Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 768
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 795
Дано всички деца са се справили с този текст за преразказ-
Не можаха ли да изберът нещо още по- трудно, като за кандидати за Марс..

# 796
Споделих с деветокласничката какво се е паднало и ми каза, че е правила пробен изпит с този разказ 😀. Стиснати палци за петък!

# 797
  • София
И моя звънна...лесно било!
Хем си отдъхнах, че той е спокоен, хем като чуя " беше лесно" и тръпки ме побиват! Че сме имали неприятни изненади от такива "лесни" неща.

Същото и при нас. Лесно било, а мен ме сви стомаха. Написал 2 страници преразказ, което е много за него.

Отивам да го прочета този разказ. Една продавачка, баба на седмокласник, беше много развалнувана, били затруднили децата с този автор, бил неразбираем.

# 798
Лесен, лесен колко да е лесен:) МОН са хитрици от класа...Първата част е много лесна, за да може повечето ученици да хванат повече точки... и да си покрият учителите изискванията за среден успех. За тези които се целят по на високо като училища, явно цедката ще е преразказа има и конкретика, години, завои наляво надясно и т.н- толкова детайлен и описателен не се падал последните години като прегледах. Точки над 30 ще са рядкост според мен, дано се лъжа...

# 799
И моя звънна...лесно било!
Хем си отдъхнах, че той е спокоен, хем като чуя " беше лесно" и тръпки ме побиват! Че сме имали неприятни изненади от такива "лесни" неща.

Същото и при нас. Лесно било, а мен ме сви стомаха. Написал 2 страници преразказ, което е много за него.

Отивам да го прочета този разказ. Една продавачка, баба на седмокласник, беше много развалнувана, били затруднили децата с този автор, бил неразбираем.
Е, моя две и половина.😀

# 800
И моят син звънна най-накрая , теста бил супер лесен - даже си го проверили между тях и  всичко му било вярно  Anguished Преразказа бил гаден ама уж се справил Явно преразказа тази година ще "селектира" децата за елитните  училища.

# 801
Ще се гръмна хора, точно от каквото ме беше страх, това ни се случи. Неграмотен квестор. Като си прочели преразказа, казал на децата да напишат по един Z на всяка страница. Моя се усетил на последната, че няма да има къде да си напише беровата, но няколко деца от стаята съсипали всички белови. Не искали да им дадат други. Та моя е поне с нещо - 1 страница, вика че сбито писал. Тези са за разстрел. Не знам дали подлежат на съд, но нищо не може да компенсира провала на тези деца. Язък им за труда!

# 802
  • София
Ей, обади ми се най-после, доволен е много, от тезата особено. Квесторите са ги предразположили и успокоили. Отиде да празнува със съучениците, олекна ми....

# 803
Направете бързо жалба, иначе няма смисъл от нерви.

# 804
  • София
Ние вече сме си вкъщи. Детето е доволно от себе си и това ми е най-важното.
Каза за целия изпит, че е бил много балансиран - нито много лесен, нито твърде труден. На тезата е написал 4 изричения, по неговите думи "много хубави" и се надява на поне 5 точки там. На редактирането на текста с грешките е открил 12. Онази част с въпросите за герои от произведения е имало само едно от 7кл., всички останали са били от 6кл. Описание на герой - Бойчо Огнянов.
За преразказа - показах му линка от тук и потвърди, че текстът е този в пълния му вариант. Каза, че му се е сторил дълъг и с много неща за помнене, но пък той си е направил предварителен подробен план на черновата и по думите му "се е справил поне за 30т.". Имал е време да си го провери няколко пъти, което е чудесно.
Квесторите били изключително мили и внимателни, и всичко с пликовете е било с тяхна помощ.
Отдъхнахме си и двамата с детето. Щастлива съм, че той е доволен от себе си - това беше целта ни.
Другото ще го видим на 28-ми.

# 805
  • Пловдив
Ще се гръмна хора, точно от каквото ме беше страх, това ни се случи. Неграмотен квестор. Като си прочели преразказа, казал на децата да напишат по един Z на всяка страница. Моя се усетил на последната, че няма да има къде да си напише беровата, но няколко деца от стаята съсипали всички белови. Не искали да им дадат други. Та моя е поне с нещо - 1 страница, вика че сбито писал. Тези са за разстрел. Не знам дали подлежат на съд, но нищо не може да компенсира провала на тези деца. Язък им за труда!
Наистина - жалба!
Това може да се опише, доказуемо е, че има вина!

И моят се обади - изненада се, че всичко знам какво му се е паднало!
Нямало видове глаголи - свършен и несвършен вид, от грешките открил 12 ...
Сега, с "бойс" били по центъра ....

# 806
Къде да я пуснем и предполагам няма да има нищо положително за децата. Нещата с МОН са необратими. Обадих се на класната да проучи и ще направя всичко по силите си виновните да бъдат наказани.

# 807
Жалбата се подава в тридневен срок, мисля, че така беше, Дидева ще провери и каже най-точно, ако искате да има отговор.

# 808
  • у дома...
Къде да я пуснем и предполагам няма да има нищо положително за децата. Нещата с МОН са необратими. Обадих се на класната да проучи и ще направя всичко по силите си виновните да бъдат наказани.
МОН, РУО и задължително с входящи номера.

# 809
Pisa, реагирайте с жалба до РУО с името на квестора или поне стаята, в което са били и описание на ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт