Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 499
  • 611
  •   1
Отговори
# 330
тцъ. По-добре да не ти стискам палци, че късметчето не ми работи напоследък. Както и да е, ти си знаеш. Нали Mr. Green

# 331
Загуби ни се темичката !Какво правите ,че не пишете -да не решавате листовки Wink

# 332
Чакаме си дати за практически изпит.
Но и догодина има достатъчно дни да си чакаме. Вчера като гледах прогнозата със започващи валежи - може би нашето време скоро ще дойде.

# 333
Много се притеснявам да не ми се падне практическия изпит на снежно време....някой беше казал ,че по-лесно се взимал изпита тогава -дали и ма нещо вярно? newsm78

# 334
Много се притеснявам да не ми се падне практическия изпит на снежно време....някой беше казал ,че по-лесно се взимал изпита тогава -дали и ма нещо вярно? newsm78
Не ми се вярва да е по-лесно. Още повече ако дотогава не си карал никога на сняг. Предполагам, че и притеснението ще е повече.

# 335
на мен лично - по-лесно ми беше кормуването на мокро време.. На сняг още не съм имала "късмета" да карам.

Бе, ще стане шофьор от мен.. Пътувах сега до Враца (снимки от Леденика - очаквайте в подписа ми Mr. Green ).. Радвах се, че не е заледено, хич не ми се юркаше по мокра магистрала, и имахме късмет - бяхме решили да се върнем по живописния (и с много завои) път през Своге.. Кеф! Откарах си! Laughing

# 336
Моля ,кажете ми колко време продьлжава самия изпит?

# 337
Колкото прецени инструктура мисля.Един приятел на скоро изкара каза ,че е карал 50мин. Shocked

# 338
Колкото прецени инструктура мисля.Един приятел на скоро изкара каза ,че е карал 50мин. Shocked
ааа много бе,аз като карах курса ама беше преди 6год всичко беше под час. Листовките не знам за колко време трябваше да се решат но вие сега имате две дати за изпит,така че остава само датата на кормуването като се вземат листовките. Аз например карах на изпита около 15-20мин newsm78

# 339
Ами  да кажа аз ,че вече правя по една грешка на две листовки. Grinning Дали може така да се явя и да го взема изпита?
kremena  съжалявам ,че са те скъсали .Аз имам още малко часове кормуване и нещо и аз не се чувствам сигурна на пътя.Толкова много неща има да се гледат.Предложих на мъж ми като опустеят улиците да ги минем всички ,че да ми е по-сигурно -ма не ми се нави Laughing

# 340
Аз искам да питам ...на някой който се е явил на изпит след 22.12.2006. искалили са му допълнителна такса .... на нас ни събират още по 50лв ,т.е. 50лв за теория и 50лв за практика Sad

# 341
На мне не са ми искали пари. Ти колко си платила до сега?

# 342
Момичета, здравейте Simple Smile

Отдавна не съм се разписвала тук, но междувременно си ходех на кормуване Wink
Вчера бях на изпит и го изкарах newsm44
Изпитът на градско продължи около 15 мин всичко на всичко. Тези 50 мин, за които споменавате по-горе ми се виждат невероятни Shocked

Пожелавам късмет и успех на всички ви  bouquet Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 343
На мне не са ми искали пари. Ти колко си платила до сега?
платих 50лв и отидох на изпит -теория на 9.12.2006 и го взех ,чак  сега ми дадоха дата на 10.01.2007 за изпит -практика , но ми искат още 50лв защото от 22.12.2006 са обнародвани в държ.вестник новите такси ,които са 100лв т.е.по 50лв за всеки от изпитите практика и теория.

# 344
  • София
Аз също съм на шоф.курс.Но сме при заварено положение и не са ми искали допълнителни пари,освен сумата ,която беше първоначално обявена.

Общи условия

Активация на акаунт