КАУФЛАНД - тема 49

• 70 748
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Заредих се с Медикс Алвина. Много ми харесва как мирише и е трайно.

# 421
Заредих се с Медикс Алвина. Много ми харесва как мирише и е трайно.
Пере ли добре . / То за не съм фен на течни - но може веднъж да сменя /

# 422
  • Sofia
Саня, това "аз мога" не важи за всички, после опира до време и други...

# 423

Не те разбрах .
Това е свързано с течните перилни препарати или
Ако е за хумуса - когато нямам време спокойно мога да мина без хумус . Тоест Мога винаги важи .
Човек винаги Може да се лиши от хумус . Ако да пък не го е и знаел преди.
А и готовият не е нещо полезно
С готов сварен нахут и чопър става за нула време . Интересно ми е кой не може да го направи .

# 424
  • Sofia
Аз като посегна за хумус - поглеждам състав . Казвам си - аз това лесно мога да си го направя сама...
Това имах предвид.

# 425
Тази седмица има ултразвуково устройство против вредители. Някой може ли да сподели впечатления за ефективност?

# 426
Интересно ми е кой не може да го направи .

На много хора не им се занимава поради ред причини.
Има ли някакъв особен повод да смяташ, че си критерии за всички и всичко?
Всеки трети пост е твой с личните ти вкусове, намерения, опасения....
Ще ти бъде ли удобно да се ограничиш до темата, в която пишеш?

# 427
  • Русе
Божее! От кога в Кауфланд пускат Галена? Чак се стреснах. Някакви аналгини, ли аспирини ли беше, никотини, кокаини?
Служителките на бързите каси и те коментираха.
Минах за едни тампони за грим, че снощи естествено нямаше.
Тази седмица пак слабо пазаруване. Купих си само пъпеш, храна за котето и бисквити Престиж.

# 428
Пак, че си намерила пъпеш. Аз като ходих вчера в 18ч бяха останали едни..не знам прасетата дали биха ги яли

# 429
  • оттам, откъдето започва България
Тампоните за грим този път не ми харесват. Тези, които са показани в брошурата, съм ги ползвала и съм доволна. Пратих вчера ММ да ми купи - други ми донесе пак от 1 лв. Unamused

# 430

Не те разбрах .
Това е свързано с течните перилни препарати или
Ако е за хумуса - когато нямам време спокойно мога да мина без хумус . Тоест Мога винаги важи .
Човек винаги Може да се лиши от хумус . Ако да пък не го е и знаел преди.
А и готовият не е нещо полезно
С готов сварен нахут и чопър става за нула време . Интересно ми е кой не може да го направи .

И аз съм обикновено на този принцип, но има моменти, когато се получава съвпадение на няколко фактора - приял ми се е хумус; комбайнът е повреден и чака някой да го поправи; нямам време да се занимавам; в момента има хумус на промоция. Споделям разочарованието си, за онези, които може да са имали сходен опит или намерения.

# 431
Да се оплача от хумуса, който беше в брошурата миналата седмица. Взех си от класика, срокът на годност е до 08.08. Днес го извадих от хладилник, отварям опаковката, хумус и арабска питка в отделни кофички, и кофичката с хумус се беше издула. Оставих я на плота за пет минути, и точно посягам да я отворя, когато проклетията избухна, оплесквайки навсякъде. Вътре хумусът шупнал  яко. Да не говорим пък за арабската питка, която чупи зъби. Или е съхраняван неправилно в складовете им, или това не му е истинския срок на годност.

Много кофти случка. Често купувам от тази марка и не ми се е случвала издънка, може би лошо съхранение, наистина. А "арабската питка" всъщност са крутони от плосък хляб (целта е да са хрупкави), на нас ни харесват.

# 432
  • София
Напоследък в "моя" К. няма копър, все е свършил. Голям дефицит.

# 433
Аз харесвам хумусът на Вернада. Правила съм и домашен, но са напълно различни на вкус. На промоция съм взимала по няколко бройки, да си имам. На два пъти ми е оставал повече от седмица в хладилника и се беше надула капачката. Беше си в срок на годност.

# 434
При нас тампоните за грим са същите , като тези от брошурата

Общи условия

Активация на акаунт