КАУФЛАНД - тема 49

• 70 739
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Пак, че си намерила пъпеш. Аз като ходих вчера в 18ч бяха останали едни..не знам прасетата дали биха ги яли
Е, то и аз долу-горе тогава пазарувах, към 17,40 ч и то в горния К. Наистина бяха останали 5-6 пъпеша, като двата бяха със сигурност около 3 кг. Имаше и нагнили. Аз си избрах едно деформирано килограмово пъпешче, че само аз и майка ми ядем. Хубаво беше. Почти го изядохме снощи.
Тази сутрин долу имаше заредени може би 20 кашона с пъпеши, но като ги гледах със сигурност бяха по 700-800 гр. пъпеша.
Тампоните за дегримиране са в зеления пакет. Не помня те ли бяха в брошурата. В момента на село ползвам такива и съм доволна, плътни са. За това си взех и още един пакет. Не че нямам пакет и половина Grinning

# 436
  • Sofia
От тазседмичната брошура за мен само шипковия мармалад. Ако ми трябваше  зехтин бих взела и такова, ама нямам нужда засега.

# 437
soul81 взехме скоро такова устройство, тогава беше на 5 лв. и впечатленията ни са, че по-скоро събират комарите около него, някак ги привлича. Може и да бъркам, но със сигурност не прави чудеса. И издава един пискащ звук през определено време.

# 438
Ние на вилата имаме такива устройства в контактите - общо 3 сме сложили. Не знам съвпадение ли е, но вътре насекоми вече нямаме.
Преди и аз купувах хумус на Вернада, но в момента фаворит ми е Mezete, не се предлага в Кауфланд.

# 439
Преди и аз купувах хумус на Вернада, но в момента фаворит ми е Mezete, не се предлага в Кауфланд.

Аз харесвам на Sapori dei monasteri и лидълския от ориенталската им седмица. Вкусът им повече се доближава до домашно приготвения. Кауфландските въобще не са "върхът на сладоледа" по начало.

# 440
Аз години не съм попадала на читав шипков мармалад.
А като посегна да купя винаги е смес с ябълки . Но пише шипков.
Или един толкова кисел , че не се ядеше .

# 441
"Вернада" не е Кауфландска марка.

# 442
И аз много харесвам хумуса на Сапори. В бурканче е и може да си го съхранявам по-дълго. В нашия филиал е при консервите и пастетите.
Наминах днес да си взема тампони за грим и при нас също е новата опаковка. На вид обаче ми изглеждат същите. Метнах още едни безглутенови спагети и малко маслини. Друга далавера не видях и си тръгнах мирно и спокойно с почти празни ръце, както никога.

# 443
На Брей шипковия мармалад е 100% шипки. Дали е читав, ако някой го опита, ще реши. Аз няма да си казвам мнението да не влияя.

# 444
Е, ти пък, всички си казваме мнението по форумите, а другите си преценяват какво да правят. Днес опитах шипков мармалад от Мистър Мармалад. Чист е, само шипки и с кафява захар. Идва ми твърде сладък, но вероятно на повечето хора ще им е добре.

На Брей не знам какъв е % плодово съдържание, но в Кауфланд имаше и един друг производител, не се сещам името в момента, на който повечето сладка са 70% плодово съдържание и си заслужава да се погледне и при него.

# 445
  • Sofia
Не съм наясно доколко има в К инцидентни продукти, та това крема сирене си е постоянен асортимент или...
Много ми хареса, горгонзолата се усеща деликатно (и повече щеше да ми хареса) и е пухкаво крема сиренето.

# 446
Морена, и на мен много ми хареса това сирене. Заредих се с няколко кутийки, защото не съм го виждала преди. Simple Smile

# 447
  • София
Вчера пак нямаше копър. Чудно ми е, баш в сезона на таратора...
Скрит текст:
Grinning
На всичкото от горе им блокираха ПОС терминалите и стана мазало от мрънкащи хора на касите.

# 448
На Брей шипковия мармалад е 100% шипки. Дали е читав, ако някой го опита, ще реши. Аз няма да си казвам мнението да не влияя.
Влияй на мен . Просто от дете не съм яла хубав . Някъде продават и домашен но не намирам тук

# 449
В новата брошура има масирана промоция на продукти на Брей. Включително руло с мармалад от български шипки за Саня..примерно. 😉 Кои продукти на Брей си заслужават?

Общи условия

Активация на акаунт