Страшки от форума - 3

• 88 886
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Цитат
Малкият е ужасно чувствителен и знам, че не дразни, но и неговата госпожа ми писа, че насочвал ножица срещу някакъв със СОП, та и той е за докладване. Говорих с него и му обясних да не се занимава изобщо с олигофрените

# 526
За горната потребителка важи същото като за онзи с тока и бойлера - храни се с вниманието на останалите, ще напише какво да е, за да получи внимание. Беше писала, че голямото ѝ дете е извън нормата, че го пуска само по пистите с някакъв, когото мисли за педофил и т.н. Кой знае какво още предстои да напише, за да провокира хорското внимание. 

# 527
Може и платен трол да е.

# 528
  • София
Ема, като й прочетох писанието, в първия момент и аз реших, че е долнопробен опит за внимание. Но след следващите й реакции, не мисля, че е такъв. Мисля, че както се изразиха "не е на център". И то сериозно.

# 529
  • Mars Hotel
Може ли линк?

# 530
# 531
Ема, като й прочетох писанието, в първия момент и аз реших, че е долнопробен опит за внимание. Но след следващите й реакции, не мисля, че е такъв. Мисля, че както се изразиха "не е на център". И то сериозно.

А, аз не казвам, че е. Според мен повечето, да не кажа всички, с подобно поведение, не са на център, най-меко казано.

# 532
  • Далечният изток
Е това са страшки..... Ужас, ужас, ужас! На някои хора трябва по някакъв начин да им се забрани да стават родители.... Горките ѝ деца!

# 533
Е, Криста си я знаем. Какво се дивите толкоз. Simple Smile

# 534
  • Далечният изток
Чак толкова сякаш не бива...

# 535
А вярно, че имаше и педофил.
Кристина е цветна и нереална. Добре, че е литературен герой.

# 536
  • София
Мислиш ли, че си измисля?  На мен ми изглежда реална. Не е единствената подобна.

# 537
Точно това е страшката за мен. Че е реална и си вярва. Продължава в същия дух. Пази боже от такива.

# 538
По-страшното за мен е, че намира подкрепа от други гласовити потребители. Т.е. такова поведение и мислене не е рядкост.

# 539
  • Mars Hotel
Тези подкрепящите я нямат деца. Донякъде е разбираемо да мислят така.

Общи условия

Активация на акаунт