Професионални серии за коса 148

• 62 378
  • 785
  •   1
Отговори
# 585
Рибоците какво се мотаят ? Simple Smile
От сутринта влизам на всеки час да си поръчам от новите продукти на Лалга, но към този момент още не са налични ......
Пуснаха ги Simple Smile ще очакваме отзиви

# 586
Момичета, някой ползвал ли е продукти на марката Balmain Paris?
До сега не ги бях чувала, а пък фризьорът ми  ми ги препоръча.

# 587
Момичета, някой ползвал ли е продукти на марката Balmain Paris?
До сега не ги бях чувала, а пък фризьорът ми  ми ги препоръча.

Аз имах преди реконструиращата им маска, но при мен нямаше никакъв ефект, все едно нищо не съм сложила на косата си. Моята коса е плътна и твърда, сухичка. Подарих я на колежка, която е много доволна от продуктите на марката.

Имам и олиото, бих го определила като лекичко за моята коса. Може би е по-подходящо за по-тънки коси.

# 588
Аз точно за олиото се чудя дали да пробвам, за крайчетатс, които са ми много сухи. Косата ми не е плътна, бих я определила като нормална

# 589
Аз точно за олиото се чудя дали да пробвам, за крайчетатс, които са ми много сухи. Косата ми не е плътна, бих я определила като нормална

Ако не е плътна, може би ще е подходящо. Леко е, не омазнява и не отежнява. Поне при мен.

# 590
Момичета нещо за сгъстяване на косата да препоръчате?

# 591
Здравейте, минавам само да споделя за къдрици, тествах серията на Керастаз manifesto.  Уникална е.

# 592
Момичета, изчетох сума ти теми но не намерих отговор на своя въпрос, а той е има ли някой професионален шампоан по възможност увлажняващ или балансиращ с много хубав и дълго задържащ се аромат. Или балсам/маска ?

# 593
Здравейте, минавам само да споделя за къдрици, тествах серията на Керастаз manifesto.  Уникална е.
Какво ще кажеш за спрея?

# 594
Момичета, изчетох сума ти теми но не намерих отговор на своя въпрос, а той е има ли някой професионален шампоан по възможност увлажняващ или балансиращ с много хубав и дълго задържащ се аромат. Или балсам/маска ?
Марокънойл /имала съм този за обем/, Лалга /има хубав, задържащ се аромат, а сега имат и нови серии/, Керастаз /Генезис е балансиран/.
Аз сега много се чудя на новото олио с термозащита на Лалга, дали ще прави блясъка, за който си мисля .. ще чакам май намалението им. Joy

# 595
Включвам се с първи впечатления от маската номер 8 на Олаплекс. На първо място мисля, че не е крайно икономичен продукт. Опаковката е 100 мл, производителят препоръчва една помпа за коса до раменете, което според мен е недостатъчно количество. Моята коса е около десетина сантиметра под раменете и отидоха поне 5,6 изпомпвания при все, че е фина и тънка. Като ефект мисля, че би могла да бъде категоризирана като хидратираща или поне при мен подейства така. Хидратация, разплитане, блясък - да! Обем - не, но както и друг път съм писала моята коса не знам от какво би станала обемна. Имам един неотварян шампоан на Алтерна за обем туко виж чудото се случи Joy
Като цяло съм доволна от маската защото точно така обичам косата си - мека и лъскава.

# 596
  • София
Дъщерята е с фина коса и мазни корени.Ползва Керастаз Генезис.Доволна е.Въпроса ми е нужно ли е да го редува с друг шампоан или може да си го ползва само този?

# 597
Не успявам да намеря какъв продукт е l'anza scalp balancing conditioner.
Ако е балансиран и не се подвеждам по името,мога ли да го ползвам за запечатване след маска на Денсифик на Керастаз или друга протеинова маска.

# 598
  • София
Аз пак с един въпрос за Olaplex 3.. ще изпробвам за първи път утре  и мисля да съчетая с протеинови продукти измиването (кажете ако това не е добра опция,че така и не ми се изясни напълно  Sweat Smile ) Та Искам да ви питам вие по колко време го държите, защото сега гледам в сайта е описано, че престоя е минимум 10 мин., за максимален ефект  30-90 минути , но 30 мин ми се струват малко, 90 мин. може би е по-добре,  не знам.. И също нали на измита и хубаво подсушена с кърпа коса го слагам? Питам за по-сигурно да не объркам нещо.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 23:11 от LoLo30

# 599
От видеата, които съм изгледала на разни дългокоси гурута май вариантите са два: 1. ако косата не е много замърсена - мокриш, слагаш Олаплекс, престоява и тогава миеш с шампоан; 2. ако косата е замърсена - миеш, слагаш Олаплекс, престоява и пак миеш. Уж действа докато косата е мокра.
Аз действам така напоследък - мия с дълбокопочистващ шампоан вечерта, слагам Олаплекс, спя с продукта и на сутринта мия с Олаплекс 4, преди слагах след това номер 5, а онзи ден новата маска. Аз нямам време да мия, да чакам и пак да мия косата си в рамките на един ден.

Общи условия

Активация на акаунт