Професионални серии за коса 148

• 61 791
  • 785
  •   1
Отговори
# 690
Балансиран е. Това ми е най, най - любимият шампан, мога да ползвам всичко след него 😊

# 691
Балансиран е. Това ми е най, най - любимият шампан, мога да ползвам всичко след него 😊
Колко често го ползвате? Flowers Tulip

# 692
На всяко миене като първи шампоан, защото е с насоченост към скалпа. Винаги мия косата два пъти. Понякога само с него, според зависи от нуждите на косата.

# 693
  • Някъде там
Здравейте.
След ковид и косопад който овладявам и после се завръща, доктор  ми предписа тези продукти.
За първи път ги чувам. Случайно някой използвал ли ги е?
https://minoxbg.com/protiv-kosopad-i-opleshiviavane-qgain-minoxi … alna-formula.html

# 694
Искрица, съветвам те да прочетеш допълнително за употребата на Миноксидил преди да го започнеш, в случай, че не си.

# 695
Искрица и аз те съветвам да прочетеш.

# 696
  • София
Искрица, подкрепям предните две мнения. Преди да пристъпиш към употребата на Миноксидил прочети по-подробно. Има ефект от него, но и не е съвсем безопасен продукт. Стемоксидина на концерна Лореал е на подобен принцип, но без страничните ефекти. Увеличи протеина в храната си, приемай допълнително на прах качествен протеин и ще имаш ефект. Косопада след Ковида е много неприятен, но ако се грижиш непрекъснато за скалпа ще балансираш проблема. Дори и да не изчезне напълно, ще се тушира докато организма се възстанови. Аз моя косопад го оправих след Ковида. После пак се появи за кратко, макар и не особено силен, започнах пак да пия протеин, че бях занемарила пиенето и да се грижа за скалпа ежедневно и пак то преодолях. Сега има по 15-20 косъма на ден да падат, понякога повече, но го отдавам на маслата и непрекъснатото миене и мазане на косата заради продължителен престой на морето.

Ванеса, много добре си обяснила за кокосовото. Принцесата го харесва, но нейната коса макар и руса е в добро състояние, няма порьозност. Аз напоследък много ползвам какаово смесено с базово кафе и етерично кафе за косата. Освен че ми мирише на кафе с шоколад, но й косата се чувства добре.
Друго, което харесвам и ползвам често са арган, Камелия (много леко и много приятно масло), ЯЧРМ ( не оставам без него, то притежава свойството и да прониква в косъма и да го затваря, та е разкош), карите, таману. Страхотно е маслото от диня Калахари, но него го слагам предимно по лицето, но и за коса го ползвам, защото е много силен хидратант, а лятото е особено важно за скалпа. Напоследък преди плаж мажа скалпа с чисто алое гел (като вода е и не омазнява) за да го държа хидратиран.

# 697
  • Варна
Много се заинтригувах от отзивите ви за шампоана на Меди:hugs:. Но аз нямам косопад и бих искала да помоля за препоръка за друг балансиран продукт на марката, който мога да ползвам с всичко след това. Ако е от значение съм изрусена.

# 698
Здравейте.
След ковид и косопад който овладявам и после се завръща, доктор  ми предписа тези продукти.
За първи път ги чувам. Случайно някой използвал ли ги е?
https://minoxbg.com/protiv-kosopad-i-opleshiviavane-qgain-minoxi … alna-formula.html
Майка ми си го е поръчала от Турция, и тя след ковид и обилен косопад, нищо не й помага 😔
Четох за страничните ефекти и т.н и изобщо не е подходящо за нея. Като й пристигне спрея няма да го ползва май. Нея я е страх да си мие косата, веднъж седмично само и все вързана ходи. Ужас.

# 699
Много се заинтригувах от отзивите ви за шампоана на Меди:hugs:. Но аз нямам косопад и бих искала да помоля за препоръка за друг балансиран продукт на марката, който мога да ползвам с всичко след това. Ако е от значение съм изрусена.

Ivka_smile,
Mediceuticals предлага американски дерматологично тествани продукти, разработени в клинични лаборатории, които решават специфични проблеми на косата и скалпа за жени и мъже като: пърхот, косопад, бавен растеж на косата, чувствителен скалп, прекомерно омазняване, лющене и раздразнения, причинени от дехидратиране.
Продуктите са със различна насоченост,не са  само и единствено срещу косопад, спокойно можеш да намериш продукт подходящ за твоят тип коса,а превенцията срещу косопад може да е бонус към избраната от теб терапия 🙂

# 700
Майка ми си оправи косопада със серията на Mediceuticals против косопад, много беше доволна. 👍🏻

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 18:08 от tuali

# 701
Дами, помагайте!

Преди 2 седмици си поднових кичурите и косата ми в момента се разтяга.
На почивка съм и съм си взела това:

Имам Еладтисайзъра с портокал, Еластистейъра, капките на Оуей.
Имам шампоан на Митик ойл за плътна коса и една хидратираща маска.
Казвайте какво от това мога да сложа, за да стабилизирам косата, докато се прибера.

# 702
Майка ми си оправи косопада със серията на Mediceuticals против косопад, много беше доволна. 👍🏻
Да и тя ползва цялата серия но пак няма ефект, аз й казвам поне 2 пъти седмично да я мие и съответно да може продуктите да й повлияят,но тя не ме слуша.

# 703
Да и тя ползва цялата серия но пак няма ефект, аз й казвам поне 2 пъти седмично да я мие и съответно да може продуктите да й повлияят,но тя не ме слуша.
Майка ми мисля, че през 2-3 дни ползваше шампоана и балсама, а серума религиозно по два пъти на ден, ВСЕКИ ден. След месец имаше резултат!

# 704
  • Варна
Дами, помагайте!

Преди 2 седмици си поднових кичурите и косата ми в момента се разтяга.
На почивка съм и съм си взела това:

Имам Еладтисайзъра с портокал, Еластистейъра, капките на Оуей.
Имам шампоан на Митик ойл за плътна коса и една хидратираща маска.
Казвайте какво от това мога да сложа, за да стабилизирам косата, докато се прибера.
Нямаш много избор.....Еластисайзър на влажна коса сутрин преди плажа. Можеш и малко Oway да му капнеш. Смотаваш на кок и така плажуваш. Миеш с Фолиген еднократно и после маската на Напура. Следващото миене пак фолиген и хидратиращата маска,но я ползвай като балсам. Само изстискаваш косата,нанасяш,масажираш и изплакваш. Слагай капки и в еластистайлъра преди да го нанесеш. Мисля,че с тоя протокол ще изтикаш почивката.

Общи условия

Активация на акаунт