Страшки от форума - 3

• 88 269
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Знаеш ли каква радост беше в четвърти клас като видях първия си косъм "там".
Епилираха се само културистите. Ама другите дето не бяхме кутурни си ходехме който с каквото има. Да не отивам сега да търся снимки с банските тип спиидо. Ще ме баннат от интернета.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 01:20 от Абуто

# 661

Абуто,
а на майка си показа ли го? Моят 12 г. син реши, че трябва и да ми покаже, както и гордо да заяви, че има повече косми по краката от сестра му. Голяма гордост, той е по-малкият вкъщи и все се доказва без някой да го кара. Естествено му заявих, че бих се притеснила, ако сестра му има повече косми по краката от него, все пак той е момче. Joy

# 662
Абуто,
а на майка си показа ли го?
Не, щото такъв шамар щеше да ми изплющи, че да падне косъма.

# 663
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Епилираха се само културистите. Ама другите дето не бяхме кутурни си ходехме който с каквото има. Да не отивам сега да търся снимки с банските тип спиидо. Ще ме баннат от интернета.
Моя син  е на 8, чака с нетърпение да има косми по брадата и пишк@та, щото щял да стане мъж Grinning

# 664
  • Mediterraneo
Абуто,
а на майка си показа ли го?
Не, щото такъв шамар щеше да ми изплющи, че да падне косъма.

Ох, много спам, ма се сетих за един виц.
Един мъж споделя с приятел
- Вчера открих първия си бял косъм там. Приех го мъжката, с достойнство, ама не така реагираха останалите в автобуса Simple Smile

# 665
  • European Union
И аз със спам, но ми излезе един виц във фейса, от времето, когато маските станаха задължителни: "Мъжете с бради и маски са като реклама за бельо от 70-те"

# 666
Заглавието
Цитат
Стара ли съм?
И съдържанието
Цитат
...на 23г съм...
Open Mouth
И аз със спам, но ми излезе един виц във фейса, от времето, когато маските станаха задължителни: "Мъжете с бради и маски са като реклама за бельо от 70-те"
Несравнимо
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 23:08 от Eфибуш

# 667
  • European Union
Eфибуш, постнах го само, защото бяхме на темата с окосмяването. Смешката е в растителността, която излиза извън маската.

# 668
Цитат
И дъщеря ми от 2 годишна отвива и завива, защото има бебешки конструктори със съответните болтове, гайки и части.
Тази сутрин намаза на себе си и на мен по една филия с детския нож.
Бърка с миксер, стърже на ренде, но само до някъде за да не си доближава пръстите, аз довършвам.
Чисти с прахосмукачка, подрежда, простира. Грижи се за растения.
От тоя родител очаквам от 3г вече да ги праща на работа 🤨

# 669
Това Тифчо ли е?

# 670
Цитат
И дъщеря ми от 2 годишна отвива и завива, защото има бебешки конструктори със съответните болтове, гайки и части.
Тази сутрин намаза на себе си и на мен по една филия с детския нож.
Бърка с миксер, стърже на ренде, но само до някъде за да не си доближава пръстите, аз довършвам.
Чисти с прахосмукачка, подрежда, простира. Грижи се за растения.
От тоя родител очаквам от 3г вече да ги праща на работа 🤨
Божеее, аз на доста над 2 се затруднявам да отвива. И завивам (за гайки говоря). Много съм зле значи.

# 671
  • Mediterraneo
Аз не различавам болт от винт, какво остава да завивам нещо.

# 672
  • София
Това защо да е страшка? Освен това оставам с впечатлението, че детето вече е доста по-голямо, щом се грижи за растенията и ползва прахосмукачка.

# 673
Е, да, друго си е на 4 да можеш да чистиш с прахосмукачка.

# 674
В коя тема да търся/предлагам краткосрочна размяна на деца? Срещу такова и мъж ще добавя.

Общи условия

Активация на акаунт