам ви един чудесен есенен ден и много усмивки !Болничките много бързо да оздравяват!Целувки!  Blush Heart Eyes Grinning
за заглавие на следващата тема-Есен пъстра ще ни носи изненада - малко юнче вече сяда!

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 09:34 от Вили1

# 267
: "Календара есенни дни брои, юнското ни бебе - вика, смее се, крещи!

newsm10 newsm74

# 268
днес ТЕЯ става на 4 месеца и ви черпим  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  за бебоците и  Coffee  party023 newsm38 за мамите!
ЧЕСТИТО И НА НАБОРКАТА ДАРИ,НА МАМА САСИ ,ДА БЪДЕ МНОГО ПОСЛУШНА И ДА ПАПКА И СПИНКА МНООООГО!    bouquet
Много хубави всички бебоци на снимките които сте качили-пу-пу,а Мимик щерка ти направо ме разби с паяка Shocked откога я слагаш и за колко време?
Момичета и аз много се шашнах като прочетох за бебката на Кукумитска,и дано на никое бебче не се случи вече,а вие мами захранвайте мнгооооооо бавно Peace
АНИТКА,МИЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ,ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА И МНОГО ДА ТЕ СЛУШКАТ ДВАМАТА МЪЖЕ В КЪЩИ Heart Eyes
И всички болни бебчета и мами бързо да оздравяват,че то това време е хубаво за нас че сме навън ама организма е в голям стрес от тези температурни амплитуди и резултата за съжеление е този! Cry

# 269
Мари-Ана,ние вече се ваксинирахме против грип/аз и батито,а когато татито е тук и той е в бройката/и досега/вече 4
години /не сме боледували от грип.Дано сега ни подмине пак :pray
Тка че аз съм за противогрипните ваксини,дори и да се разболее го изгарва леко само с хрема за 2-3 дена Peace

Общи условия

Активация на акаунт