Слънчев бряг - 2021-2024

• 64 691
  • 567
  •   1
Отговори
# 90
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, аз пак с моите пътеки по плажа...
Някой от вас ходил ли е/ходи ли на плаж около МакДоналдс, хотел Блу Пърл, дискотека Лазур? Да ми каже в момента там някъде има ли пътека/скара до чадърите поне /да не говорим, че по закон трябва да има такава до водата/. За човек в инвалидна количка питам, че дърпането по пясъка в жегата е направо развали-почивка.
По снимки и клипове от тази година се вижда, че подстъпите свършват на около 30 м от чадърите. И мисля да сигнализирам в Министерството на туризма за явна дискриминация и не спазване на разписан закон, но трябва да съм сигурна, че това е така.

# 91
Здравейте,
Може ли някой да сподели за платени паркинги в курорта тази година? Каква е цената за 24 и къде да ги търсим? В хотела ми искат 20
Лв/ ден което ми се вижда много. Ние сме в частта която е към Влас, където е Империал Палас хотела.
Хотел Riu е в тази част и предлага паркинг за 10лв/ ден. Нашата кола е там в момента;)

# 92
Здравейте!
Някой тази година бил ли е в Аква Парадайс ризорт? Интересува ме хигиена, как е организирано храненето - персонал ли сипва? В коя част е хубаво да е стаята - без изглед Аквапарка, че цял ден е лудница? Търся вариант за второ море и Аквапарк.
Курорта е пълен, за който се интересува. Вечер трудно се разминаваш на Крайбрежната и трудно се намират места по заведенията. Иначе водата е топла и морето беше спокойно. Бяхме през седмицата, но в самостоятелен апартамент.

# 93
В момента сме в Аква Парадайс. В основната сграда сме, гледка към аквапарка, но не е шумно. Общите части са чисти, непрекъснато се чистят и мият, за разлика от стаята ни, която не се почиства старателно, явно сме попаднали на немърлива камериерка.
В ресторанта си сипваш храната сам, което е добре, лошото е че никой от почиващите не носи маска и ръкавици. В хотела, в който почивахме преди това на входа на ресторанта имаше кутии с маски и човек от персонала следеше непрекъснато дали всички ги поставят.

# 94
  • Казанлък
fatalina, много ми беше полезен отговора ти, благодаря.
А за самите хотели на който съм се спряла, като клоня към Бургас Бийч и Орел, защото са на първа линия ,можете ли да кажете нещо.
Планетата ме притеснява разстоянието до плажа.
За хотелите не мога кажа нищо, защото в Сл. бряг не почивам в хотели. Преди отсядах в апартамент на майка ми. Последните години обаче по ред лични причини почивам в хотели на ол инклузив на първа линия, но не в Сл.бряг.

Здравейте, бихте ли ми препоръчали точни такива хотели, от които сте доволни?

# 95
]Здравейте,никой ли не е бил в Бест Уестърн ин ,търся отзиви?!

# 96
fatalina, много ми беше полезен отговора ти, благодаря.
А за самите хотели на който съм се спряла, като клоня към Бургас Бийч и Орел, защото са на първа линия ,можете ли да кажете нещо.
Планетата ме притеснява разстоянието до плажа.
За хотелите не мога кажа нищо, защото в Сл. бряг не почивам в хотели. Преди отсядах в апартамент на майка ми. Последните години обаче по ред лични причини почивам в хотели на ол инклузив на първа линия, но не в Сл.бряг.

Здравейте, бихте ли ми препоръчали точни такива хотели, от които сте доволни?
Не става въпрос за хотели в Сл. бряг, а в Обзор, Созопол, плажа Нестинарка до Царево и Евксиноград, но на FB.

# 97
  • Sofia
Поздрави от Слънчака😀, отседнали сме в хотел "Кипариси". Плажът е на 60 м., но точно там е ВИП зона....и цените са 10 лв. За чадър и шезлонг, т.е общо 30 лв. За комплект. Моля, за препоръки за по нормални цени.....от хотела казаха, че по 5 лв. са, но вчера явно не открихме точния плажа. Благодаря и приятна почивка на всички.

# 98
Малко по-вляво пред Риу са по 3,50лв. Т.е. 10,50 за чадър с два шезлонга;)

# 99
  • София, България
Поздрави от Слънчака😀, отседнали сме в хотел "Кипариси". Плажът е на 60 м., но точно там е ВИП зона....и цените са 10 лв. За чадър и шезлонг, т.е общо 30 лв. За комплект. Моля, за препоръки за по нормални цени.....от хотела казаха, че по 5 лв. са, но вчера явно не открихме точния плажа. Благодаря и приятна почивка на всички.
Около хотел Дюни е 12 лева за два шезлонга и чадър. Поради мерките не дават по 3 с един чадър.

# 100
Бурно ли е морето през септември на Слънчев бряг,студена ли е водата,става ли за къпане.
Преди 15 септември ми се иска да отидем ,харесала съм си Слънчев бряг.

Била съм, зависи какво разбирате под студено. За нас е окей било, и почти всяка година ходя след 20-ти на втора почивка. Не е било бурно, не е било студено. Ама това е Божа работа....

Точно до Дюн има бийч бар само с консумация, не се заплаща нищо друго. Има и по целия плаж такива места.

# 101
Ще отседнем в Калина Гардън. Моля споделете мнения за хотела, храната и хигиената.  Кой е  най близкият плаж?

# 102
Най-близкият е пред хотел Нептун бийч. Преди години сме ходили доста на Калина и имаха много добър инклузив. Бяха към веригата LTI и работеха изцяло с немски туристи. Откакто е МПМ не знам какво е положението.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 16:38 от Greene

# 103
  • Sofia
Ени27 иДаниран, благодаря за отговорите 🌹, утре ще потърсим там. Днес бяхме пред хотел Палас и Славянци, като платихме 20 лв. На човека, който ги раздава....за да вземем все пак 2 шезлонга и чадър. Но реалната цена беше по 4.50 лв., но за утре не е сигурно.....

# 104
А защо сте дали 20 като реалната цена е по 4.5 ?

Общи условия

Активация на акаунт