Страшки от форума - 3

• 88 874
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Сф
Точно това е страшката за мен. Че е реална и си вярва. Продължава в същия дух. Пази боже от такива.
Аз мисля че не е съвсем реална. Да вероятно има такава жена, но  от една страна е страшна простакеса Simple Smile, от друга супер успешна личност. Мисля, че не всичко което пише е истина. Ще и се. Определено се изхвърля според мен , а няма такова покритие. Дано не е тормозена и тя, че на моменти ми прилича баш да бяга от реалността. И се разтоварва тук с някакви странни истории.
Аз затова не обичам да нападам , особено анонимни хора тук ,че не се знае кой какви проблеми има. Sad

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 15:51 от PureLove

# 541
  • София
За едно повечето са прави. Училището и учителите трябва да са активни. Децата на тази възраст нямат капацитет да преценят дали агресията не е следствие на проблем. Когато и в къщи им сеобяснява да се защитават от "олигофрените" и се случват случки, някои с лош край.
Другото, което явно не се разбира е, че СОП не е диагноза, а включва редица състояния, които налагат допълнителна подкрепа. Могат да са затруднения в слуха, зрението, дислексия, двигателни проблеми или ментални
.

# 542
Мен едно друго ми е по странно- как никоя в темата не повярва, че има деца (много при това!), чиито родители нарочно ги изкарват със СОП за да не ги занимават. Примерно в класа на брат ми имаше 2 такива, едното такова беше меко казано ужасТно, на родителските (ходехме аз или сестра ми), оплаквайки се от посоченото дете, майката с усмивка казваше че си личи колко сме бедни и нямаме едни 50лв за да изкараме СОП на децата. И е факт, че каквото и да направеше детето и нямаше никакви последици. То много лесно родителите и учителите да си измият ръцете така.
 Та и аз съм леко скептична към деца със СОП... Както искате го разбирайте

# 543
Имат! Най-често е тежка родителска ръка като средство.

# 544
Цитат
В Украйна са убити над 200 деца, нехуманно.

# 545
Страшно ми е когато мъж пише с такава лекота за изнасилвания.
Цитат
Вероятно и ако се поддържате, ще бъдете добре оценени от окупаторите.

# 546
Това е за бан.

# 547
Такъв да не ти е в къщата.

# 548
  • Сф
Цитат
Детето ми се събуди със задника нагоре и само фактът, че е е почивен ден ме възпира да се свържа с първата агенция за осиновяване, която ми излезе в Гугъл.
🙄

# 549
Чак пък страшка... Аз какви съм ги говорила на и по повод на сина ми...
Сигурна ли си, че не си объркала темата със Смешките? Simple Smile

# 550
  • Down south
Тамън за смешките е Sunglasses

# 551
Когато е на 14г и се събуди с гъза нагоре, тогава е за страшките😂

# 552
Че на 14 има ли друг начин за будене?

# 553
Има, има, ама тогава не се разбира. 😂

# 554
  • Сф
Чак пък страшка... Аз какви съм ги говорила на и по повод на сина ми...
Сигурна ли си, че не си объркала темата със Смешките? Simple Smile
Не . Аз никога не бих се изразила така за малко дете. Ако не бъркам детето е съвсем малко???
За пубер по става.
Изплаших се. + Това е в оплакваческата.
Странна ми е подобна " смешка". Пък който иска да се смее , няма лошо щом така го чувства 🙄

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 23:44 от PureLove

Общи условия

Активация на акаунт