Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Ами масово в дизито се набляга на липсата на комуникация между гг . По скоро аблата от къщата на другото кюше ще знае, но не и човека до теб и оттам идват и проблемите им които се нищят няколко болюма. И после  " ти защо не каза на мен", " ами тц , няма да кажа пък,сама ще се оправям ... или едикояси ми каза ...". Драмата налице, епизодите фуул на 20 % със същественото, другото пълнеж,  това по принцип. За нашите ще видим.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 22:06 от Slawena

# 136
Хубава вечер на Видовден !☺🍒🍸

Flowers Hibiscus Дано и в нашия сериал утре вечер по това време да настъпи Видовден и часът на истината. Ако ли не стане , то  когато му дойде времето.

Flowers Hibiscus Благодаря на Leddel и Танита за коментарите и оценката !❤

Flowers Hibiscus Относно конкуренцията в сериала на Серкан и Еда много момичета вече  споделиха мнението си. Аз лично не  възприемам Бурак и Дениз като  съперници.
Видяхме как протече разговора между Серкан и собственичката. Нашият Робо си беше делови, сдържан, това си беше служебен разговор и той си вършеше работата. Дениз се усмихваше, отправяше суперлативи за Серкан, флиртуваше с него. Е, позаплесна се Серкан да наднича какво става навън - да наблюдава Еда и Бурак...Та даже и забрави за Дениз. Интересът от негова страна към дамата е нулев и предполагам  няма да я огрее.
А Еда винаги е заобиколена от много хора , приятели , познати. Тя е много слънчева и общителна. Бурак може да я харесва , но и на него шанса му клони към нулата. Очите на Серкан търсят Еда, а тя когато се срещнаха след  5 години видяхме колко се развълнува - той не и е безразличен, а още по-важно имат и  дете.
Според мен въвеждането на новите герои - асистентите , промяната във визията на ГГ, промяна в обстановката  са с цел да се покаже , че е изминало доста време и обкръжението и външния вид са променени, от една страна.  Всичко се променя, нищо не е застинало във времето. А от друга страна - появата на Бурак и Дениз са с цел да се подчертае , че  Еда и Серкан са млади, красиви, успешни в професията си и не е естествено да не проявяват интерес към тях. Мисля ,че Бурак и Дениз ще са кратки епизодични герои.
Главната битка на Серкан е със самият себе си! В предишни постове подробно изложих моята гледна точка като започнах от детството, израстването,семейството , до болестта и решението му. Душевните травми имат дълбоки корени във времето. Той трябва да се пребори със страховете си и да се освободи от тях. Защото можеш да избягаш от някои хора , да се конкурираш с други , да неглижираш трети , но от себе си няма как да избягаш , няма къде да се скриеш. Искам да го видя победител ! А  битката на героят  със себе си да ни бъде представена достоверно , реалистично и човешки. Надявам се не нескопосано или заметено. Човек  минава през различни фази и етапи през живота си. А изживяната болка - психическа и физическа променят човек.

Flowers Hibiscus Славена , искрено съжалявам и ти съчувствам за преживяното. Тежки са тези моменти и много болезнени.   Надявам се всичко това да е отминало ❤

Бамби и сладуранката Мая

До утре вечер - часът и мястото са известни ! ❤А какви изненади ни е подготвила Айше тепърва предстои да видим!

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 22:31 от akvamarin007

# 137
  • София
Много ми харесва Башак така направена.

Нооо,  Ханде си е № 1...

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 22:37 от БлагаВест

# 138
Ханде коментира снимката на Башак
-Ъм, не е ли тя..... Еда Илдъз?
А Башак отговори - И аз го казах, ахаха ааа, но ти си различна моя роза🌹

Ханде

# 139
  • Пришълец

Наистина много, много красив кадър Heart Eyes

Хоуп, тъкмо се бях засилила към старата тема да ти кажа къде сме и да не се чудиш що е толкова тихо, но се радвам, че си ни открила сама Joy

Аквамарин, съгласна съм. Серкан преди всичко трябва да се пребори със самия себе си, да превъзмогне страховете си и да продължи напред, за да е истински щастлив с любимата жена и онова малко създание, към което още отсега изпитва нещо необяснимо и за него самия...

# 140
  • София
Това не може само да се изиграе, това трябва да ти идва отвътре...

Бамби бързо е прихванала от Керем.  Лошите думички се научават първи.
Не е в настроение нашето момиче. Така пише на шапката й. Керемчик да внимава. Да не му покаже оново гневното момиченце...

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 00:09 от БлагаВест

# 141
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

П.С. И да си знаете - довечера сме на онлайн купон Champagne Tada Wine Glass

# 142
  • София
Нещо старичко, но винаги актуално.

До довечера, мили дружки. Часът и мястото на срещата са известни... 

# 143
  • София
Привет!
Прочетох това в Перлите на турското кино" -
"Не знаем причината, за раздялата на Еда и Серкан, но се предполага, че в 41 серия ще се разбере и едно от предположенията е, че Серкан няма да има деца заради терапията."
Тази теория много ми харесва...

# 144
Добро утро , романтични момичета !☺❤🌷🍒

И пак е сряда , и пак сме в очакване на поредния епизод.
За тонус и добро настроение - да ви почерпя с кафе❤

Flowers Hibiscus Двамата палавници в сериала  - Кираз и Джан.. Децата са щастие и радост. Очаквам в новия сезон малчуганите да внесат много забавни моменти, детски игри, веселие и смях, като създадат една различна и непринудена атмосфера в сериала.

.

Flowers Hibiscus Мая с истинската и майка и с мама Еда в сериала

Flowers Hibiscus Мая с истинския и баща и с татко Серкан в сериала

Flowers Hibiscus Прелестна е малката Мая🍒

Flowers Hibiscus Еда и Серкан , когато се докоснат един до друг затварят очите си,  отварят сърцата си и се усещат с душите си.

До довечера в 20 часа. Момичета желая ви щастлив ден !  ❤ Как няма да е такъв , само мисълта за купона вечерта повишава настроението !

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 10:22 от akvamarin007

# 145
Дълго се чудех дали да напиша нещо от 1 лице. Слагам го в скрит пост. После ще го изтрия. Този сериал ме докосна. Върна времето. И всичко оживя отново. Извинете ме. И сълзите са най-малкото...
Скрит текст:
Разболях се от рак. Новината те удря и не знаеш къде си. Последва химиотерапия, лъчетарапия. Косата пада и не можеш да я спреш. Болката е убийствена. Но най-страшно е болката в очите на близките ти. Толкова е жестоко. Те не могат да ти помогнат, а ти си безпомощен. Прекарваш часове в тоалетната и повръщаш. Тях ги боли толкова много, а знаеш, че причината си ти. Не си извикал болестта, но тя е решила, че ти си нейният човек. И започваш да ги отблъскваш. Толкова не искаш да страдат. Не го пожелавам на никого. И казваш "сбогом". На тези, за които си готов да дадеш сърцето. И следват контроли. Една след друга. Месеци, години. Вече не си същият. Вярваш, че всеки ден ти е подарък. Вярваш. Обичаш. Била съм и от двете страни. В едната не можеш да помогнеш, в другата не могат да ти помогнат. Разбирам Серкан. Минах по този път. Грешка - минавам и докато съм жива ще минавам. Минах и по пътя на Еда. Бях отстрани. И не можах да помогна. И за двамата е изпитание. Единственото, което мога да кажа /вярвам, че е така/, дано са се допитатали до преживялите го. Ханде знае какво е. Загуби майка си. Единствено остава смиренението. Това е пътят им. Дано го изиграят достоверно. Засега им вярвам. Извинете за отклонението, но толкова много се чудех дали да го напиша. Само преживялите  знаем какво е. И не съдете нито Серкан, нито Еда.

Това да остане в миналото.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 10:34 от st_ina

# 146
Здравейте нови от 41еп
От продуцентите
Истинската любов винаги намира начин ...🤍 Днес е#SenÇalKapımı !🎈

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 11:00 от sani1212

# 147
  • София
Дълго се чудех дали да напиша нещо от 1 лице. Слагам го в скрит пост. После ще го изтрия. Този сериал ме докосна. Върна времето. И всичко оживя отново. Извинете ме. И сълзите са най-малкото...
Скрит текст:
Разболях се от рак. Новината те удря и не знаеш къде си. Последва химиотерапия, лъчетарапия. Косата пада и не можеш да я спреш. Болката е убийствена. Но най-страшно е болката в очите на близките ти. Толкова е жестоко. Те не могат да ти помогнат, а ти си безпомощен. Прекарваш часове в тоалетната и повръщаш. Тях ги боли толкова много, а знаеш, че причината си ти. Не си извикал болестта, но тя е решила, че ти си нейният човек. И започваш да ги отблъскваш. Толкова не искаш да страдат. Не го пожелавам на никого. И казваш "сбогом". На тези, за които си готов да дадеш сърцето. И следват контроли. Една след друга. Месеци, години. Вече не си същият. Вярваш, че всеки ден ти е подарък. Вярваш. Обичаш. Била съм и от двете страни. В едната не можеш да помогнеш, в другата не могат да ти помогнат. Разбирам Серкан. Минах по този път. Грешка - минавам и докато съм жива ще минавам. Минах и по пътя на Еда. Бях отстрани. И не можах да помогна. И за двамата е изпитание. Единственото, което мога да кажа /вярвам, че е така/, дано са се допитатали до преживялите го. Ханде знае какво е. Загуби майка си. Единствено остава смиренението. Това е пътят им. Дано го изиграят достоверно. Засега им вярвам. Извинете за отклонението, но толкова много се чудех дали да го напиша. Само преживялите  знаем какво е. И не съдете нито Серкан, нито Еда.

Това да остане в миналото.
Стина,  толкова силно ме докосна, че просто не намирам думи да кажа нещо смислено. Единственото, което мога да направя от разстояние, е да те прегърна виртуално. 
Да ти пожелая никога повече да не го изпитваш. 
Бъди здрава и много щастлива.

# 148
  • Пришълец

Ина, настръхнах след споделеното. Винаги е по-трудно когато става дума за нас самите и все пак поста защо да не остане в този си вид?!
И аз се отклонявам понякога. Сериалът поражда размисли за живота и случващото се около нас.

Вълнуващ епизод ви пожелавам, ще ви наглеждам! Kissing Heart

# 149
  • София
Готови ли сте за довечера?
Малко остава.
3, 2, 1… Movie Camera

Нямам търпение за това дуо!
Майка и дъщеря са умиляващи, но баща и дъщеря са ненадминати, бомба със закъснител в най-добрия смисъл. Misc Bomb

Общи условия

Активация на акаунт