Дюни Роял Ризорт 2021 г.

• 56 862
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Ние сме с малко дете и ми е важно да сме по-близо до морето. Дали събират хавлиите ако си сложим сутрин рано?

# 466
Ние сме с малко дете и ми е важно да сме по-близо до морето. Дали събират хавлиите ако си сложим сутрин рано?
По принцип не ги събират служители от комплекса, но може да изчезнат по други причини, не Ви съветвам да оставяте хотелски хавлии. Гости на хотела са завземали така места с оставени от други хора хотелски кърпи, а хавлиите, които сте оставили изчезват и това би Ви създало някои проблеми. Тази година имаше неприятни в това отношение случки (не лично преживяно, но споделено от познати или наблюдавано на плажа).

# 467
Ако са започнали да събират хавлии оставени "сутрин рано" печелят уважението ми. Безмерна простотия е това със запазването, още повече че специално пък в Дюни шезлонги има за всички. Метнатите и безстопанствени хавлии които се заемат едва в ранния следобяд евентуално са нещото, което може да ме откаже от всеки хотел, независимо от категорията и местонахождението.

# 468
Не съм видяла служители да събират хавлии, мисля, че не ги събират. Но за хотелските хавлии - тези, които се раздават за плажа и са еднакви- имаше хора, които се настаняваха на “запазени” с такива хавлии места, а хавлиите не бяха техни. Както и други, които казаха, че са им изчезнали такива кърпи. Лични вещи да са премествани/изчезнали не ми е известно да се е случвало, не става въпрос за такъв тип липси. А имаше и моменти, в които колкото и да не ви се вярва, на плажа не достигаха шезлонги. Тогава обаче, имаше свободни доста места до басейните. Който иска да е близо до брега и са заети там местата- има близки до басейните на МБ шезлонги.

# 469
Метнатите и безстопанствени хавлии които се заемат едва в ранния следобяд евентуално са нещото, което може да ме откаже от всеки хотел, независимо от категорията и местонахождението.
Даже някои си стояха така по цял ден. Ние бяхме в началото на август и недостиг на чадъри и шезлонзи на плажа не е имало. Ама нещо ми се върти, сякаш някой писа в темата, че са добавили два реда чадъри. Може и да бъркам...

# 470
Да, добавиха в края на юли-началото на август чадъри. След недостиг наистина на такива на плажа, рано-рано беше заето почти всичко. Имаше големи групи от по 20-30 човека, които се обясняваха, че били заедно  на почивка и си запазваха места в близост на групички (страничен наблюдател съм само). Нямаше ги чуждестранните туристи, които стоят повече на басейни и не им стигаха в един момент на плажа чадърите. Но не може да се отрече, че в този момент отреагираха от ръководството и добавиха ред чадъри и шезлонги.
 Това видях за няколко дни, но после пък имаше и свободни места по плажа, проблема май беше само докато бяха там големите групи, заедно летуващи 🤷🏻♀.

# 471
  • в 1001-та нощ
Докато аз бях на почивка, повечето окупирани бяха на 1 линия от единични семейства. Сутринта си ги "запазят", стоят малко и цял ден ги няма. След това идваха след 17:30. Постоят малко и си обират крушите.

Всички тези чадъри на първа линия бяха окупирани и практически почти неизползвани. Много е грозно и неетично.

Когато съм с децата, предпочитам да съм по-напред заради тях. Рядко имаше такава възможност. И не защото е било фрашкано с хора, а заради подобни нагли екземпляри.

# 472
Ние обратното, със сравнително малки деца гледахме да сме назад- предвид обстановката, да няма твърде много хора около нас, или поне зад нас. Не ни пречеше да ходим до морето няколко метри в повече.

# 473
Благодаря на всички. Детето ми е малко и не излиза от водата, така че практически през цялото време съм на първа линия. Съжалявам ако съм подразнила някого че искам да си запазя чадър, но докато се натуткам с детето и станало 10 часа. Преди като бях без дете предпочита по-задните линии именно заради спокойствието, но сега просто така ми е по-удобно.
Иначе днес ни е първи ден и съм много доволна, усмихнат и опзивчив персонал, храната е страхотна.... Съгласна съм че базата е поувехнала и трябва освежаване. Мисля че съотношението цена - качество си отговарят.

# 474
Моля за помощ и информация. От 1 септември сме на Дюни всичко е супер. Може ли някой да сподели дали има някакъв транспорт до Созопол, не собственост на хотела. Искаме да идем до Созопол, а тези дни е фестивал Аполония и ни посъветваха да не ходим с колата,защото няма къде да се паркира.

# 475
Моля за помощ и информация. От 1 септември сме на Дюни всичко е супер. Може ли някой да сподели дали има някакъв транспорт до Созопол, не собственост на хотела. Искаме да идем до Созопол, а тези дни е фестивал Аполония и ни посъветваха да не ходим с колата,защото няма къде да се паркира.
Такси

# 476
Такси

Поуляли са се с цените. В най - добрия случай 25 в посока. Така ни каза таксиджия. До година ще го видим Созопол.

# 477
Ееее, и при такситата ден година храни значи. Да им приседнат.

# 478
Ееее, и при такситата ден година храни значи. Да им приседнат.
Всеки гледа да изкара двойно. Сега и с тоя фестивал е пълно явно. Питах на рецепция и др.служители за бусче те казаха, че има някакво много на рядко но разписание не знаят.

# 479
Ти остави фестивала, но в Дюни няма една аптека. За всичко трябва до Созопол да се ходи и ако там не може да се паркира е огромен проблем. Остава вариант в Приморско, което не е много близо.

Общи условия

Активация на акаунт