Башак от вчера

Елчин от вчера

, той много си подхожда с Мело , и двамата са обикновени и много добри хора .Еда е лозе на баир за него

Колко трудни бяха изтеклите 5 години- учение, работа, дете, чужбина. Дни в размисли, спомени и самота...С времето болката позатихна, а и имах детето , което внасяше смисъл в живота ми....Кираз бе частица от тази голяма и красива любов с баща и...

Аз , като жена симпатизирам на Еда и много я харесвам. Допада ми начина , по който Айше Кутлу гради и ни представя образа на младата жена. Възхищавам се на борбеността, силата и смелостта на Еда. Тя не се предаде, не се затвори в себе си, за да ближе раните си , а напротив реши да живее, да продължи по трудния си път, да се справя успешно с изпитанията , да даде и съхрани живот, да има енергията и куража сама да отглежда и възпитава малката сладурана. За мен тя е достойна за уважение с поведението си - истинска Жена.
В предишен коментар се опитах да открехна вратата и да надзърна към мислите и тревогите на Серкан, да се поставя на неговото място, за да потърся логика и разумно обяснение на неговото поведение, основанията и мотивите му да вземе такова тежко съдбовно решение по отношение на бъдещето им с Еда- раздяла.
, винаги може да стане комично , особено , когато обичаш , ревнуваш и не си признаваш . А що се отнася до това да измисли Айше идеалния мъж за Еда - ами даже и идеален , когато обичаш някого истински ,ти го предпочиташ пред всички и всичко . Въпреки всичко Еда продължава да обича своя егоистичен и студен Робот , нали ? Добре ,че е Кираз , която и дава сила . И все пак Серкан и липсва и никой идеален не би го заменил . То така си е и в живота . Даже да има по-добри и по-свестни мъже около теб , накрая избираш този който обичаш , въпреки недостатъците
)
Иначе нямаше да има разводи , раздели и наранени хора ( вкл. децата им ) ...
И въобще не ми се гледа Еда с друг или Серкан с друга, такива любовни триъгълници или четириъгълници никога не са ми били по вкуса и интересни, затова винаги съм се радвала, когато сюжетът ни поднася нещо различно и изненадващо от типичната любовна история, в която има трето коляно.
В смисъл такъв, че героят му беше един хубав, но зрял мъж, богат, образован и по нищо не отстъпваше като качества на главния герой. Любовта му към главната естествено си остана несподелена. В очите на съперника си изглеждаше сериозна заплаха и му образуваше нерви, но всъщност беше един уравновесен мъж, проявяващ търпение и разбиране. Не играеше нечестно. И въпреки всичко на зрителите им беше ясно, че няма шансове. Така и вълкът сит, и агнето цяло! 
Само че на мен идеята ми беше друга - имахме Селин, имахме Ефе, имахме и други, времето на това някак си отмина. Нашите вече за зрели хора, имат и дете. Историята е вече друга. Приоритетите са други. Поне за мен нещата стоят така. Ясно е, че няма как всички фенове да са на едно мнение. Ще има и недоволни. Ето - вие искате достоен мъж за съперник на Серкан, който да му пили нервите. Аз нямам нужда от подобно нещо и се радвам, че Айше не зави в такава посока. Просто за мен е напълно излишно. 
Препоръчани теми