Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 668
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Варна
Статистиките на сайтовете на съответните РУО обикновено същия или следващия ден след излизане на резултатите.
Jennyb, щерката първо това си провери с калкулатора като излезе Simple Smile няма да сте само вие! Притеснени са децата и правят тъпи грешки.
Наздраве, момичета! Всичко мина вече. Чак не ми се вярва! Утре ще спим!!! Сега остава само да съхраним психика до класиранията.

# 1 651
  • Русе/ София
"Синът ми получил верните цени на тортите, но решил, че са много скъпи. Решил задачата по друг начин и намалил цените с по лев, два, но вече грешни цени.
Скъпи били тортите, шесегръмна."

Mira70, Моята девойка се е подвела по същия начин, защото си мислела за парчета торти, а не за цели торти...Скъпи й се видели и вместо  10, 30, 40, 20 лева махнала нулите - да станат по нормални цените - 1, 3, 4 и 2.... Wink))
Ще се гърмим заедно..... (а беше сигурна, че й е вярна логиката...)

# 1 652
Ох моят явно и уравненията е оплескал.Не знам дали ще закачи 80т.Опасявам се , че мечтата му за немски се сгромоляса.На него май не му пука или не го показва.Аз съм разочарована и то по мат , който уж му беше силен предмет. Слаб му е ангела, никак не се справя с напрежението.

# 1 653
  • Варна
Моят син е неузнаваем, страшно се е успокоил, имаме избрано желание за висок, среден и нисък резултат и каза, моята ваканция започна. 2 седмици оформяне има и край. Утре ще си празнува РД и повече се вълнува от това. И така трябва да е! Побъркваме ги с тези елитни гимназии, за които той на 70% не иска да чува...

# 1 654
Аз най-накрая си върнах сияещата муцунка на детето - сутринта се конкурираше с буреносните облаци при нас, сега щастливее в спа центъра. Такъв вододел в настроенията в рамките на един ден.

# 1 655
чудя се колко точки ще отнемат на 23 Б, ако е даден верен отговор без никакви обяснения ?

# 1 656
  • София
чудя се колко точки ще отнемат на 23 Б, ако е даден верен отговор без никакви обяснения ?

Най-вероятно ще дадат една точка от петте възможни, тоест ще отнемат 4.

# 1 657

Най-вероятно ще дадат една точка от петте възможни, тоест ще отнемат 4.
много обнадеждаващо, благодаря Joy

# 1 658
  • София
Голямо затишие настъпи тук....
Признайте си, че сте на маса и вдигате наздравици Wine GlassWine GlassWine Glass !
Квот' било било, време е за разпускане.
Моето момче поспа доволно следобяд, но пък се събуди със запушен нос и болки в мускулите.
Дано да е само настинка, имам съмнения от вчера след тренировката.

Привет, пенсионирана русалка!
Ще използвам случая да ти благодаря за безценната ти помощ
в математическата тема Flowers HibiscusHug !

# 1 659
  • Варна
Да бе, не 1, а 2 чаши, че имам и 2 повода.
Наздраве и спокойни дни до излизането на точките!

# 1 660
  • Варна
Светли, наздраве! Аз съм на трета чаша розе! Викам за Хърватска и сипвам. Детето гледа филми, поставила си е амбициозна цел за лятото и я почна Simple Smile)) Честити ти поводи и дано притесненията ти са били напразни и момчето си сбъдне мечтите. Той заслужава!

# 1 661

Моят днес пи за първи път алкохол. Поляхме. Омазал е и математиката, аз лично съм обяснявала поне 10 пъти подобни алгебрични задачи от тези във втория модул. Ами, поговорихме на по чашка, разяснихме като възрасти позициите и отправните точки оттук нататък. От тази гледна точка за мен това НВО беше полезно, май свали розовите очила.

# 1 662
  • София
И ние отпразнувахме края на седмокласното НВО. Ние с баща й с по едно блъди мери, а тя като събра в два чувала за боклук тестове, изрешавани и изписани листове хартия, попълнени помагала и ПИ.
За нея наистина започна ваканцията, защото в понеделник заминават на Банско, а като се върнат вече няма за кога да ги изпитват. Днес разбра, че и по биология ще има 6. С две думи щастлив край на седмицата 😀

# 1 663
  • Някъде на край света
Децата толкова са се готвили за трудни задачи, че тия лесните са ги омотали.

И аз се моля за над 80, но колкото-толкова!

Наздраве!

# 1 664
  • В светлината на слънцето
И при нас след сверяването с отговорите, настроението стана минорно. Но и не помни на няколко задачи какво е писал, та не можем и да сметнем добре. Ще разберем на 28-и и тогава ще се мисли. Мирише ми обаче на трето класиране. Че даже и четвърто.

Общи условия

Активация на акаунт