На море в Поморие 2021 г.

• 59 195
  • 830
  •   1
Отговори
# 195
За паркирането не разбрах каква е драмата?Няма места на паркингите ли?

В уличките на стария град няма места.
Дори и в момента ли е трудно паркирането? Толкова се надявах да мога да оставя колата на Крайбрежна около La habana бар

Вчера и днес и аз там търсих място - нямаше; нейде зад софарма вероятно ще намерите; аз в момента съм до Scandalo bar и паркирах на 2 преки от къщата...вече шета и паяк;

# 196
За паркирането не разбрах каква е драмата?Няма места на паркингите ли?

В уличките на стария град няма места.
Дори и в момента ли е трудно паркирането? Толкова се надявах да мога да оставя колата на Крайбрежна около La habana бар
В мжмента не.

# 197
Точно до пицария Спарта/ вдясно преди светофара се намира /има безплатен паркинг около 15-20 места, може и там да проверявате от време навреме дали има свободни

# 198
Един глупав въпрос,но стария град не е ли малък,ходила съм преди години и доколкото помня са 4-5 успоредни на главната улици и морето от двете страни.И ние ще сме с кола,но мислим да заложим на разходки пеша из града,вече извън като ходим е ясно.

# 199
Един глупав въпрос,но стария град не е ли малък,ходила съм преди години и доколкото помня са 4-5 успоредни на главната улици и морето от двете страни.И ние ще сме с кола,но мислим да заложим на разходки пеша из града,вече извън като ходим е ясно.
https://www.google.com/maps/@42.5578523,27.6462548,380m/data=!3m1!1e3

# 200
Някой ако е  отсядал в къща Граматикови ако може да сподели?

# 201
MTV, няма начин да не говориш за този детски кът Grinning Само че снимката е от миналата година
https://postimg.cc/gallery/Mc8WLX5 Тази година има много повече играчки Joy

Има ли местни в темата? Интересно ми е защо този толкова вървежен навремето хотел, Интерхотел май се казваше, е оставен да западне така? За този стъпаловидния става въпрос

Черпя ви с
две снимки от една разходка с лодка

# 202
Разходете се като обиколите целия полуостров. Тръгнете от пристанището, после вижте новото пристанище, продължете покрай морето, където е източния плаж и плажните заведения,
докато пътя завие по посока на общината, т.е., към центъра. Направете една разходка по новата алея покрай морето между стария и новия град. Разходете се покрай гранд- хотела и зад военния санаториум. Там има къмпинги с бунгала и хубав, но опасен плаж, който стига до Равда. Ако решите да го разгледате и опознаете, почивката няма да ви стигне.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 21:58 от milanda

# 203
MTV, няма начин да не говориш за този детски кът Grinning Само че снимката е от миналата година
https://postimg.cc/gallery/Mc8WLX5 Тази година има много повече играчки Joy

Същото безумие е!
Ама сега май е с пясък от плажа..поне така ми се стори, и накачулен с безумни плюшки и какви ли не други боклуци Confounded

В Интерхотела съм била (ама преди бая години..може би 8 ) в реновираното (високо) крило - беше идеален; ползвали сме пакетите им "здраве" с процедури..щяха да правят ремонт и на стъпаловидното, ама нямам идея какво се случи;

# 204
И моят план е такъв ,тъй като Поморие е ново за нас, ще ни бъде интересно да обикаляме и разгледаме.
Надявам се да намеря място за колата възможно най-близо до хотела,че ще ми дойде тежичко при настаняване и напускане  да влача куфари, чанти+бебе ,пък после 5дни хич няма и да пипам колата Grinning

# 205
  • Тра-ла-ла
А има ли платени паркинги, където да си предплатиш за няколко дни и да ти се пази мястото като излизаш?
Скрит текст:
Тези драми с паркирането и сините зони (из другите населени места) са отвратителни. До там го докарахме, че това е първото нещо, което гледам като избирам в кой град ще почивам. Че в повечето случаи не е почивка, а живо натоварване

# 206
Има ли много комари в момента?

# 207
Ние последните години сме все в Равда в хотели с осигурени паркоместа, та не съм го мислила,но сега с наличието на малко дете и много повече багаж за носене...

# 208
А има ли платени паркинги, където да си предплатиш за няколко дни и да ти се пази мястото като излизаш?
Скрит текст:
Тези драми с паркирането и сините зони (из другите населени места) са отвратителни. До там го докарахме, че това е първото нещо, което гледам като избирам в кой град ще почивам. Че в повечето случаи не е почивка, а живо натоварване
до светофара също и в новото рибарско пристанище за тази година може да има промяна

# 209
Има ли много комари в момента?

Хич дори Simple Smile

Да похваля една пекарна за закуски - на ул."Цар Самуил" и "Рибарска" - голям избор, и тези, които са със сирене, са наистина със сирене, а не с извара или имитиращи заместители:

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 09:34 от MTV

Общи условия

Активация на акаунт