90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 855
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Анджела ми е противна от самото начало. Тука нещо й се радваха, но аз не успях да я харесам.
Също мисля, че това със семейството на Асуело е постановка. Не може да има толкова нагли роднини. Сестра му идва и почва да пита колко струва къщата. Това не е реално, колкото и различни култури да са.
Общо взето във всички отношения намирам сценарий и вече не ги гледам с този интерес, както преди.

# 601
Новият сезон не е започнал, доколкото помня започва (в САЩ) от 29.08. Ще проверя по-късно, за всеки случай.
И мен Анджела ме дразни от началото, но донякъде харесвам Майкъл.

# 602
  • Sunshine state
Не е започнал още, сега ще дават втора част на тел алл днес от 8ч вечерта наше време, а деугата седмица ще започне новият сезон.

# 603
Анджела е луда баба, но Майкъл си заслужава визата и зелената карта. Даже ме яд, че такива като Мохамед, които даже не се стараят да се правят на влюбени получиха, а Майкъл си чака...

# 604
  • София
Майкъл май вече не иска да ходи там. Него го устройва тя да му праща пари, а той да я търпи виртуално по няколко пъти на седмица.

# 605
Не съм сигурна дали праща. Тя изхарчи към 100 000 долара (нали след края на сезона сложи и силикон - това също е скъпа операция в САЩ). Всъщност ако са от предаването и съпътстващи ангажименти, тези пари са и на двамата и не е редно само Анджела да харчи за глупости.

# 606
  • Sunshine state
Сигурна съм, че му изпраща пари. Иначе той няма да седи и 5 мин.
Скрит текст:
Снощи беше по-безинтересно от първата част. Анджела си тръгна след поредния скандал с Майкъл и леля му, твърдейки, че оттук нататък щяла да си прави каквото си исла и да си живее като свободна жена (не, че дотук не беше така). После захванаха Либи и Андрей. Чък и Чарли бяха в студиото, а една от сестрите й на видеовръзка. С две думи обвиниха Чарли, че като пие става заядлив. Чък го е изгонил пт бизнеса уж. Яра го посъветва да оставел най-после децата и да ходел на Бахамите да си гледа живота. 🤣 Джови и Яра - водящата ги попита дали планират още деца, а Яра пъсна бомбата и обяви, че може би е бременна, понеже цикълът й закъснява доста. Майка му на Джови беше също включена онлайн и се зарадва, но същевременно Яра обяви, че ако е бременна, най-вероятно ще се прибере в Украйна, понеже не иска сама да гледа децата, докато той е на работа.
 Калани и Асуело - майка му и сестра му бяха в студиото. Тами се заяждаше с всички и постоянно настройваше майка му срещу Асуелу и настояваше той да й се извини за изгонването им на Коледа въпреки, че майката беше готова да се поморят. Дори го нарече бавен в главата. Заяждаше се с всички в студиото и най-вече с Яра, понеже не й мълчеше. Много лоша жена. Налрая попутаха Натали и Майк дали окончателно са се разделили и те отговориха с Да. Това беше.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:33 от Pupitka

# 607
  • Sunshine state
От последното ми мнение са минали няколко дни, та ще постна в ново. Попаднах на много забавен ю туб канал на мъж, който коментира историите на участниците. На английски е, но е супер смешно и няма как да се стърпя да не го споделя с вас. Линкът е към историята на Дейвид и Лана, но като му разгледаш канала, има за всички двойки и е в същия дух:
https://youtu.be/w2XIN9idTts

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 00:05 от Pupitka

# 608
Помислих си да не е Сосохолик (гледам неговите видеа, но той не качва често), но не е. Сега ще го изгледам, благодаря за препоръката Simple Smile
Хората в Редит коментираха, че Натали може да се насочи към Дейвид, но той няма да я иска, защото е прекалено стара за него.

# 609
  • Швейцария
Много забавно коментира, ще му изгледам и другите видеа.

# 610
Хареса ми как завърши това видео - с Джени и Майкъл Джоунс Joy

Стара снимка (от 2008г.) на Елизабет и сестрите й:

Защо си мисля, че имаше още една сестра в по-старите сезони? Или се бъркам, заради жената на Чарли...

# 611
  • Sunshine state
Леле, Либи изобщо не прилича на себе си на тази снимка. Не помня колко точно сестри и братя са, само знам, че са много. 🤣

# 612
Либи за съжаление изглежда най-зле от трите. А Джени има гъста и лъскава кафява коса - според мен изглежда по-добре от сегашната й.

# 613
  • Sofia
Като раждаше Либи спомена как майка ѝ е родила 7 деца.
Чък и той май има от друга жена 🤔

# 614
  • София
От Чък май са шест, поне снимка на толкова съм виждала. А Джен руса е много по-добре, с черната коса ми е направо грозна. Не изглежда и да е естествената й. Има много издължено лице, черното изостря чертите, докато русото й ги омекотява.

Общи условия

Активация на акаунт