Дюни Роял Ризорт 2021 г.

• 56 791
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Аз проверих в Съни турс. Действително Ла Бриз е платен, но пише, че има бийч бар /явно нещо към Марина бийч/ към ОИ. Жалко. Аз ползвах Ла Бриз при пристигането, когато сме изпуснали обяда, беше много удобно. Абе оплескаха го този комплекс, от година на година става все по-зле.

# 571
  • There I was on a July morning
.........................................................................
 А сега ако трябва да си плащаме и кафетата и соковето- ценат ще стане - все едно почивам на Малдивите. не знам как да проверя какво имат предвид?
Бих питала директно в комплекса, съмнявам се в агенциите да са наясно. Мисля, че все още си в срока за безплатна анулация, ако условията не ти изнасят. Hands V
В случай, че някой не разучи преди мен, ще пиша като разбера, но съм оставила резервациите за следващата година. Ако не друго, поне да вземем информирано решение.

# 572
  • Пловдив
Винаги вносните питиета са били платени.В Скай бара който е на последният етаж на Роял Палас всичко е платено.Така ,че нищо ново.Аз тази година се отказах от Дюни.Две поредни години ми стигат там.

# 573
Аз проверих в Съни турс. Действително Ла Бриз е платен, но пише, че има бийч бар /явно нещо към Марина бийч/ към ОИ. Жалко. Аз ползвах Ла Бриз при пристигането, когато сме изпуснали обяда, беше много удобно. Абе оплескаха го този комплекс, от година на година става все по-зле.
В Сънито пише, че снек бара е безплатен. А Ла Бриз беше снек бара. Може би има нещо друго, но както и да е става ок - зле. Иначе за резервация на Механа и Миланезе е 10 лв на човек и 5 лв на дете. Т. Е ние да запазим места трябва да платим 30 лвза резервация.

# 574
Първо сладкарницата  в Холидей вилидж стана платена, сега и плажния бар и ресторант, че и такса в а-ла карт... много тъпо. Вместо подобрения и обновявания,  сервират ни неприятни новини.
Ние и тази година ще пропуснем Дюни, но ви следя за отзиви... 🙄

# 575
  • в 1001-та нощ
Аз прегледах условията на All Inclusive офертата - никъде не е написано, че Ла Бриз ще бъде платен. В All Inclusive пакета са включени:

Барове:
- 4 лоби-бара;
- 5 басейн-бара;
- 1 снaк-бар на плажа;
- 1 гирос станция на плажа
- 1 тенис корт бар /на самообслужване/
- 1 дискотека на открито - Аквапарк.

Платени са:
- Бийч бар и ресторант /на плажа/.
- Сладкарница в Холидей Вилидж
- магазини;
- сейф в стаята;
- SPA център в Марина Роял Палас: фитнес
център, масажи, солариум и др.
- медицински център и лекар на повикване;
- водни спортове: джет, водни ски, парашут,
банан, ринг, сърф;
- Планинско колоездене по определени
маршрути;
- Kанго джъмпc джогинг и Kанго джъмпc
аеробик, с лицензирани инструктори;
- телефонни разговори (външни) и факс;
- WIFI карти;
- таксита
- организирани екскурзии;
- Скай бар “Антична Обсерватория” в
Марина Роял Палас – отворен вечер
- Такса за резервация в ресторант „Механа“
и ресторант „Миланезе“
- мини-голф, до плажа;
- Фото магазин
- 5 конферентни зали в:
• Марина Роял Палас, до 250 човека;
• Марина Бийч, до 80 човека
• Марина Бийч, до 40 човека
• Холидей Вилидж, до 150 човека и
• Пеликан с капацитет до 40 човека

Вероятно Ла Бриз ще си остане в пакета - защото трудно може да се нарече ресторант, по скоро е снак бар. Ако пред Марината има такъв - може за него да става въпрос. Действително е най-добре да се попита в хотела.

За съжаление не съм запазила мейлите с офертата от миналите години, за да сравня дали текстът не е бил същият.

# 576
Ето от сайта на Съни турс
Платени услуги:
- Бийч бар и ресторант /на плажа/.
- Сладкарница в Холидей Вилидж - магазини;
- сейф в стаята;
- SPA център в Марина Роял Палас: фитнес център, масажи, солариум и др.
- медицински център и лекар на повикване;
- водни спортове: джет, водни ски, парашут, банан, ринг, сърф;
- Планинско колоездене по определени маршрути;
- Kанго джъмпc джогинг и Kанго джъмпc аеробик, с лицензирани инструктори;
- телефонни разговори (външни) и факс;
- WIFI карти;
- таксита
- организирани екскурзии;
- Скай бар “Антична Обсерватория” в Марина Роял Палас – отворен вечер
- Такса за резервация в ресторант „Механа“ и ресторант „Миланезе“
- мини-голф, до плажа;
- Фото магазин
- 5 конферентни зали в:
• Марина Роял Палас, до 250 човека;
• Марина Бийч, до 80 човека
• Марина Бийч, до 40 човека
• Холидей Вилидж, до 150 човека
• Пеликан с капацитет до 40 човека.

# 577
  • в 1001-та нощ
Ами същото е, каквото съм пейстнала и аз. Но виж и какво влиза в пакета All Inclusive.

# 578
Виждам, че в пакета ОИ ресторантът на плажа липва, а е сложен в платените услуги. На плажа има на ОИ един снек бар и гирос станция. Не се сещам кой друг ресторант на плажа ще е платен, ако не е Ла Бриз.

# 579
Ресторантът пред Марина Бийч е към хотела и няма как според мен него да направят платен, така че остава ( (i) редактирам се) да е нещо друго. Ла Бриз, според сайта на комплекса е снек-бар.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 19:06 от fenyx

# 580
  • в 1001-та нощ
Ми то Ла Бриз не е ресторант, като че ли. Може ли да се поръчва и плаща там или се взима и консумира това, което е изнесено? Спомените ми са за доста обран и оскъден избор - като за в снек бар.

Възможно е да има платена и безплатна част / услуги през 2022 г.

В All Inclusive пакета е включен снек бар на плажа, така, че като такъв - Ла Бриз вероятно ще си остане достъпен.

Барове  в AI пакета:
- 4 лоби-бара;
- 5 басейн-бара;
- 1 снaк-бар на плажа;
- 1 гирос станция на плажа
- 1 тенис корт бар /на самообслужване/
- 1 дискотека на открито - Аквапарк.

# 581
  • There I was on a July morning
Ла Бриз се води снек-бар, така че е възможно той да си остане в ОИ. Затова писах, че може нещо друго да имат предвид.
Някой помни ли дали има едно заведение в края на плажа, където е зоната с платените чадъри?

# 582
Да има едно заведение, но то не е към комплекса. Въобще зоната с платените чадъри и там заведението не са към Дюни. Хубаво е да внесат разяснение точно Ла Бриз дали става платен или не, така е доста неясно.

# 583
  • Пловдив
Освен да питаме Дюни?

# 584
Да има едно заведение, но то не е към комплекса. Въобще зоната с платените чадъри и там заведението не са към Дюни. Хубаво е да внесат разяснение точно Ла Бриз дали става платен или не, така е доста неясно.
Снек- бар "Ла Бриз" попада в услугите, които са включени в All Inclusive и съответно посещението му е БЕЗПЛАТНО за всички гости на комплекса. Това е проверена информация- има я дори в описанието на услугата. Просто са пропуснали да уточнят, че този БЕЗПЛАТЕН Снек- бар на плажа е именно "Ла Бриз".
Отделно от това заведение / Ла Бриз/, има Бийч бар и ресторант, които са платени, но те са към платената зона с чадъри и шезлонги, която е в края на плажа на Дюни..

Общи условия

Активация на акаунт