Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 934
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Едвали Ханде Ерчел е имала само 2 гаджета досега , но само за тях съм разбрала аз. Единият е Екин Мерт Даймаз , с когото е от края на 2014 до февруари 2017. Другият е Мурат 1 😂 от края на 2017 до юли 2020 като имат 1 раздяла през това време. Та, тези две връзки по близо 3г приличат ли ви на нещо временно и мимолетно??? Може и да се разделят с Керем, няма гаранция за нищо в този живот , но Ханде определено не ми прилича на момиче, което скача от цвят на цвят.

# 481
Башак
Да бъдеш родител, който е с детето си, докато мечтаеш за неща ... С надеждата да не пропуснеш произхода на живота, докато се фокусираш върху малките неща, които смятахме за големи.

благодаря, че разказа нашата история с мен, малкият ми партньор Heart

Сарп
Прерязаха тази сцена ?!
 Сарп отново тъжен ... Не разбирам защо са снимали толкова много, ако се режат толкова много сцени

# 482
  • София
Ако може само Ханде и Керем да не се разделят, моля! Чукам на дърво, паля свещи за тях… Grinning

Едвали Ханде Ерчел е имала само 2 гаджета досега , но само за тях съм разбрала аз. Единият е Екин Мерт Даймаз , с когото е от края на 2014 до февруари 2017. Другият е Мурат 1 😂 от края на 2017 до юли 2020 като имат 1 раздяла през това време. Та, тези две връзки по близо 3г приличат ли ви на нещо временно и мимолетно??? Може и да се разделят с Керем, няма гаранция за нищо в този живот , но Ханде определено не ми прилича на момиче, което скача от цвят на цвят.

# 483
  • София
Един прекрасен гиф!
Дори само заради този момент си заслужава да гледаме и сериала и нашите ХанКер.
Тази целувка накрая според мен е търсен ефект. Двамата са жестоко обидени. Пет години не са се виждали, продължават и сега да се карат. Как виждате да се целуват по друг начин. Серкан не можа да устои на вътрешният си порив, привлечен от любимата му жена. Но той не посмя да си позволи по-гореща целувка. Не беше сигурен, как ще реагира Еда. Може би очакваше да му удари шамар. Аз също това очаквах. И ето точно тук дойде изненадата. Еда му отвърна със същата целувка. Смятам, че това е по-скоро режисьорско решение. Двамата още не са стигнали до момента, в който страстта да надделее, все още не си вярват, все още са малко или много отдалечени. Когато паднат всички прегради между тях,  тогава може би ще видим и онази целувка от асансьора.

# 484
Phillipine,Бурак е братовчед на Дениз
На мен Мая ми харесва. Поне ми харесва най-много от всички деца които съм гледала напоследък. Или образът Кираз ми харесва, де да знам. Нямам време да търся кусури.
Като цяло този сезон ми допада.

Успява да я ядоса

Скрит текст:
Еда: Какво ти става?
Серкан: Няма нищо
Еда: Добре.Няма нищо.Няма ли да кажеш?
Серкан: Кой ти звънна?
Еда: Телефона
Серкан: Кой ти звънна?Защото мъж ти се обади? Приятелят ти ли?
Еда: Не мога да повярвам!Наистина не мога да повярвам!
Серкан: Имаш ли си приятел или нямаш, Еда?
Еда: С какво право ми питаш такова нещо. Първо това си помисли! С какво право?
Серкан: Имаш ли приятел или нямаш? Прост въпрос.
Еда: Само това те интересува, нали? Затова само идваш до хотела…Защото само това те вълнува.Дали Еда е с някого или не е ?Успя ли да бъде с някой след Серкан Болат или не?Само това те интересува!
Серкан: Да, това ме интересува.Имаш ли?Това ме вълнува.
Еда: Спри колата!
серкан: Няма
Еда: Спри колата или ще скоча!
Серкан: Не говори глупости, Еда!Еда, не прави глупости!
Еда: Казах ти, спри колата!
Серкан: Какво ще правиш?Еда, ще се качиш ли в колата!
Еда: Изчезвай!
Серкан: Как така изчезвай? До Шиле има 7 километра.
Еда: Ти 7 километра ли ще ме следваш?
Серкан: Какво да правя, тук ли да те оставя?
Еда: Остави ме, прави каквото искаш
Серкан: Господи, дай ми търпение!Наистина ми трябва търпение
Еда: на мен ми трябва търпение!
Серкан: ти каза „питай“ и аз попитах!
Еда: На мен ми трябва търпение
Серкан: По средата на пътя..V
Еда: Изчезвай, махай се!
Серкан: Тогава и аз идвам с теб.
Еда: Къде идваш с мен?
Серкан: И аз идвам.Щом искаш да ходиш, хайде да повървим.И без това щяхме да се поразходим
Еда: Ходи тогава.Хайде ако може да ходиш, ходи 7 километра!
Серкан: не е за вярване. Тази жена какво ме кара да правя?Минали са 5 години нищо не се е променило.

Черешата – плод на безкрайността

Скрит текст:
Еда: Моля те, хапни малко.Виж, знаеш ли до къде ходих за да ги намеря.Любимият ти плод.Моля те!Знаеш ли, черешата била плода на безкрайността.Означавало безкрайност
Серкан: Тогава да направим така. Аз ще ти създам една хубава черешова градина, а ти всеки път когато  влезнеш в градината или я погледнеш, ще си спомняш за мен.
Еда: Възможно ли е човек да те забрави?Хайде, малко…Една минута, една минута.. Сигурен ли си че не искаш?
Серкан: Еда, опитвам се да работя
Еда: Няма ли да опиташ?
Серкан: Искаш да ям, така ли?Ела…Еда
Серкан: Не се притеснявай, не те следя
Еда: Така ще е
Серкан: Да..Пак се скарахме
Еда: Не е първата ни кавга най-малкото
Серкан: Може ли да седна ? Еда, извинявам се.
Еда: Не е важно.Беше Кираз. С нея говорих по телефона .Обади се от телефона на Бурак.
Серкан: Значи това“липсваш ми“, „чакай ме“…
Еда: беше към Кираз. Да.Казвам ти го защото сега ще го мислиш, ще преувеличаваш, нямам връзка с никого.
Серкан: Нямаше да го мисля, но все пак благодаря че ми каза.За какво мислиш?
Еда: Че трябва да свикна с присъствието ти тук…Ти?
Серкан: Не мога да си тръгна.Еда, не мога да си тръгна.
Еда: Знам.Осъзнавам
Серкан: Виж.Знам че постъпвам несправедливо с теб.Не е правилно това, което правя.Но наистина не мога да си тръгна. Знам, аз те изкарах от живота си, аз бях причината да се разделим, и изведнъж пак застанах срещу теб.Но… както казах…
Еда: Според теб има ли нужда да говорим за това сега?
Серкан: Виж…Осъзнавам че много те нараних.Но съм изпълнен със съжаление
Еда: И аз имам едно огромно съжаление.Нещо, което не ти казах
Серкан: Какво е? Може да ми кажеш
Еда: Какво значение има?Какво ще промени след толкова време?Виж, преди години постави граници, моля те, не ги преминавай.А аз защо всеки път попадам в капана ти?Всичко между нас свърши.Лека вечер, Серкан!
Серкан: Лека вечер, Еда!
Серкан: Това е за спомен от тази вечер. Може да го сложиш до дартца ти.
Еда: Наистина ли?

Много ви благодаря от сърцеза преводите към клипчетата . Гледах вчерашния епизод прекрасен както винаги. Малката Кираз вече е влязла под кожата на баща си. Иска ми се в следващия епизод вече Серкан да разбере истината.
Исках да ви попитам момичета по принцип сезона ще се превежда ли, върти се в интернет някакъв автоматичен превод но той изобщо не пасва на самия епизод/

# 485
  • Dupnica
Много страсти и емоционално споделени мисли - как, защо , къде?
Страхотни сте , едва ви изчетох.Revolving Hearts
Алекс, Благодаря за преводите - така е по ясно.Flowers Hibiscus
Как ще разбере Серкан за Кираз- според мен ще е последен , но ще събере 1+1 , може би някаква ситуация на алергия. Но много ми хареса и идеята, че ще пишат писмо до татко и , който обикаля Вселената!
Сега за серията - хареса ми .
Не искам да съм категорична , защото това е филм и все пак ни забавлява. Разбира се историята е с много препратки от реалността , много сме изпитали болката от болест, криза или разстърващо сбитие, което преобръща целият ни свят, но животът трябва да продължи!
На всички изправили се отново - респект и уважение!
Съпреживяваме с героите , сравняваме как ще постъпим, дерзаем се - обичаме и обвиняваме.Но знаем че е приказка ,която чакаме с нетърпение.Nature Boom
Хубава вечер на всички!:wine_glass:

# 486
Изкочи ми плейлист на сериала. Ако някой търси песен или мелодия, тук може да я има.

https://open.spotify.com/playlist/3EXEMCjvTdMDK82RwT27X7?si=wZ-7 … branch=1&nd=1

а може ли по някакъв начин да се изтеглят песните? Как можем да си ги изтеглим ако е възможно разбира се? Гледах сайта но не открих нищо.

# 487
  • Кърджали
Аз си ги тегля с програми от ютуб. Макар че напоследък повече ползвам спотифай като си пускам плейлиста направо (което ми напомня да ходя да добавя и тази песен в спотифай плейлиста ми)

# 488
  • София
Момичета, какво става?? Въпросът ми е към всички ви. С такова нетърпение чакахме втория сезон. Зарадва ни новината, че Айше се завръща като сценарист. След като излезе трейлърът, всички бяхме във възтогр. Първият епизод ни хареса и вдигна летвата високо, защото ни пренесе месеци назад и ни върна усещането от първите епизоди. Защо тогава сега сте толкова мълчаливи? Вчерашният епизод не беше никак лош. Преди изписвахме една тема след епизод и преполовявахме темата след фраг. Необичайно е някак това мълчание днес. Чудя се на какво се дължи, затова директно ви питам. Simple Smile

# 489
  • София
Момичета, какво става?? Въпросът ми е към всички ви. С такова нетърпение чакахме втория сезон. Зарадва ни новината, че Айше се завръща като сценарист. След като излезе трейлърът, всички бяхме във възтогр. Първият епизод ни хареса и вдигна летвата високо, защото ни пренесе месеци назад и ни върна усещането от първите епизоди. Защо тогава сега сте толкова мълчаливи? Вчерашният епизод не беше никак лош. Преди изписвахме една тема след епизод и преполовявахме темата след фраг. Необичайно е някак това мълчание днес. Чудя се на какво се дължи, затова директно ви питам. Simple Smile
Бъборанке, вторият сезон започна чудесно. Първи епизод беше бомба, вторият епизод ни подготвя за предстоящите събития. Аз си го харесах. Не смятам, че беше по-лош от първият. Прочетох, че третият щял да бъде много интересен. Не знам другите, но аз си чакам с огромен интерес всеки следващ. Защото, както знаем те ще бъдат само единадесет. Бързо ще отмине времето. Няма да го усетим. В средата на август ще гледаме финала. И после? Ще искаме да не свършва, но всяко нещо си има край. Много ще ни липсват тези сладури. Те сигурно ще отидат на заслужена по-дълга почивка. Вероятно е и да заминат при родителите на Керем. Няма да ги има и лайфовете. Затова, нека сега да им се радваме, да не мрънкаме, какво било и не било. Все пак това е един сериал. Аз, когато гледам даден филм или сериал, се разтоварвам. Не се задълбочавам да търся недостатъци и грешки. Искахме да има втори сезон, имаме го. Недоволствахме от сценаристити през първи сезон, ето че смениха сценаристите. Нека да го караме по-ведро. Все нещо не ни допада, все нещо критикуваме.  Ще свърши сериала и тогава няма да има за какво да пишем. Нашите няма да са толкова активни. Ще ни липсват. А след време, когато отново си пуснем сериала, съм сигурна, че с друг поглед ще го гледаме.

Ето ви го Керем. Аз си го харесвам всякак. Красив е и с коса и с опашка. И обръснат и с брада. Един прекрасен човек, с прекрасно сърце, едно непораснало дете.  Но по-важното е не  аз, а Ханде да си го харесва и обича. Те са се намерили, харесали, а най-важното и допаднали като характери. Желая им пълното щастие. И се надявам този път да са намерили точният човек и да създадат едно прекрасно семейство.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 20:54 от БлагаВест

# 490
Wink
"Днес актьорите получиха подаръци от фенове в Чили. Всеки участник беше представен с една кутия с вкусни тарталети и бележка с пожелание"
https://twitter.com/i/status/1405564943072641034

БРО, пандемията свърши и реалът ни "подхвана" с пълна сила... Wink

Според Digilup: Керем е на 2-ро място

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 20:16 от mi_si

# 491
  • Пришълец

Вълненията ни не намаляват, Бро, но активността ни след фраг и епизод беше такава каквато казваш през зимните месеци. Grinning Като знам как се разписваме понякога и че сме се местили в нова тема по време на епизода - подготвила си бях такава ако пак потрябва.
Не съм изгледала още и целия първи епизод, не остава време, но с каквото намеря в Туитър се включвам и въз основа на вашите разсъждения, демек неподготвена Joy
Малката ми Черешка (племенницата) е около мен постоянно тези дни и свободното време тече съвсем неусетно Joy

# 492
Gift Heart

Сладурчета

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 20:30 от mi_si

# 493
  • Кърджали
Нося ви още една сцена между Робот и Черешка.
Да се обзаложим на сладолед

Скрит текст:
Серкан: Пак ли ти?Какво се опитваш да направиш? Ще стане беля, свали това?
Кираз : Всички спят по това време? Ти какво търсиш тук?
Серкан : Аз... Ставам всяка сутрин в 5, госпожице, доволна ли си? Сега, виж... Хотел.. Явно не са те научили на това...Но хотелът не е подходяшо място за стрелба с лък. Изчезвай!Изчезвай!
Кираз : И аз ставам в 5.  По-добре се чувствам така. Ще ми дадеш ли стрелата?
Серкан : Първо, не се стреля така. Ясно ли е? Пъряо трябва да си набележиш цел, ще помислиш малко, ще се концентрираш и ще се упражняваш. Разбра ли?
Кираз : Аз мога да стрелям по-добре от теб.Искаш ли да се обзаложим. На един сладолед.
Серкан : Аз... Аз правя нещо сега.. Разбра ли, не мога да се занимавам с теб. Може ли да си тръгнеш вече.
Кираз: Страхливец
Серкан :Хайде тогава. За един сладолед
Кираз : За сладолед.
Кираз: Не беше зле
Серкан : Дай ми това. Не мога да повярвам с какво се занимавам.
Кираз: Също катп мен обичаш да се бориш. Хайде, стреляй!
Серкан :Разсейваш ме. Ще млъкнеш ли?
Кираз : На колко години си?
Серкан :Штттт
Кираз : Не тъгувай. Още трябва да се упражняваш. Сладолед?
Серкан :Сладолед?
По това време наистина ли ще ядеш сладолед?
Кираз :Не мога да си представя по-подходящо време за сладолед.
Серкан : Добре, хайде. Ела, ела . Дай пръстче. Добре, какъв искаш.
Кираз :Имам алергия към ягоди. Всякакъв друг може. Но искам два.
Серкан : Имаш алергия към ягоди? Добре. Тогава, ела... Дръж това. Слагам шоколадов, става ли? Дръж здраво. Искаш ли ванилов? Шоколадов. Доволна ли си, стига ли? Чудесно. Да ти вземем лъжичка.
Кираз :Вземи си един и за теб.
Серкан :Да си взема. Добре.
Кираз :Не мога да пиша. Ще напишеш ли ти?
Серкан : Какво искаш да напиша.
Кираз :Два сладоледа на сметката на Серкан Болат.
Серкан :Добре. Да го сложим тук. Става ли? Платих си и дълга. Довиждане.
Кираз : Сама ли ще си ям сладоледа?
Серкан :Добре, вземи си сладоледа. Ела, мини там. Ела. Добре. Колко хубаво. Рано рано сутринта сладолед. Но ще ти кажа нещо, възхитих ти се. Майка ти работи в кафенето, а ти остави бележка. Много хубаво от твоя страна.
Кираз: Мама не работи в кафенето.
Серкан :Къде работи?
Кираз: Мама е шеф.
Еда:Кираз! Какво правиш тук, защо бягаш? Къде щях да те търся ако не ми бяха казали?
Серкан :Чакай малко, ти без да кажеш на никого ли излезе?
Еда: Да, така направи. Хайде, ела.
Кираз :Всички спяха. Сладолед. Да ядем ли заедно?
Еда :Добре, аз... С теб после ще ядем. Хайде ела.
Кираз: Не мога да си тръгна преди да го изям. Ще е невъзпитано към Серкан Болат, како Еда.
Еда:Добре тогава. Добре тогава, хайде ела, ела седни. Да не е невъзпитано към Серкан Болат.
Серкан :Искаш ли?
Еда :Не, аз ще си взема.
Кираз :Имаш ли дете?
Серкан :Аз ли?Не. Не е за мен това.
Кираз: Личи си
Еда:Личи си.
Серкан :Какво?
Кираз :Буба...
Еда: Бурак
Кираз:Буба
Серкан :Колко щастливо момиче . Баща ѝ е постоянно около нея.
Еда :Серкан
Серкан :Еда
Дениз: Господин Серкан! Не може да се ходи с тези токчета тук. Чакам ви на закуска.
Серкан :Добре
Дениз : Господин Серкан, тук
Серкан : Окей. Добре. Ти какво щеше да кажеш?
Еда : Знаеш, че ще чака там докатп ме отидеш, нали?
Серкан : Тогава моля, не забравяй какво искаше да кажеш. После ще говорим
Еда: Добре
Серкан : Добре, закуска

Така, засега обшите им неща са:
1. И двамата стават в 5
2. И двамата имат влечение към фокусите
3.И двамата имат алергия към ягоди
4.И двамата мразят недовършвни изречения
5.И двамата обичат да "строят" сгради
6. И двамста ме оставят недовършена работа
7.И двамата са много упорити

# 494
Здравейте, момичета. Не съм се включила с коментар, защото вчера не успях да хвана много от епизода, но от друго страна чакам с нетърпение превода на 40 епизод. Някой знае ли дали момичетата от AŞKIM смятат да го превеждат, защото другия наличен превод не ми допадна?

Общи условия

Активация на акаунт