Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 733
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сутринта беше спокоен, събуди се сам. Хапна както обичайно зърнена закуска (Нестле лайън) с прясно мляко. Провери багажа и в 7:35 тръгнахме всички. Полях вода, оставихме малката в градината, а него и кака му на ъгъла до училището и на работа... Тя после писа, че се събрал с приятели и не изглеждал гипсиран... Дано този първи вариант (и четната дата, аз съм манияк на четни дати) да им донесе желания успех!!!

# 646
И ние бяхме единствения фен-клуб с бащата. Всички деца идваха сами. Повъртяхме се 2 мин., за да не засрамваме допълнително и се оттеглихме Grinning

# 647
  • България, София
Влизам само да пожелая успех на децата!
Изпитът трябва да е започнал вече.
Да бъдат спокойни и уверени и да дадат всичко от себе си!
После ще ви чета Simple Smile

П.С. Оставих девойката рано - рано, но просто стигнахме доста бързо до училище.
Тя каза, че по- добре да е по - рано, отколкото да закъсняваме. Може да е постояла малко в двора.
Изглеждаше спокойна.

# 648
  • Пловдив
Успех на всички деца!
Моето снощи до 12 ч гледа футбол. Легна си доволен, че Франция победили. Сутринта едва стана. Тръгна с Христоматията, че не бил чел някои произведения... WearyJoy
Да се смея ли, да плача ли...

# 649
  • гр.Варна
И не че нещо,ама вариант 1 им се паднал от два възможни!
Каква е вероятността да има изтичане на информация?Аз си мислех,че има повечко възможности,от които се теглят!
Вече влизам във филми вероятно,но си мисля тук....Rolling Eyes

# 650
Каква е вероятността да има изтичане на информация?Аз си мислех,че има повечко възможности,от които се теглят!

Да и аз си помислих същото, когато разбрах че са само два варианта

# 651
  • В офиса
Aхахахаха, Иланг Иланг, това с непрочетените произведения го отметнахме уикенда. К'во сте учили от Алеко Константинов, бре? Ми някакви глави от Бай Ганьо и До Чикаго, ама кои не знам. Та пита във вайбър групата на класа, те му казаха главите и той ги прочете.

# 652
  • Пловдив
Винаги са били два варианта (по мои спомени, де).
Уви!
Ама не се филмирай!
Най-вероятно има изтичане...

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 10:02 от JiD

# 653
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Влизам да пожелая на всички седмокласници успех с днешното НВО!

# 654
Първоначално казаха,че били подготвени много варианти. И изведнъж днес станаха само два. Защо ли си мисля веднага за изтичане на информация?Дано не съм права.

# 655
  • София
Е, в годините назад винаги е имало такива, който са по-наясно с въпросите на матурата, та и тази година няма да е изключение.
Не ги мислете тези, те и без да знаят отговорите, ще попаднат на правилното място.

Днес е първият ви празник за седмокласната година - насладете му се!
В петък вече ще е истинското празнуване, че сте преминали през лудостта НВО 7 клас.
Дребните подробности като статистики, балове, класирания ... е, те ще са бонус, който дано направи щастливи всички деца!

# 656
  • София
Момичета, досега не съм писала в темата, но ви чета. Аз също съм със седмокласничка. Получих информация от една майка от класа току-що, че тезата е от "Немили-Недраги" - "Къщята, магазиите...са затворени за тях".
Не ме питайте откъде знае, нямам идея...

# 657
Успех на всички деца днес!
Сутринта със сигурност аз бях по-притеснената от двете. Ако успее да запази това спокойствие и по време на целия изпит ще съм много щастлива.
Преди да започнат да ги пускат в училището отпред излязоха директорката и заместник-директорите и им дадоха указания и кратки напътствия. Пожелаха им успех и се опитаха да вдигнат духа на децата.

# 658
  • София
Момичета, досега не съм писала в темата, но ви чета. Аз също съм със седмокласничка. Получих информация от една майка от класа току-що, че тезата е от "Немили-Недраги" - "Къщята, магазиите...са затворени за тях".
Не ме питайте откъде знае, нямам идея...
Ей, ако това е вярно, днес познавам за втори път. За десетокласната теза казах, че ще е върху "Левски" и познах, а за седмокласната казах Немили-недраги. Някой да иска да му гледам? Joy

# 659
  • София
А кога официално ще разберем какво се е паднало? Разказът особено ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт