Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 319
  • 611
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Kremi (двойна доза) : Цената на 1 допълнителен час е 15лв. Доволна съм от моя инструктор, добре обяснява, взех си изпита от първия път - Ако те интересува пиши, да ти дам тел. Peace

# 481
  • София
Искате ли да се посмеем,моля!-http://www.dnes.bg/article.php?id=32473

# 482
marianasot   Joy
Паркирането и престоя в населено и извън.. винаги ги бъркам......

# 483
  • София
marianasot   Joy
Паркирането и престоя в населено и извън.. винаги ги бъркам......
На мен също ми предстои изпит по кормуване,и непрестанно оглеждам знаците,за паркитане и престой.В главата ми има само знаци и нищо друго.Много съм притеснена з изпита.
Вярно ли ,е че при второто изгасване на двигателя(по време на същинския изпит),те прекъсват?Не правя много големи нарушения при шофиране ,но ме е  много страх!

# 484
Днес се обади инструктура ми и каза , че изпита ми е на 15-ти .Ужасена съм -вобще не се чувствам готова.На последното кормуване на светофара два пъти по ред ми изгасна колата  Shocked -добре ,че завивах на ляво и имаше колона за изтегляне дето трябваше да изчакам.Ми мисля ,че за това не се прекъсва изпита -освен ако изгасването на колата не поведе след себе си по- крупни последствия -примерно да останеш в кръстовището на червено!!! Аз бях пейстнала линк по назад за какво се приключва изпита -погледни да видиш  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134510.msg3109450#msg3109450
Грешки, които се допускат при управление на МПС по време на изпит
Систематизация на резултатите от изпит по управление на автомобил
-най-накрая

# 485
Изгасването на колата не е проблем на изпита-може да се слчи на всеки и изпитващия го знае. На мен в началото много ми гаснеше-по 5-6 пьти и то все на крьстовища. Получава се от малкото подаване на газ и рязкото отпускане на сьединителя. Имате достатьчно време ,за да го превьзмогнете до изпита и помнете,че не е фатално.

# 486
Изгасването на колата не е проблем на изпита-може да се слчи на всеки и изпитващия го знае. На мен в началото много ми гаснеше-по 5-6 пьти и то все на крьстовища. Получава се от малкото подаване на газ и рязкото отпускане на сьединителя. Имате достатьчно време ,за да го превьзмогнете до изпита и помнете,че не е фатално.
Е, предполагам, че ако е веднъж не е фатално, но ако стане повече пъти определено ще се отрази. Момичето, с което аз бях на изпит на едно кръстовище не можа да потегли и 3-4 пъти гаси колата...скъсаха я.

# 487
  • София
Аз шофирам винаги в централната градска част.Колата ми гасне не повече от два пъти,но инструктора казва ,че се прекъсва изпита,при второто гаснене.Не изгасва на едно и също място.Последният път ми изгасна на кръстовището на бул България,и Дим Несторов.Не се панирам ,а потеглям веднага след запалването.Дори успявам на същия светнал светофар.

# 488
Инструктура мн.добре знае за какво се прекъсва изпит.Гледахте ли снощи Господари на Ефира -как се плаща за шофьорска книжка.....е за това са всичките игри..да се почувстваш несигурен в себе си и да решиш да си платиш Shocked според мен...

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 09:18 от tammy®

# 489
 Аз досега не съм се включвала в темата,но я следях с интерес защото ме засягаше и мен.
 Да се похваля-днес си взех изпита - практическия - и вече съм шофьорка.
 Не мога да кажа дали за гаснене на колата късат,но е от второстепените грешки със сигурност.Но на мен това не ми е било проблем.Проблемът беше че трябваше да се явя на изпит на кола от марка каквато никога не бях карала:) но смятам че се справих горе-долу добре.
Важното е че вече съм шофьор поне по документи.От тук нататък започват истинските тренировки.
Корупция или намек за корупция не е имало.

# 490
  • Popovo
Момичета, вчера ми беше теоретическия изпит, взех листовките с две грешки  Mr. Green, а практическия ще  е около 20.02. Не е толкова трудно на изпита колкото си го представях, остана само кормуването.

# 491
  • В страната на бурите
Можете ли да ми препоръчате добър инструктор, който ще ме взима от центъра - около Славейков или НДК, защото съм на работа и не трябва да губя много време!

# 492
  • София
Гледахте ли снощи Господарите, аз ли нещо недочух или казаха, че изпит теория и кормуване е 25 кинта, а на мен моя ми взе 40 кинта за теорията кояти ми е на 22 и после ми иска още 60 за кормуване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 493
  • В страната на бурите
Преди 15 минути се записах  Hug - обадих се по телефона на инстуркотр, който ми беше препоръчала приятелка и сега в петък ми е първият час - представете си в 7.30 сутринта, защото после съм на работа. Много странно, защото колежка казваше, че се записала и първият й час бил чак след месец!
Много съм щастлива, въпреки че ще почвам от нулата. Laughing

# 494
Бях се похвалила, че днес започвам  - ДА АМА НЕ!!!!!

Отивам аз в 7.30ч на Плиска, обаче не намирам колата... Повъртях се малко и като видях, че всички инструктори отпрашиха реших да и звънна на моята...

Оказа се, че жената се била уговорила с друг курсист в 8 и нещо, защото името ми и се сторило непознато  #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Е как ще и е познато, като тепърва започвам!!!!
 ooooh!

А се уговаряхме в края на януари!!!!  #Crazy

Много несериозно ми се видя  Twisted Evil   Twisted Evil

А аз дори си носех маратонки...
Чесноказано много тъпо ми стана!

Моля ви препоръчайте ми сериозен инструктор, който няма да ме мотае два месеца преди да започна!

Общи условия

Активация на акаунт