Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Без изненади - Кой е № 1 Sparkling Heart

Жалко, че Сириус не участва с сезон 2 ...

# 76
  • София
Нека си говорят колкото искат, конкурентите. Ние виждаме една ослепителна красавица.

# 77
Интервюто за Haber Global трябва да излезе този уикенд.

# 78
Нова от 41 еп.

Wink

Wink

# 79
На последните снимки Керем не прилича на себе си 🤪 много му е мавитУ

# 80
Така… като сме на тема праскови… оставям ви нещо, което не се нуждае от коментар. Не съм го търсила, то само ме намери. Grinning

Съжалявам, не можах да се сдържа. Добре де… не съжалявам! Trollface
Естествено, Бърборанка има предвид прасковения цвят на костюма на Керем...🧐 Аз не виждам нищо друго! 😁🙃🤓😇

# 81
Ето я:
https://twitter.com/i/status/1404485673235759107

Heart Eyes

Ето още едно червено сърчице .... сладурчета Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 20:39 от mi_si

# 82
Коментарът на Ханде под рекламата на Керем🎈

И стори от Ханде
https://instagram.com/stories/handemiyy/2596040906998106246?utm_ … edium=share_sheet
Празнуват рождения ден на Кюршат на сета

Малко остана до сряда! Нямам търпение да видя какво ще измислят, за да не се разбере, че Кираз е дете на Еда.🤗

И пак сме в тренда на Турция😄

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 20:56 от Анонимен

# 83
Heart Sparkling Heart Heart

Gift Heart

Wink

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 20:56 от mi_si

# 84
Сладури Purple Heart

# 85
Здравейте момичета, 💐
Дано приемате нови сред Вас,  чета Ви и се забавлявам от известно време Simple Smile, все още съм на 18 еп. и не съм в час със  сериите сега, но пък се надявам скоро да ви на стигна Simple Smile)))
В захлас съм, харесвам Ханде от Дъщерите на Гюнеш., много дръзка, харизматична.... А Керем го гледам за първи път Simple Smile сериозно в сериал... Тежък ми беше онзи Светлините на Истанбул ако не се лъжа 🙄
Зашеметена съм, във всяка свободна минута съм на компа Simple Smile....
А Керем ме оставя без ДЪХ 🤭
☺️☺️☺️
Записвам се в темата, за да мога да ви следя Simple Smile нямате стигане Simple Smile
Имам само една молба, стана ми интересно как Керем е защитил Ханде имаше пост, как са променили договора и.... Ако има някъде повече инфо ми се иска да го видя/прочета....
Не...  не, че се съмнявам.... ЗАМАЯНА СЪМ ОТ ТЯХНАТА ЛЮБОВ Simple Smile

# 86
Според рейтингите на Somera в социалните мрежи  за 7 - 14 юни, ние напредваме Wink

П.С.
nanni_123, добре дошла при нас Hug

# 87
Здравейте момичета, 💐
Дано приемате нови сред Вас,  че та ви и се забавлявам от известно време Simple Smile, все още съм на 18 еп. и не съм в час с сериите сега, но пък се надявам скоро да ви на стигна Simple Smile)))
В захлас съм, харесвам Ханде от Дъщерите на Гюнеш., много дръзка, харизматична.... А Керем го гледам за първи път Simple Smile сериозно в сериал... Тежък ми беше онзи Светлините на Истанбул ако не се лъжа 🙄
Зашеметена съм, във всяка свободна минута съм на компа Simple Smile....
А Керем ме оставя без ДЪХ 🤭
☺️☺️☺️
Записвам се в темата, за да мога да ви следя Simple Smile нямате стигане Simple Smile
Имам само една молба, стана ми интересно как Керем е защитил Ханде имаше пост, как са променили договора и.... Ако има някъде повече инфо ми се иска да го видя/прочета....
Не...  не, че се съмнявам.... ЗАМАЯНА СЪМ ОТ ТЯХНАТА ЛЮБОВ Simple Smile

Добре си дошла. Relaxed

По темата с договора Благавест е най-запозната и ще ми е интересно и на мен ако има още информация.

Неслихан: Втори епизод е сладък, но трети е още по-сладък.

# 88
# 89
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Марги и помощнички, Sparkling Heart много благодаря за красивата тема! Стилна и прекрасна! Дано да си я изпишем само с хубави новини! Едва сега ми се освободи време за писане, но поне успях да ви изчета.

От мен за всички вас - японски, розов залез с цъфналите вишни:

Като говорим за рейтинга - в сряда е поредния мач на Турция на Европейското по футбол. Ще играят от 19 ч. наше време с Уелс на Baku Olympic Stadium в Азербайджан. Мачът е важен за Турция след загубата от Италия при откриването на шампионата. Слава Богу, третият мач в групата им е в неделя.

Представям си как Серкан говори с Кираз за баща ѝ, който е астронавт.  Както си говорят за звездите, изведнъж малката сладурана казва: "Знаеш ли, че моя татко е подарил звезда на мама?".

Много ми харесаха мненията ви за Серкан и поведението му като причина за петгодишната раздяла. Навсякъде писахте, че той благородно е решил да даде свобода на Еда, за да не обрича живота ѝ на тъга по него и болестта му.

Къде са в този случай желанията и мечтите на Еда? Дали тя иска тази свобода? Дали не си мечтае да е винаги до любимия в добро и лошо и докато смъртта не ги раздели? Нали смисълът на любовта е да подкрепя, да дава сила, кураж, енергия и съпричастност. Да излекува всяка болка и дари надежда. Да прокуди страха и да възроди живота.

Спомних си една специална песен за точно този вид любов - Emeli Sande - My Kind of Love. Ето я с български превод:

Оригиналното видео на песента е за обичта и подкрепата към болна от рак приятелка:

Ето и текста на български:

Не мога да си купя твоята любов, даже и не опитвам
понякога истината няма да те направи щастлив,
за това няма да лъжа!
Но никога не ме питай дали сърцето ми бие само за теб..
то бие само за теб!
Знам, че съм далеч от перфектното, не съм като твоето обкръжение.
Не мога да ти дам никакви обещания, няма да ти обещавам звездите!
то бие само за теб!

Припев:
Защото, когато се откажеш,
когато каквото и да правиш не е достатъчно добро,
когато дори не си и помисляш, че може да е по-добре,
това е, когато изпитваш моя начин на обичане!
И, когато плачеш,
когато паднеш, и не можеш да се изправиш,
когато приятелите, които мислиш, че имаш не са около теб,
това е, когато изпитваш моя начин на обичане!

Няма да ме видиш на партита, предполагам просто не съм забавна.
Няма да включа радиото
и да пея "скъпи, ти си единствен"!
то бие само за теб!
Знам, че понякога се ядосвам и казвам неща, които не мисля
знам, че държа заключено сърцето си далеч от всички,
но никога не ме питай дали сърцето ми бие само за теб..
то бие само за теб!

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 21:46 от Mira07

Общи условия

Активация на акаунт