Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 498
  • 611
  •   1
Отговори
# 345
На мне не са ми искали пари. Ти колко си платила до сега?
платих 50лв и отидох на изпит -теория на 9.12.2006 и го взех ,чак  сега ми дадоха дата на 10.01.2007 за изпит -практика , но ми искат още 50лв защото от 22.12.2006 са обнародвани в държ.вестник новите такси ,които са 100лв т.е.по 50лв за всеки от изпитите практика и теория.

Така е. И на мен двата изпита ми струваха по 50лв. всеки  Crazy

# 346
Моят курс стана пословичен. Tired Започнала съм го на 18 октомври, на 4 декември ми бяха листовките, а евентуалната ми дата за градско е 26 януари - смятайте колко време продължава. Crazy Да има късмет инструктора ми да ми иска още пари Close, тесен ще му се стори света за това размотаване - повече от 3 месеца курс  Twisted Evil

# 347
strelche® май и моя ще е като твоя ooooh! -почнах 24 ноември ,имам да взимам още 7 часа кормуване ,а дата не знам нито за листовки нито за практически.Инструктура вика не бързайте.Искам да попитам отделно ли се плаща за изпита или това е включено в цената на курса?

# 348
Тук прочетох за промени в закона, но не съм наясно какви конкретно са те. Rolling Eyes При мен поне в цената на курса влизат и таксите за изпитите (400лв), като само БЧК се заплаща отделно 24лв.
tammy®, защо не попиташ инструктора си?

# 349
Днес и аз отекох на практически изпит. Все едно не карах същата кола  newsm78. Или има някакъв технически проблем с нея, или инструкторът много е помагал.  И при мен, и  при момченцето което го изпитаха преди мен колата ни гаснеше уникално. А той вчера беше карал последните си часове след мен и каза, че колата прави мизерии и придърпва.
Най-важното е, че не ми пука, защото така или иначе считам 24-те часа за недостатъчни. Ще си карам велосипедъра.
Поне доживях да ме скъсат на "изпит". Досега не ми се беше случвало и се чуствах някяк си непълноценно учила.  Grinning

# 350
рони, защо не си го каза това на ония двамата дебили в колата? Shocked Как така колата няма да е технически изправна, ааа баси и случая  Close Евала ти правя, че реагираш така  bouquet

# 351
И на мен колата ми изгасна 3-4 пъти по време на изпита Shocked а не ми се беше случвало нито веднъж по време на кормуването с инструктора! Това дори го казах на изпитващия още по време на изпита.
На практика на изпита при половината потегляния колата ми гаснеше.
Обаче преди да тръгнем за изпита, инструкторът ми също не успя да я запали и отвори капака, ръчка там нещо...
Аз бях убедена, че ще ме скъсат при всичките тия гаснения, обаче накрая ме изгониха от колата и си обсъждаха там нещо и явно инструкторът е споделил, че колата е имала проблеми с паленето същия ден, та не ме скъсаха!
Ако заподозрете, че колата има техн. проблеми, казвайте си го направо. Има вероятност в този случай и инструкторът ви да даде едно рамо и да си признае, че проблемът е в колата.

# 352
  • София
Някой да знае дали ги има новите листовки в нета, че така с тея листове дето хвърчат из къщи ми е мъка голямааааа #Cussing out

# 353
Днес и аз отекох на практически изпит. Все едно не карах същата кола  newsm78. Или има някакъв технически проблем с нея, или инструкторът много е помагал.  И при мен, и  при момченцето което го изпитаха преди мен колата ни гаснеше уникално. А той вчера беше карал последните си часове след мен и каза, че колата прави мизерии и придърпва.
Най-важното е, че не ми пука, защото така или иначе считам 24-те часа за недостатъчни. Ще си карам велосипедъра.
Поне доживях да ме скъсат на "изпит". Досега не ми се беше случвало и се чуствах някяк си непълноценно учила.  Grinning

Рони, не се отказвай, сигурна съм, че следващия път ще успееш.  Peace
Но задължително си поговори сериозно с инструктора, защото съм сигурна, че проблемът е в него. В повечето случаи, за да се подсигурят, ти държат съединителя и в един момент се оказва, че ти не знаеш къде точно "отлепя", а за да не ти гасне колата трябва точно на това равнище да задържиш малко докато потеглиш и след това да отпуснеш до край.
При мен се получи същото и разбрах съвсем случайно. Инструкторът ми каза да потеглям, само че колкото и да отпусках съединителя, колата не тръгваше, дадох малко повече газ, но пак нищо, погледнах го и видях, че се е загледал нанякъде и си държи натиснат неговия педал.  ooooh! Изпуших тотално и му вдигнах скандал, той спря да ми държи педала и същия ден колата ми гасна 5-6 пъти при положение, че си мислех, че вече карам горе-долу добре. Малко след това почнах наистина сама да усещам колата и ми беше много по-лесно, но все пак всеки път изрично припомнях на инструктора, че не искам да ми пипа педалите за щяло и нещяло. Донякъде и тях ги разбирам, защото по цял ден карат и едва ли им е толкова лесно да помнят на кой му е първи, пети или десети час, но все пак целта е да ни научат, а не просто да си въртим градско.  Naughty

# 354
  • Paris
Момичета, извинете ме ако това е коментирано, но не съм изчела цялата тема.Имам питане отсносно цените на курсовете и броя часове кормуване и въобще други такива подробности. Говори се ., че увеличават цените, откога влизат в сила? Благодаря ви!

# 355
Някой да знае дали ги има новите листовки в нета, че така с тея листове дето хвърчат из къщи ми е мъка голямааааа #Cussing out
незнам дали са новите листовки но назад в темата може би 13..14стр да не те излъжа имаше един линк с онлайн решаване на листовки...успех Peace

# 356
  • София
незнам дали са новите листовки но назад в темата може би 13..14стр да не те излъжа имаше един линк с онлайн решаване на листовки...успех Peace
Стари са тези, гледах ги

# 357
kimba77 -това е линк към торент в датата /трябва да имаш регистрация/ http://DMCA-removal-from-Google/download.php/60446/yc15k2e80yibp5rd1xaf/[BT.Data.BG]%20MOTOTEST%20-%20Listovki.torrent
Файла който теглиш е имидж.Диска е на Зелена вълна и на него има и правилника и закона и учебник на водача .Има 29 листовки като ти смята грешките и времето за което си решила листовката,после ти дава да поправиш само сгрешените.Аа има и едно филмче с регулировчика.За мен този диск е супер.Казват ,че на Зелена вълна имат много грешки и реших да пробвам на хартия на Труд -та извода ми е ,че грешки не открих.Може би има  newsm78  но да са една две...

# 358
Има има грешки. Аз в началото решавх на зелена вьлна,после минах на тези на Труд и имах спьнки. сега не си спомняма точно кои бяха грешките ,но и шефа на школата потвьрди,че тези на злена вьлна не са верни. А на самия изпит като отидох изреченията на вьпросите бяха едно кьм едно.

# 359
Може ,но мисля ,че си попаднала на старото издание .Днес решавах от диска на Зелена вълна след като учих по тези на Труд.Всичките ги реших -само една грешка ми се стори ,че има дали като изпреварваш велосипед  в населено място може да подадеш звуков сигнал -на листята пише че не може ,а на сд-то на Зелена вълна казват ,че е правилно.Всички други грешки ми бяха от недочитане и недоглеждане.

Общи условия

Активация на акаунт