Страшки от форума - 3

• 88 206
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • София
За мен е страшка дотолкова, доколкото моето 8-годишно също би профукало всичко необмислено, но като "изгори" така 1-2-3 пъти се надявам да почне да обмисля повече покупките си. И все пак едва ли бих дала карта още в началото. Вариант лично за мен е джобните да са кеш.
Обаче в нашето училище на учениците до 4 клас е забранено да си купуват неща от лафката. Извън училище не ги пускат без родител, така че съответно и джобни няма смисъл да давам.

# 301
Цитат
В нашата община се отказаха много преброители и трябваше да търсим хора на тяхно място (резервните преброители също изчерпахме) именно заради отношението на хората, както писа и Дама от морето. Псуване, обиди, тряскане на врати. Най-фрапиращите, които ми разказаха е, че отказват са си отворят вратата от страх да не ги ваксинират (?!), а други, че отказват да дават пълна информация от страх "да не увиснат с кредити" (?!).
Не знам доколко е страшка, но е истина. Това е нашата мила родна действителност. Имам близка позната, която е преброител и е шокирана от поведението и реакциите на хората.
То е гонене, обиди, затръшване на врати, коя си ти да ме питаш, кво те интересува, махай се, искане на сертификат за ваксинация, да покаже дезинфектанта, калцуните, маската. Просто луда работа.

# 302
  • в сърцата на децата <3
Не знам, брат ми е преброител и за сега такива луди не е имал... Може да са му се паднали райони с нормални Grinning

# 303
  • Пловдив
Цитат
В нашата община се отказаха много преброители и трябваше да търсим хора на тяхно място (резервните преброители също изчерпахме) именно заради отношението на хората, както писа и Дама от морето. Псуване, обиди, тряскане на врати. Най-фрапиращите, които ми разказаха е, че отказват са си отворят вратата от страх да не ги ваксинират (?!), а други, че отказват да дават пълна информация от страх "да не увиснат с кредити" (?!).
Не знам доколко е страшка, но е истина. Това е нашата мила родна действителност. Имам близка позната, която е преброител и е шокирана от поведението и реакциите на хората.
То е гонене, обиди, затръшване на врати, коя си ти да ме питаш, кво те интересува, махай се, искане на сертификат за ваксинация, да покаже дезинфектанта, калцуните, маската. Просто луда работа.

Специално последните неща, болднатите, не са никак лудост, а съвсем нормални изисквания. Аз се ядосвам, че се налага преброителят да бъде молен да слага маска. Трябва да си я носи по подразбиране. От уважение и коректност към хората, които посещава.

# 304
Нормални изисквания може да са, ако влизаш у дома им, а не да показваш на затворена врата пред шпионката, за да ти отворят. Тя е с маска и не влиза в къщите им. Не ги докосва и няма физически досег с тях, за да и искат дезинфектант, нито прекрачва прага им, за да я карат да показва калцуните.
Обидите и глупостите, които и ръсят, даже не искам да ги коментирам.

# 305
  • Пловдив
Нормални изисквания може да са, ако влизаш у дома им, а не да показваш на затворена врата пред шпионката, за да ти отворят. Тя е с маска и не влиза в къщите им. Не ги докосва и няма физически досег с тях, за да и искат дезинфектант, нито прекрачва прага им, за да я карат да показва калцуните.
Обидите и глупостите, които и ръсят, даже не искам да ги коментирам.

При влизане на преброителя вкъщи ми беше мнението. Не знаех, че става на вратата. Ние се преброихме електронно. От познати чух, че някои преброители са обикаляли без маски. Засъжаление не са всички като твоята позната.

# 306
Не става на вратата! Не става да се попълват между 6 и 10 страници на вратата, на ръка, с химикал. В 21 век. На вратата може с таблет, но защо да е лесно, като може да е трудно.

# 307
  • Ямбол
Попълването е едно отмятане. А и тези преброители, щом са решили да са такива, значи са готови на всякакви малоумници да попаднат.

# 308
  • Варна
Джасте, мина ли преброител при вас?

# 309
Попълването е едно отмятане. А и тези преброители, щом са решили да са такива, значи са готови на всякакви малоумници да попаднат.
По-голяма глупост от болднатото, скоро не бях чела.
Не е само отмятане и не става да отмяташ във въздуха.

# 310
Не знам, брат ми е преброител и за сега такива луди не е имал... Може да са му се паднали райони с нормални Grinning

Вероятно е едър мъж и гледа строго 😁

# 311
  • в сърцата на децата <3

Вероятно е едър мъж и гледа строго 😁
Факт 🤣 Но това не пречи от вътре да му се репчат. За сега само мрънкат, че не били известени кога ще минава, но той има един специфичен (сив) леден поглед, наследен от баща ни, с който млъкват на секундата.

# 312
Джасте, мина ли преброител при вас?
Вив,
Скрит текст:
по телефона се преброихме. Мислехме електронно, но преброителката беше оставила тел. за връзка, обадих се, питах може ли по телефон, може, и се преброихме за 5 мин. Чиста работа. Grinning

# 313
  • Варна
При нас няма телефон, ни вест.Ще издирвам утре в кметството кой/я/ е.

# 314
  • Пловдив
Ние се преброихме електронно и получихме код. След това видях, че преброителката е оставила телефон на входа. Обадих й се и продиктувах кода.

Общи условия

Активация на акаунт