Основен и първи принцип на социалното дело и работа е - "Помагането само по желание на "клиента". Трябва да е осъзнато и доброволно потърсено".
В една киткта от различни личности е съвсем нормално да имаш свои фенове и "врагове". Останалото ще ти го кажа наживо

Истината е, че с твоите дружки от там можете да си бъбрите на лични, а защо не и да си направите ваш си под-форум ( ще те подсетя къде си модератор
- в кой форум още). Останалото е ПРАВО НА МНЕНИЕ
. Моето е, че си страхотен човек, много мила душа и само този, който не те познава би имал смелостта да те укорява
. Жалко, че не всички са те оценили, но пък разчитай винаги на тези, които са ти близки и ценят. Сама знаеш, че за добро или лошо - винаги ще има и противно мнение.В нашата си юлска темичка - няма мама, дето да не е оценила всяка твоя дума. Знаеш какъв притегателен магнит си за хората. Не не нужно да се убеждаваш всеки ден в очите на твоите приятелки, че си един прекрасен и много истински и добър човек. Но не можеш да се харесаш на всички. Важоното е, че се харесваш на много и в частност на мен
. Затова, колкото и криво, тъпо и сговнено да ти е сега - аз те прегръщам силно и те призовавам - напоследък рядко пишеш тук, а ние имаме далеч по-голяма нужда от теб

,
и леко
!

Та искам да питам Флейчето ако чете малкият юнак се кефи гледам на дъската за тоалетна да споделиш малко предистория на ситуацията плз
ще ми е интересно

. Дано скоро се отвори път към Пловдив, та да се видим, че тази година само минаваме транзит от там. 
.
, трябва да взема спешно мерки, докато не съм прекалила.

да се "грижиш" и за другите. В това няма нищо лошо, ама понякога както виждаш и вреди. Ти сама си заключила - по-добре на лични отколкото да си губиш времето с неблагодарни хора. 
.Виждам познато име и влязох в профила и -и изненада-