КАУФЛАНД - тема 49

• 70 854
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
От както имам уок тиган готвя всичко в него, ризото, различни по вид меса и зеленчуци, яйца, различни манджи...абе всичко, освен супа и десерт. Преди готвех всичко в тенджера, но с уок тигана ми е много по удобно, да не говорим, че се и мие много бързо, и лесно след ползване. Абе, отчитам го като успешна покупка, взела съм си и за вилата.

# 181
Без капак ли е? Много от нещата, които готвя, искам да се задушават под капак.

# 182
  • до най-прекрасния мъж
Тиганите Уок са без капаци. Евентуално може да се потърси такъв диаметър от тенджера. За Метро си сещам, че продават отделно капак, отделно тенджера.

# 183
  • Монтана
В Кауфланд  също има отделни капаци, може на място да се пробва на тигана кой ще стане най добре.

# 184
Има и едни капаци с широко уплътнение, което всъщност ги прави подходящи за три размера тенджери/тигани. (Купувала съм преди години от друго място, не помня точно, но май универсален пишеше. Thinking) По-скъпи са май, но може да върши работа и за друго, ако имаш нужда. Simple Smile

П.П. Ето такова нещо: https://www.emag.bg/universalen-kapak-tescoma-16-18-20-cm-1001604/pd/DHMB38BBM/. На втората снимка се вижда най-добре.

# 185
  • Карлово

Който има такъв, какво приготвяте в него?
Дори пуканки пукам в него, слагам капак естествено.

# 186
Аз наскоро си купих един там мулти капак против пръски и пасва и на уока / силиконов от Лидл - но може и в Кауфланд да ги пускат - става и като подложка на горещ съд и за цедене на спагети

# 187
Аз също се присъединявам - да питам за мнение за куфарите?

# 188
А какви са тези възглавници дето толкоа много ги кпуват? Винях поне пет човека с по 2-3 възглавници.
Аз купувах други неща и изобщо не обърнах вимание.

# 189
А какви са тези възглавници дето толкоа много ги кпуват?
В брошурата за стоки с отстъпка 50% има възглавница на Дитекс за 6 лева и възглавница на Тед за 10 лева.

# 190
А какви са тези възглавници дето толкоа много ги кпуват?
В брошурата за стоки с отстъпка 50% има възглавница на Дитекс за 6 лева и възглавница на Тед за 10 лева.
Благодаря! Не съм видяла тази брошура.
Имам нужда от смяна на възглавницата, но не мога да намеря "моята". Гледам и в Юск има намалени, та трябва да си избера.

# 191
Аз взех тиган и квадратна тавичка от новата Мока серия на Брио, да ги видим. Исках тавичка с бялото покритие, която беше на промоция миналата или по миналата събота, но не можах да стигна до там.
И докато пазаруваме в магазина, някой беше гепил 20-те стотинки от количката. 🥴

# 192
  • София
Взех един тиган. Дано да са хубави. Погледнах куфарите, имаше само 2бр в розово в моя филиал. Добре изглеждат, не са прекалено тежки.
Да имате отзиви за месомелачката Айко за 55лв.?

# 193
При нас не видях нищо от тигани и тави, къде ги бяха скрили не знам. Имам време цяла седмица ще се снабдя и аз с тавичка.

# 194

И докато пазаруваме в магазина, някой беше гепил 20-те стотинки от количката. 🥴

Как, Леми?

Общи условия

Активация на акаунт