ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 700
  • 276
  •   1
Отговори
# 15
  • welcome to the Jungle
Асе, изчетох всичко.  Peace
Основен и първи принцип на социалното дело и работа е - "Помагането само по желание на "клиента". Трябва да е осъзнато и доброволно потърсено".
В една киткта от различни личности е съвсем нормално да имаш свои фенове и "врагове". Останалото ще ти го кажа наживо   bouquet  bouquet  bouquet
Истината е, че с твоите дружки от там можете да си бъбрите на лични, а защо не и да си направите ваш си под-форум ( ще те подсетя къде си модератор  Wink - в кой форум още). Останалото е ПРАВО НА МНЕНИЕ   bouquet. Моето е, че си страхотен човек, много мила душа и само този, който не те познава би имал смелостта да те укорява   bouquet . Жалко, че не всички са те оценили, но пък разчитай винаги на тези, които са ти близки и ценят. Сама знаеш, че за добро или лошо - винаги ще има и противно мнение.
В нашата си юлска темичка - няма мама, дето да не е оценила всяка твоя дума. Знаеш какъв притегателен магнит си за хората. Не не нужно да се убеждаваш всеки ден в очите на твоите приятелки, че си един прекрасен и много истински и добър човек. Но не можеш да се харесаш на всички. Важоното е, че се харесваш на много и в частност на мен  Peace  bouquet. Затова, колкото и криво, тъпо и сговнено да ти е сега - аз те прегръщам силно и те призовавам - напоследък рядко пишеш тук, а ние имаме далеч по-голяма нужда от теб  Blush Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 22:12 от Lioness

# 16
  • Варна.
ПИКОЛА, ЧЕСТИТОООООООООООО! Радвам се много за теб, пожелавам ти леко бременеене и здраво  бебенце!
[/b]

Аси, прочетох, наистина малко набързо, но се ориентирах, още като четях ми мина през ума - Няма ненаказано добро, ами тя душата ти е такава - Флоранс Найтингейл,  Hug,
не се трови.
Лъвицата е много права - давай при поискване.
Няма ли нова тема вече за юлчета  Grinning Grinning Grinning Grinning ново поле за посев на знания и умения Grinning

# 17
  • Варна.
исках и да се похваля, че от 89кг. преди да вляза в болницата сега съм 67, последните два месеца свалих 5, остават ми още 5 зада си възстановя напълно старите мерки и теглилки. Днес влезнах в още едни дънки от дрехите с които ходех на работа! Кеф! малко глътнах корема при закопчаването, но не се брои. Ограничила съм до абсолютната нула тестените храни, гледам да е разделно, не пипам шоколад и газирано.
отдавна говоря, че искам да се връщам на работа от февруари, а сега като виждам, че октомври заминава и остават някакви 2-3 месеца малко ме хваща страх, хем ми се вижда пораснало детето, добре си прекарва с баба си, хем ме хваща страх да я оставя.

# 18
  • София
piccola, честито  EFP и леко  preggo !

# 19
  • София
пикола, много новини при вас и всичките хубави!!!

Честито за бъдещото юнско човече!!! Да слуша мама още от сега и да минат леко и безпроблемно следващите 9 месеца! А после здраво и послушно бебче!
И кака Гери да слуша, че иначе.... Wink

Асе, не следя темите на юли'06 и незнам какъв е точният проблем... кой искал съвети, кой давал, кой не възприемал....
Виж, темите на юли'05 си ги следя стриктно! Знам каква всеотдайна душа си за нас, нееднокрно потвърдено. Не само със съвети, говоря по принцип. 
Ако е натоварва конакта с някой - не се напъвай! Отрицателни емоции никой не иска да си създава сам.

Хайде сега разкажи как е малката кукла! Искаме и снимки от манекенските й изяви!!!

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 01:00 от ara75

# 20
Пикола честито и ти желая едно здраво пухче когато му дойде времето
 Laughing Heart Eyes Hug Heart Eyes
Е три мамчета вече браво момичета Hug Heart Eyes

Асешти дърпам ушите да знайш  Laughing Галето е била доста изчерпателна и препокрива напълно мнението ми.Изчетох всичко даже и части от старата тема и смятам че нещата са вървели от доста време натам и този срив е бил неизбежен Thinking
От една страна те подкрепям защото си наистина голям ентусиаст и добра душа и отделяш от времето което можеш да прекараш със Сиянка за да споделяш наученото от този форум ,нета,личният опит но от друга страна пък разбирам че момичетата от искат сами да натрупат опит ,сами да се убедят кое е най доброто за тяхните бебоци.Останалото са разни махленски свади на жени с ПМС  Laughing Heart Eyes Hug
Обичам те и вярвам че ще разбереш какво мисля Hug Heart Eyes  bouquet
А в този случай най добре си спомни приказката за неволята която ни учи Laughing и остави и другите сами дза я повикат

Габи е на вълна рисуване и е изписала себе си и всички тефтерчета и тетрадки из къщи Laughing
Много приказва но според баща и основно на Японски Laughing
Тези дни набирам смелост да спирам пампите но още не ми е дошло голямото муза по въпроса CrazyТа искам да питам Флейчето ако чете малкият юнак се кефи гледам на дъската за тоалетна да споделиш малко предистория на ситуацията плз Praynig ще ми е интересно

# 21
Бе мацки Heart Eyes Аз потупване по рамото получих, те сегашните юлчета ми звъниха и по телефона. Хич не ме хвалете, че и вие ще ме разревете Hug Знам, че не е нужно всеки да ме харесва, пък и е невъзможно, а и аз не търся това. Съжалявам, че не може да видите, ама наистина съм помагала основно "на поискване" Laughing Сега ще стане по-лесно за мен - ще пиша лични и няма да чета по 100 поста преди да обобщя Wink Освен това наистина ви поизоставих и се извинявам  bouquet Ама пусто като чуя за проблем с кърменето и... то отвътре ме бута. Вчера в един от кварталните магазини направих такава презентация на една чиковска количка, че бъдещото майче ме попита дали не продавам колички, а консултантът само стоеше до мен и кимаше с широка усмивка Mr. Green
АМА МНОГО ВИ ОБИЧАМ И МЕРСИ ЗА ПОДКРЕПАТА

Калинчееееееее, честити две чертички - безпроблемна и лека, доходна и безаварийна, а ЮНИ - прекрасен резултат!!! Ей как се зарадвах - три бременюшки Heart Eyes А ти къде се изгуби. Вече щях екстремно да си пускам Кю-то, че да видя кога си онлайн Grinning Липсваше ни... Както и Бубка, Рейчето...ох, какво да изреждам поименно. Сега времето за стоене пред компа е много по-малко Wink
Обичам ви Hug А снимки от участието нямам, понеже още не са ни донесли новото фото, а старото се скапа. Пък и то не беше дефиле (как звучи Laughing ) ами просто в предаването ги облякохме с дрешки на Премаман и представителка на фирмата обясняваше за предимствата на колекцията, показвана върху живи модели Wink

# 22
  • welcome to the Jungle
 Hug Пикола, честито!!! Hug
Тъкмо наскоро залагахме с асето коя ще е Номер 3 от престрашилите се  Peace.
Сега ти пожелавам безпроблемна, деветмесечна бременност и едно здраво и хубаво юнче Flutter  smile3503

Мамо Светли, разби ме от смях с японския на Габката tooth. Дано скоро се отвори път към Пловдив, та да се видим, че тази година само минаваме транзит от там. ooooh!

Ара, Зайо, снощи и за вас си мислих...ама нищо не споделяте за новите бебчета. Момчета, момичета, 3Д-та - аз лично изгарям от любопитство  newsm76 Two Hearts.
Дики, браво за килата   bouquet. Прекрасен успех bowuu

# 23
Честито на Пикола за 2-те чертички на теста. Безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче да гушкаш през юни.

Асинка аз също няма да се повтарям, мисля като Галето. Понякога не се харесва даването на съвети, макар и да са ценни. Но ........... винаги става така - и все някой е недоволен. Ние тук наистина ти оценяваме, смятам всичките съветите които ни даваш, така че давай в тази темичка повече, а пък в другата, ако някой се нуждае от съветите ти, ще те потърси и така.

Дики поздравления за свалените кг. Аз успях през лятото да сваля някое и друго килце , и съм доволна, но откакто застудя и съм повече време в къщи усещам как започнах да се чудя какъв сладкиш да направя и какво да си похапна докато няма какво да правя, та ако не спра много скоро ще се усвиня пак.  #Cussing out, трябва да взема спешно мерки, докато не съм прекалила.

# 24
Честито на Пикола !!!
Леко и безпроблемно  Simple Smile

Асе, все се чудя от къде намираш толкоз време newsm78 да се "грижиш"  и за другите. В това няма нищо лошо, ама понякога както виждаш и вреди. Ти сама си заключила - по-добре на лични отколкото да си губиш времето с неблагодарни хора.

# 25
Честито и на Пикола   bouquet Здраво бебче ти желая.
Може да съм малко клюкарка, но там ще си правиш компания с още една наша мама, не казвам коя, щом и тя не е казала тук, но ти така или иначе ще разбереш. Та в крайна сметка сме 4ри вече  Party
Лионес, ако ме светнеш какво е ЗД? Е аз сега съм изтъпяла и не ми връзва акъла какво е, иначе аз още незнам какво ще бъде, даже не съм го усетила още за разлика от предния път...но то много разлики има. Като ида другия месец на фетална може и да знам какво ще бъде.

# 26
Аз Беборанка вчера я излових Sunglasses.Виждам познато име и влязох в профила и -и изненада-  EFP
Лека бременност и на нея и на Пикола.

# 27
  • София
Хайде честито и от мен на Пикола и Беборанка за новите бебоци!

# 28
  • София
Е, 4-то бременно коремче? Хайде, да излиза от нелегалност бъдещата-настояща мама!

Аз мога да се похваля, че 5 ден не съм повръщала! Което си е голям напредък и се надявам да приключих с тази гадост ЗАВИНАГИ
Преди 2 дни Ида се показа на баби и дядовци с боди с такава картинка

Ама нали са баби - трябваше да ги накарам и очилата да си сложат. Та вече ги информирахме и сега очаквам да ме затрупат със съвети, заръки, внимание, помощ и т.н. досадности Twisted Evil

Иначе не знаем пол, не усещам движенията още, не сме били на фетална... и малко ме е срам, ама наистина второто се чака по различен начин. Предполагам и след раждането ще е така - Ида фаворит, а бебо понеже не разбира.... в промеждутъците... Embarassed Embarassed Embarassed

# 29
Лионес, ако ме светнеш какво е ЗД?

Не съм Лионес, но предполагам, че има в предвид 3Д ехографа, т.е. триизмерен видеозон  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт