Професионални серии за коса 148

• 62 372
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, минавам само да споделя за къдрици, тествах серията на Керастаз manifesto.  Уникална е.
Какво ще кажеш за спрея?
Не съм го използвала още. Днес се измих с Хронолоджист на Керастаз ш +м и накрая сложих съвсем малко балсам манифесто и пак се оформи без фриз косата ми. На море съм и не се заигравам да а стилизирам много, мия и я оставям сама да съхне...

# 601
Lorinda балсамът е балансиран,но заради чистия състав аз не бих го ползвала след маска Дензифик.След нея ползвай нещо по към хидратация и със силикони.

LoLo ако не ползваш хипер стилизиращи продукти всеки ден,миенето преди тройката е излишно.Намокряш косата и нанасяш,стоиш час-час и половина и миеш стандартно.Инстаграмските изгъзици са малко преувеличени.Като отидеш на фризьор ти пльосват блондорите с Олаплекса и никой не те пита мита ли ти е косата и кога...Тройката както и нулата са комбинации от 1+2 и останалите съставки.

# 602
  • Бургас
Момичета, изчетох сума ти теми но не намерих отговор на своя въпрос, а той е има ли някой професионален шампоан по възможност увлажняващ или балансиращ с много хубав и дълго задържащ се аромат. Или балсам/маска ?
И аз търся такъв шампоан с по- дълго задържащ се аромат.Smiley

# 603
  • Варна
Лалга, ланза кератин, генезис. Алтерните също са с траен аромат. Лично аз съм фен на генезис в тая насока защото ми се съчетава с любимите нилски градини лятото.

# 604
  • Бургас
Мерсаж, Принцес имаме и съвпадение относно Нилските.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 605
Генезис пробвах от мостри стигнаха ми за 2 пъти използване , не мога да кажа че аромата е траен за мен. Не ми направи впечатление въобще затова и не го взех. Явно си е до коса

# 606
Момичета, изчетох сума ти теми но не намерих отговор на своя въпрос, а той е има ли някой професионален шампоан по възможност увлажняващ или балансиращ с много хубав и дълго задържащ се аромат. Или балсам/маска ?
И аз търся такъв шампоан с по- дълго задържащ се аромат.Smiley

По-вечето професионални продукти са със приятен аромат за мен, особено харесвам финишът на Дисциплин.
Но за по траен аромат използвам
J'Adore Hair Mist . Много добре поддържа аромата. Chanel също имат спрей за коса.

# 607
  • София
Друго да ви питам сега- относно термозащитните, виждам, че спрея на Kerastas discipline е намален в Нотино, а знам, че го похвалихте тук, но ако трябва да избера между спрея или термокрема кое е по-добрия вариант? Аз досега не съм ползнала спрей за термозащита, само крем ползвам (блондинския на Керастаз) , та спрея си го представям да е по-лек като текстура (за лятото е удачно нещо по-леко предполагам) може би е и по-лесен за нанасяне. Това са си плюсове в полза на спрея. Вие какво предпочитате и ползвате по - често- крем или спрей?

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 11:15 от LoLo30

# 608
  • Варна
Много зависи от косата. Моята не признава друго освен крем. Ако ползвам пръскалка отдолу задължително нещо кремообразно.
Относно ароматите си е до обоняние, а и трябва да се има предвид, че в повечето от над ползват продуктитв в серия. Ако ползвам Ш, М и термото Генезис гарантирано ги усещам до следващото миене.

# 609
Лоло, наистина зависи каква ти е косата. Аз от около месец имам спрея Дисциплин и съм влюбена в него, а по принцип не съм от най-големите фенове на Керастаз. Ползвам го в комбинация с капките Оуей и получавам супер резултат. Косата ми е с нормален косъм, сравнително гъста,доата фризи, третирана с четка и сешоар.

# 610
  • София
Лоло, наистина зависи каква ти е косата. Аз от около месец имам спрея Дисциплин и съм влюбена в него, а по принцип не съм от най-големите фенове на Керастаз. Ползвам го в комбинация с капките Оуей и получавам супер резултат. Косата ми е с нормален косъм, сравнително гъста,доата фризи, третирана с четка и сешоар.

Супер, амии явно наистина трябва са се пробва и да се види. Просто аз попринцип съм по-внимателна с сериите за укротяване на косата тип,, discipline'' защото имах много, много горчив опит с такава серия, на друга марка, но все пак.. (Marrocanoil Smooth беше) след която косата ми вместо от пригладена и укротена беше твърда, оплетена кошница, в която гребен не влизаше и като цяло по-несполучлив опит със продукти за коса не съм имала, та сега като видя нещо, което,, дисцплинира'' косата се сещам за това и подхождам по-предпазливо.  Но пък може и да ми хареса този спрей 😊

# 611
В случая мисля, че проблемът ти е бил с марката, а не със серията. И друг път са писани такива отзиви в темата за Мароканите, особено за хидратиращите. Керастазката серия, смятам, има съвсем различно действие.

# 612
Леле уплашихте ме.. вчера си поръчах Macadamia Nourishing Repair... дано да няма такъв ефект при мен

# 613
  • София
Мелисанде, Искрица скоро ще матирам и ще покажа снимка преди и след. Не ми е рисково, до сега матирах със син коректор/ боя на Лакме, но не съм руса и ако престоя повечко най-много да потъмнея повече. Целя пепелив, студен цвят и убивам ръждиво-оранжеви отенъци.
Пийч според мен ще стане, но първоначално внимавай с времето и количеството докато свикнеш
Това е косата ми на сянка и слънце, матира се чудесно

Матирах днес, престоях обаче май малко повечко, някои крайчета се оцветиха. Снимката е правена вътре, на слънце си има златисти отблясъци

# 614
Момичета, много моля за бърз съвет- в Нотино Архитект шампоан е на добра цена. Искам да го поръчам, но мога ли да го комбинирам с маска Терапист? До сега ползвах шампоан и маска Архитект и бях много доволна. Дали ефектът ще е добър? И правилно ли съм разбрала, че и двете серии са протеинови, но Архитект е по- силна, а Терапист е по- лека или съм в заблуда?
А също и в Нотино има ли някакъв код и защо са тези допълнителни 2лв “заплащане”?🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт