Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли налични свободни места за избор на хотел?
Предлагат ли се безплатно плажни кърпи в хотелите?
На какво разстояние е аквапаркът от Marina Beach и включена ли е консумацията в инклузивната цена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли налични свободни места за избор на хотел?
-
Предлагат ли се безплатно плажни кърпи в хотелите?
-
На какво разстояние е аквапаркът от Marina Beach и включена ли е консумацията в инклузивната цена?
-
Намира ли се амфитеатърът далеч оттук?
-
Как мога да стигна до Созопол без кола?
Вчера се прибрахме от Марина Роял Палас. За първи път почивахме там, но съм разочарована. Според мен, мястото изобщо не отговаря за претенциите на пет звезден комплекс. Момичета, храната беше...меко казано със съмнително качество. В ресторанта се струпваха много хора, никой не носеше маска, също и ръкавици не слагаха повече от половината посетители. Никакъв контрол от страна на персонала...Едната вечер, поради липса на маса, ходихме да вечеряме в Марина Бийч. Хареса ми там, обаче - бирата "Славена" и някаква супер разредена. Исках чаша бяло вино - от автомат и със стайна температура. Поне в Палас, тези неща бяха разлчни и биваха. ...А чадърите? Покъртителни...как се пазехте от слънцето през юли и август с тия мрежи за комари, които са опнали върху чадърите? Ние не изпитахме толкова голям дискомфорт, защото не беше зверски горещо, макар и да припичаше, но не мога да си представя как е било през юли, когато още в 10.00ч. е жега. Мне, според мен, мястото не си заслужава балата с пари, която изсипваш. Ние бяхме само с мъжа ми, може би за семейства с деца е ок, но тези детайли за място с претенции...не са ок, според мен.