90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 29 382
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Да е живо и здраво! Heartbeat

# 586
А знае ли се защо е в кувьоз?

# 587
Облъчват го с УВ светлина. Помага за бебешката жълтеница.

# 588
  • София
Еее, най-после! Много се радвам за тях. Имах чувството, че Лорън бременееше цяла вечност.

# 589
  • София
Лорън и Алексей са може би единствената нормална двойка. Много са сладки и се надява да са много щастливи заедно.

Тифани е пълна, но чак пък 200 кг... Някой беше писал по-напред, че са дебели, защото ги мързи. Не винаги е така и има много фактори, които не влизат в категорията мързел.

# 590
  • София
Тифани направо е огромна. И някак си не съм склонна да мисля, че е поради здравословен проблем. Млада жена е и трябва сериозно да се вземе в ръце, ако иска да поживее дълги години.

# 591
  • София
Цялата женска фамилия са едрогабаритни като конституция, но тя бие рекорда.

# 592
  • София
Постер за новия сезон:

# 593
  • Sofia
Кога започва в Бг?

# 594
Няма информация. Доста е рано. В САЩ започнал ли е? Надявам се да го пуснат след този, който върви в момента.

# 595
Гледах снощи епизода. Отврат и половина. Отново с най-големи подробности трябваше да слушам за "първата" мастурбация в живота... на Майкъл и как бабето Анджелa му дава инструкции, ръси цинизми и се смее гръмко, тази жена е направо брутална Sad Абсолютно отблъскваща.
На Асуелу майка му давала всичките пари на пастора в църквата, а иска пак пари от сина си с риск внучетата да гладуват, но тя да има и да дава на пастора! Желязна логика. Имала 9 деца и съветва Калани да има поне толкова Grinning

Видео на Брандън от снощи (минутка от финалния епизод: всички в студиото)
https://www.instagram.com/p/CS1seUlHqqg/

Видео и на Асуелу от снощи https://www.instagram.com/p/CS3FV8NHBWd/

# 596
Какво му се е случило на Брандън? Нищо не й разбирам на тази рускиня.

# 597
  • София
Цялата им фамилия на Асуелу са изпаднала работа. Не знам на Калани родата какви са като професии и образование, но на Асуело са жива скръб - хем прости, хем необразовани.

# 598
  • Sunshine state
На мен пък точно като св уговаряха да прекарат Коледа ми се стори, че кавгата при тях е нагласена - изведнъж сестра му на Асуело стана една хрисима, съгласяваше се с него, абе и помен няма от бойната и конфликтна жена. Много нереалистично ми се струва като цяло. Аз смятам,че те си се разбират, но правят шоу за предаването.

# 599
  • София
Затова вече не ги гледам тях. Тях и Анджела ги прецъквам като се появят, а после забравям да се върна на същия канал и така приключвам малко по малко.

Общи условия

Активация на акаунт