90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Изглежда някак по-едра на снимката, сега е отслабнала, но русата й коса понякога изглежда много мазна и на клечки. Вероятно тя сама си я маже и оформя така, но не ми харесва.
На тази снимка, която сложих, все пак се е нагласила специално за финалния епизод (беше на видео връзка).

Между другото, видях по разни сайтове, че Джен и съпругът й Орландо Дейвис, вече са разведени.

# 616
  • Sunshine state
И аз намирам Либи за най-непривлекателна от всички, много прилича на Чък. 🤣

# 617
  • Sofia
Има 1 или 2 дечица, които са мулатчета и от време на време ги дават в епизодите. Те на Джен ли са?

# 618
Да - две момичета, мислех, че са само на мъжа й, но се оказа, че са и на двамата.

# 619
  • Sofia
Малеее, сега проверих, съпругът малко страшничък ми идва:

Скрит текст:

Момичетата, обаче, са много красиви. Peace

# 620
  • София
Малеее, сега проверих, съпругът малко страшничък ми идва:

Скрит текст:

Момичетата, обаче, са много красиви. Peace
Наистина ли е този? 😮

# 621
Да, това е бившият й. Бил много богат, сигурно не се е омъжила по любов, като Либи.

# 622
  • София
Тъкмо се чудех какви таланти има този мъж.

# 623
Тъкмо се чудех какви таланти има този мъж.
Радиоводещ е, свързан беше с музиката по някакъв начин, сякаш.

# 624
  • Sunshine state
Ужас.. Всичките са виснали на бизнеса на Чък и смучат, ли смучат.. 🤣

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 04:33 от Pupitka

# 625
  • София
Едва ли смучат, нали работят всички там? Проблемът им е, че са като  тасманийски дяволи - в постоянна конкуренция помежду си и са алчни.

# 626
Той едва ли има нужда от толкова много брокери. А Беки уж беше фотограф, но сега се оказа, че и тя се занимава с имоти и Андрей й взимал парите...

Стейси на дипломирането на сина й (предполагам, че завършва гимназия, снимката е от Редит). В ежедневието изглежда по-различно, отколкото в предаването и в Инстаграм:

П.п. бившият на Стейси, който е и баща на двамата й сина, се казва Горан Васич - емигрант от Сърбия. Като млад е бил футболист, сега е треньор. Това е стара снимка:

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 11:28 от pppqqq

# 627
  • Sunshine state
Не ми се вижда много да работят, не знам.
Бившият мъж на Стейси е бил голям красавец.
Този на Дарси обаче хич не е хубав. Едното момиче много му прилича, но тя някак си е взела чертите му и ги е "разхубавила".

# 628
В една статия пишеше, че Дарси и Стейси подали молби за развод в един и същи ден. Толкова им е акъла - кой знае дали въобще са имали някакви проблеми с мъжете си, просто са решили да се разнообразят.
Мисля, че и двамата мъже имат нови семейства. Този на Дарси със сигурност съм го виждала в различни клюкарски сайтове, сниман с друга, по-млада жена (приятелка или съпруга).

# 629
Тия изперкали близначки отдавна са ясни. Всичко е за слава (която им носи и пари). Просто в САЩ вече е доста модерно да си супер звезда, без да си постигнал нищо (певец, актьор, писател), а просто така.. да си известен, защото си известен (по модела на Ким КардашиЯн), риалити с караници и глупости... и ето вече си звезда. Бързо те търсят за инфлуенсър, почват да валят парите.. И така...

Общи условия

Активация на акаунт