Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 314
  • 611
  •   1
Отговори
# 465
  • На погрешната планета
Днес карах за първи път!!! Ми то било мнооого трудно, бе хора!!! Този съединител така ме дразни, кой го е измислил не знам, обаче ако го няма ще е сто пъти по-добре!!!  Mr. Green
От толкова мислене дали съм натиснала съединителя и сега кое трябва да натисна пак, се сетих за съществуването на огледалата половин час след като започнах да шофирам...
Изобщо не знам дали някога ще се науча...
Спокойно мила, всички сме били така в началото Wink. Скоро ще свикнеш да ги правиш несъзнателно нещата Peace.

# 466
Някой ако се интересува за практическия изпит, как протича и как … верява изпитващия
по-долу има   
4.2.4. СЪДЪРЖАНИЕ НА ПРАКТИЧЕСКАТА ЧАСТ НА ИЗПИТА ЗА КАТЕГО­РИИ “В”, “С”, “D”, “Ттб” И “Ттм” И ПОДКАТЕГОРИИ “В1”, “С1” И “D1”.
4.2.5.3. ОЦЕНЯВАНЕ НА ПРАКТИЧЕСКАТА ЧАСТ НА ИЗПИТА ЗА КАТЕГОРИИ “В”, “С”, “D”, “Ттб” и “Ттм” И ПОДКАТЕГОРИИ “В1”, “С1” И “D1”.
Грешки които се допускат при управление на МПС по време на изпит
За оценка на изпитвания председателят на комисията попълва контролната карта

# 467
Най-важното е, като вземете заветните книжки да не спирате. Каране му е майката. Щото едно време курсовете са били по 3 месеца, а сега...за 20 дена какво ще научиш  ooooh!

Успех на всички и да ви върви по бензин и масло  Grinning

# 468
Какви 20 дни? Shocked Моя курс започна на 4-ти ноември. Листовките ми бяха на 1.декември,а кормуването на 4 януари.

# 469
Какви 20 дни? Shocked Моя курс започна на 4-ти ноември. Листовките ми бяха на 1.декември,а кормуването на 4 януари.

Ти ако си  Shocked, аз съм  #Crazy
Моят курс започна на 18 октомври, листовките ми бяха на 4 декември, изпитът на 26 януари. Май станаха повече от 3 месеца Twisted Evil. Важното е, че свърши Grinning

# 470
Някой знае ли какво трябва да си приготвим като подаваме документи за книжка - БЧК, лична карта, документите от школата, снимки, нещо друго трябва ли?  ooooh! Кой знае какви формалности са си измислили и ще чакаме по опашки до второ пришествие  #2gunfire

# 471
И медицинското. Peace

# 472
А колко часа кормуване ви се събират общо? Имате ли полигон? Щото листовките и сама си ги научих в къщи. Имахме някакви часове по теория, ходих 2-3 пъти да ми обяснят неща, които не разбирам...и курс БЧК имаше - общо взето парлама, кой знае какво ниво на обучение нямаше, но имам талонче  Grinning
Аз за карането говоря, колко време сте зад волана???

И не искам да споря с никой, просто питам, щото аз карах курса 1997 и то един курс  ooooh! по бързата процедура.

# 473
  • София
Ей и аз да се похваля от днес вече имам книжка newsm44

# 474
  • На погрешната планета
Ей и аз да се похваля от днес вече имам книжка newsm44
Ха, честито  bouquet  bouquet  bouquet! Да спазваш правилата и да нямаш произшествия Hug!

# 475
  • Popovo
Честито на тези, които взеха книжки и успех на тези, на които им предстои изпит.   bouquet Теоретичния ми е в петък и ме е обзело едно  гадно чувство, че ще ме скъсат, но скъсат ли ме пак ще се явя.

# 476
Нямам време да изчета 24 страници затова се включвам тук, пък дано можете да помогнете Praynig
Книжка имам от 3 години, но стаж като шофьор нямам никакъв. Забравила съм абсолютно всичко, все едно не съм се качвала в кола Rolling Eyes А сега ще ми се наложи спешно да започна да карам...та питането ми е към момичетата, които още ходят на курсове - предлагат ли се някъде почасови уроци с инструктор. Някой навремето беше споменавал нещо подобно - че си плаща на инструктора и кара с него, за да влезе пак в час...Страх ме е да се юрна директно в уличната лудница Crazy Има ли някой идея дали има такава услуга и колко ще ми струва?

# 477
  • На погрешната планета
Креми, аз бях в същото положение като теб. Обадих се на инструктор и взех няколко часа за опреснение и започнох да карам. Може така Peace. Цени не мога да ти кажа, защото тук в Пазарджик май е по-евтино, пък и аз се обадих на приятел та ползвах и отстъпка Wink. Но съм сигурна, че никой инструктор няма да ти откаже допълнителни часове. Ще си платиш толкова часа, колкото караш Peace.

# 478
Аз започвам след около 10-ина дни.... Tired

СТАРХ МЕ Е ОЩЕ ОТ СЕГА...и като че ли не ми се шофира изобщо ....

Препочитам само да ме возят Mr. Green

Обаче се налага заради работата , пък и няма да се дам на шофирането де...

Инструкторката ми се казва Таня, възрастана жена, сокойна...
Точно такава ми трявба, зашото ако някой ми се развика ще се разтроя доста  Sunglasses

# 479
Благодаря на мама Мери за отговора. Надявам се и мами от София да се включат с цени и евентуално координати на инструктори, от които са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт