Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 740
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 660
Тежичка теза...Ако се потвърди.

# 661
  • София
Момичета, досега не съм писала в темата, но ви чета. Аз също съм със седмокласничка. Получих информация от една майка от класа току-що, че тезата е от "Немили-Недраги" - "Къщята, магазиите...са затворени за тях".
Не ме питайте откъде знае, нямам идея...
Ужас 🙄 тъмна Индия му е на моя Немили, недраги. За мой срам и на мен, но аз не харесвам Вазов въобще.

# 662
Малее, труден цитат, това няма да го опише и моят, ще го преразкаже буквално.

# 663
  • София
Успех на децата и спокойствие.
Родителите да внимават запасите от бЕло и червено да не намаляват!
Всичко ще е наред. Имайте вяра в децата си. Те са по-силни, отколкото си мислим.

# 664
  • В офиса
Ние в колата си говорихме за "Бедни ми Македонски, защо не умря при Гренадин". Дано да знае от коя глава е този другия цитат, щото аз не знам.

# 665
  • Варна
Санака, аз си заплювам да ми гледаш на статистика! Чела съм те в старите седмокласни теми, че много точно познаваш.
Момичета от горните набори, благодаря ви за подкрепата! Стискам палци и на 10 клас, дано те поне не са толкова стреснати като нашите зайчета.
Тезата звучи благодатна.
Щом не са се обадили досега, значи всичко в наред Simple Smile

# 666
  • София
Да, труден е и по мое мнение. Не мога да гарантирам дали ми е вярна информацията...ще разберем.

# 667
  • София
Тинки, нещо на Гренадин те кара... Grinning Grinning Grinning  Като допълнение към други питиета, предполагам.

# 668
  • Варна
Ей, ако това е вярно, днес познавам за втори път. За десетокласната теза казах, че ще е върху "Левски" и познах, а за седмокласната казах Немили-недраги. Някой да иска да му гледам? Joy
Sanaka, направо напиши прогнозните точки на форумските деца по БЕЛ и МАТ и да сравняваме със статистиките от миналата година.Satisfied
Може и да залагаме кой ще познае колко точки ще изкара неговото наборче.Smile
Аз от нашичкия по БЕЛ не очаквам повече от 90 точки. На пробните е изкарвал 87-88 при частната учителка. Така и не пожела на присъствен ПИ по БЕЛ да отиде.

# 669
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не знам какво иска, само знам какво не искаше. Казвате, че е гадничко и пак се спекох. Дано не е вярно.

# 670
  • Варна
През цялото време повтаряше, че не иска "Немили - Недраги", а сега май точно това се пада... Ще видим..

Благодаря за подкрепата на всички родители от горните класове. Много ми е ценно присъствието на всички!

# 671
  • на Мелмак
Да се отчета с измита баня, фурна, работя, до обед кухненски шкафове, врати....
За петък какво да си оставя го мисля отсега и ми е дерт Grinning

# 672
  • вкъщи
И моят по тази теза не знам какво ще пише. От къде толкова рано информация за тезата? Странно ми е и дано не е вярно.

# 673
Спря ни тока, а сме в района на училището. Дано са им пуснали файла за втори модул и да са го чули.

# 674
  • София
Череши - от Захари Карабашлиев. Подробен преразказ от името на неутрален разказвач

Общи условия

Активация на акаунт