Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Допълних малко гифчето, защото много ми хареса паралелът Heart

Като допълнение ще кажа, че ме е яд, че са орязали тази сцена. Можеше да ни спестят малко от Айдан-Сейфи-Кемал и да ни я бяха показали

# 586
  • Пришълец
Допълних малко гифчето, защото много ми хареса паралелът Heart

Скрит текст:
Като допълнение ще кажа, че ме е яд, че са орязали тази сцена. Можеше да ни спестят малко от Айдан-Сейфи-Кемал и да ни я бяха показали
Много обичам паралелите Heart

Бро, както и предположих.... Ех, че съм наблюдателна. Налбантова да се сърди на мен Satisfied

Не знам как, но неволно попаднах в друга тема, в която са коментирали бившите и настоящите севгилита. Начинът на изразяване на някои съфорумки, епитетите, които постявят е каруцарски. Просто уау, развеселих се. Smiley Trollface Щастлива съм, че съм в тази тема. В друга едва ли бих виреела така спокойно.

Май се досещам къде си попаднала неволно. Ами какво да кажа, някои сме по-емоционални от други Laughing

# 587
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 588
Добро утро, любими момичета! 💙
Почерпете се за здравето на сина ни, защото днес ще става християнче!

Не пиша, защото още не съм гледала новия епизод...

# 589
Добро утро Магия пожелавам ви весел празник Керем на интервюто е с пръстен на лявата ръка на безименни пръст

Анъл, Башак и Сарп снощи пътувах за Чешме
https://instagram.com/stories/sarpbozkurt/2599038978754365051?ut … edium=share_sheet

И до като пътуват гледат сериала на Мелиса
https://instagram.com/stories/basakgumulcinelioglu/2599117856912 … edium=share_sheet

Нова от 41еп

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 10:21 от sani1212

# 590
  • София
Yellow Heart Усмихната събота! Yellow Heart

Nature Sparkles Магия Nature Sparkles, честито ти християнче! Blue Heart

# 591
Магийка, нека Бог да го благослови.Hands Pray

# 592
# 593
  • Пришълец

Еха, празник е за семейството ви, Магия Hug Да ви е живо и здраво малкото юначе.

# 594
Зимна колекция на H&M Turkey с участието на Керем Бюрсин през 2019 г

# 595
  • Пришълец

И Еда е там, но Черешка със све бисквитки, сок, разпилени играчки и рисунки, виси на врата на Серкан Joy

# 596
Баща и дъщеря си играят сладко сладко. Божествени са

# 597
  • Пришълец

Дали ще пуснат фраг днес или някъде след полунощ ще е пак Joy

# 598
Баща и дъщеря си играят сладко сладко. Божествени са

На мама Еда купидончетата! 🥰
Магийка, весел празник, щастливо бъдеще на малкото християнче! 💗
Момичета, аз май ще загледам сериала с Алп Навруз(познайте как завърши първа серия 😉) погледнах и този с Кадир Догулу(не знам пак искам ли да го гледам готвач). Ще изчакам повече преведени серии за по-пълно впечатление.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 12:58 от Ели-mama

# 599
  • Кърджали
Ели, на Кадир е готин. Аз за пръв път го гледаам като актьор. Този на Алп го гледах, първо уж ме ми хареса, после па ми допадна. Ще изгледам и втора серия, но май ще продължа и него. Не съм глефала този новият на Мелиса, не знам ще го пробвам ли. От тези, които съм си набелязала ми остана да почне този със Сечкин. Силно се надявам да не ми хареса 😜😂😜 че то всяка вечер кажи речи сериали ще гледам иначе...

Общи условия

Активация на акаунт