Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 32

• 26 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
От Фб  Светоцвет /оффф, след Сладоцвет сега пък туй/

Фамилия : Дъчев

# 706
Рафаил-Росен

# 707
Грудимир Грудев
Теодомир
Ленимир
"Мир" да има......

# 708
  • София
Познавах Маргита.
Сега синът ми гледа футбол и чувам странното Айвън Ангелов.

# 709
  • Sofia
Веромир

# 710
Имахме клиентка вчера, Ейнджъл... Колежката, която и записва името е възрастна, английски не знае.
- Кажете си името, моля?
- Ейнджъл
-Анжъл?
-Ейн-Джъл.
- Ей-жъл?
- Ей Н Д Жъл.
Тръгва си момичето, колежката - това сега туркиня ли беше, германка ли беше Grinning

# 711
# 712
  • пустинен пъпеш
В Странджа се среща името Магриот

# 713
  • Крайбрежен район
Ушка - от едно предаване, което гледах.

# 714
A колко по-лесно щеше Ейнджъл да е Анжелина, че и Ангелина, Анжела.. Посмях се с колежката на Нервен Хамстер 😁

Аз идвам с един Делчо Делчев Делчев около 40. годишен. 😳

# 715
Аз пък имах колега Неделчо в университета. През цялото време се чудех що за човек би избрал подобно име. Много смешно и безсмислено ми звучи.

# 716
Баба ми така кръщаваше козите на село - в който ден или месец се родят Grinning Юнка, Юлка, Неделчо, Петканчо, Срядка Grinning

# 717
Аз пък имах колега Неделчо в университета. През цялото време се чудех що за човек би избрал подобно име. Много смешно и безсмислено ми звучи.
Позната на 20 години стана майка. Средата на 90-те години на миналия век. Натиснаха я да пише бебето Гроздан, дословно на свекъра софиянец.
Неделчо/ Недялко са стари имена. Преди 40 години си беше практика да се пише детето на баба/ дядо. Пак е имало и модерни родители, но много си спазваха традицията доброволно или под принуда.
Аз има съседки- сестрички, едната малко по-голяма от мен, а другата - две години по-малка - Пенка и Калинка.

# 718
  • Далечният изток
Аз съм родена преди повече от 40 години. Слава богу не са ме писали дословно на баба ми, а и тя самата е била достатъчно широкоскроена да не поиска. Брат ми и сестра ми също не са записани дословно на баби и дядовци. И тримата имаме нормални съвременни имена. Мен обаче ме изнудиха да запиша сина ми дословно на свекъра преди 20+ години, тоест баща му го записа без моето съгласие, разказвала съм го вече...

# 719
Аз съм родена преди повече от 40 години. Слава богу не са ме писали дословно на баба ми, а и тя самата е била достатъчно широкоскроена да не поиска. Брат ми и сестра ми също не са записани дословно на баби и дядовци. И тримата имаме нормални съвременни имена. Мен обаче ме изнудиха да запиша сина ми дословно на свекъра преди 20+ години, тоест баща му го записа без моето съгласие, разказвала съм го вече...
Разкажете пак за тези, които не знаем, ако искате, ще ни бъде интересно.

Общи условия

Активация на акаунт