90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 883
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Преди да родя се кълнях че няма да науча детето да спи на спалнята да да ама не след толкова безсънни нощи и ревове не издържах и вече 10 месеца сме така таткото спи в хола определено се отразява на отношенията и не говоря за интимното в момента се опитвам да го преместя в негова стая ами драмата е голяма а е почти на две ...

# 466
Според мен, 90% от българите са така. Не познавам никой, който да си е оставил малкото дете само в стая. Обикновено си имат креватче, но е в спалнята.

# 467
Кени е супер, евала. Вече е на годинки човек, но изглежда много добре!

# 468
  • Sunshine state
Много рано отделихме детето в отделна стая с бебефон, живеехме си още в България. Това си е решение на родителите.

# 469
Pupi и аз исках от по рано да го отделим но той е толкова ревлив че щях да тичам цяла нощ между стаите😂😁

# 470
Детето го отделихме на 6 месеца и съм много против деца и родители да споделят обща спалня.
Със сестра ми от много малки бяхме в отделна стая.

# 471
Всеки сам решава, както написа Пупитка.
Аз съм много против отделянето и подкрепям изцяло метода на Яра.

# 472
Оф, доглеждам епизода от снощи.
Тифани му обяснява като на малко дете. Дейниъл ще я разбере по-добре. Рон пък иска да направи нещо, но решенията са му абсурдни. Толкова са ми несъвестими.

# 473
  • Sofia

Този голяма клюкарка бил 😁
Много фалшивеят вече 😤

# 474
  • София
Тифани прекалява с нейния истеричен контрол, то е по-зле от затвор това нейното да не може той един долар да изхарчи без нея и все да му е по петите. А личната карта у нея ли е? Защото той може да излезе и да отиде при някой лихвар и да проиграе едни пари.

# 475
  • Sunshine state
Гледах един откъс, в който Тифани и Рон бяха при един терапевт и тя обясняваше, че била дар в живота му, а той не го оценявал. Заслужавала повече и т.нат. Ами да си намери някой по-добър. 🤷🏼♀ Нейната работа е га яде баницата не рева. Набързо направи дете с него и после сопата.
Хич не беше от ревливите нашата, а аз имам много лек сън и при всяко нейно движение в кошарата се будех и изобщо не можех да се наспивам, та я отделихме на около 3-4 месеца.

# 476
  • Sofia

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 20:53 от Doli

# 477
Готина снимка на Анджела и Юлия Wink

# 478
Амира се облича много странно. Такава ли е модата във Франция? 😳

# 479
  • In transit
Амира се облича много странно. Такава ли е модата във Франция? 😳
Според мен си набира клиенти за onlyfans. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия