Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 733
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 810
  • В светлината на слънцето
Чух се с набора. Много доволен! Много е харесал и тезата, и преразказа - били много хубави и се справил много добре. На теста е заградил един въпрос на късмет, че имал колебания. Надява се на много точки. Ей туй, като го чуя, и леко почва да ме втриса. Важното е, че е по-спокоен и уверен, което е добре за мат., че там много се панира. Пък дали и проверителите ще сметнат, че се е справил, ще видим.

# 811
  • София
И моичкият е доволен. Това ми е важно, точките ще са толкова, колкото са.
За сега повече не знам. Радвам се, че децата са доволни, като цяло.

# 812
  • София
Само за справка, преразказът в какво време е трябвало да бъде, според вас?

# 813
  • вкъщи
Веднага жалба подайте заради квестора!

# 814
  • София
Излязоха ли някъде въпросите?

# 815
И моя син се обади преди поповин час. Първия модул бил елементарен,според него, но разказа бил с много детайли и не е много доволен

# 816
  • В офиса
Отзив. Лесен тест, ама не бил преговорил за причастията, щял да преговаря, ама не се сетил как се казват, та мин -2т. на теста. тезата - писал, не я харесва, но има минимален шанс за 6т., преразказа - ужас - описанията били ултра гадни - на 20км северно от варна, и т.н., нищо не се случвало... Писал 2 стр и половина. Има минимален шанс за 90т., от преразказа ще зависи (пак кавам, той тръгва от 95, заради правопис, който не може да се оправи)

# 817
Само за справка, преразказът в какво време е трябвало да бъде, според вас?
Сегашно.

# 818
  • София
За моето каръче нямало принтиран преразказ - 10 деца в стая, 9 преразказа. Станала олелия и минали 10-15 минути, докато й донесат. Но то пораженията са станали!
За тезата - надява се на 1-2 точки, ох...
Здраве да е!

# 819
  • гр.Варна
Pisa,това е някакъв ужас! Много съжалявам,но жалби определено трябва да се напишат.Че и двамата са били некомпетентни!
Искате ли да сверим 24 въпрос ?
1.Серафим
2.Братчетата на Гаврош
3.Българският език
4.Художник

# 820
Pisa, реагирайте с жалба до РУО с името на квестора или поне стаята, в което са били и описание на ситуацията.
С копие и до училището и директора. Веднага се обадете на класен и на директора. Това е безумие ...

# 821
Двамата квестори при моето дете са се кикотили и си говорили през цялото време.На аудио записа единия застанал пред касетофона и не се чувало добре.
Що за хора са тия идиоти???
Оплаках се на класната,тя каза че ще провери.Просто нямам думи!

# 822
  • Варна
Pisa, до РУО и до класна/директор в училището пишете жалба.
Отидох аз до училище и гледам моят синковец с 4 приятелчета от класа си приказват. Хапва си нашият дюнер - преполовил го, а да ми се обади - не се сетил. Каза, че първи модул бил много лесен, но за втори - не бил правил по-труден преразказ. Чудел се как да не се повтаря и изполвал: той, човекът, мъжа и т.н писал и изписал 2 листа и половина /вероятно 2 страници и половина/. Очаква 85 точки да хване поне. Като го питах: Как ти се стори това с ходенето до Америка и после изкупуването дела на лелята зяпна от учуда, че знам върху какво е бил преразказа. Велик е форумът в bgmama.
Bonanza, не му се обсъждаше нищо на нашия, но обеща като излязат следобед условията и отговорите да ги видим и да ми каже по спомени какво е давал като отговори.

# 823
ДА. Две от сутрешните ми попадения, докато предъвкваше палачинките Joy
Но пък щедро орязван преразказ, че времето не стигало - ако се докара до 25т., ще черпя.
Искате ли да сверим 24 въпрос ?
1.Серафим
2.Братчетата на Гаврош
3.Българският език
4.Художник

# 824
  • София
И нашата одисея свърши. Девойката каза, че било лесно. Има съмнения само за един въпрос, но по другите смята че се е справила. Тезата била лесна, докато преразказа леко е затруднил от гледна точка на това, че бил от неутрален разказвач, но мисли че и там ще е добре. И моята се учуди, че знам за текста 😂
Квесторите били много добри и през цялото време им казвали да не се притесняват, да са спокойни и им помагали с пликовете.

Общи условия

Активация на акаунт