Любители на кучета - 119

• 32 469
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Ако бяхме у нас, да съм го завела. За съжаление сме на почивка, не сме в България и нямам идея къде да търся ветеринар. За момента спря да повръща, спи повече, но междувременно подгони една котка, което е добър знак.

# 211
А ние днес ставаме на цели шест месеца Heart Снощи падна и второто млечно зъбче от кучешките и вече не е като акула. Чиста случайност беше да погледна и да видя, че се клати като на малко дете. Simple Smile

# 212
  • София
Толкова е сладко това черно дяволче.

# 213
Много е сладко наистина! Черно бонбонче!

Голяма жега. От сутрин му е топло на Бейли.

# 214
Reunion, много любов ни донесе. Голяма душичка е Heart

# 215
  • о`майна лунна нощ е
Сутрешното накисване на Швепс

# 216
Ако бяхме у нас, да съм го завела. За съжаление сме на почивка, не сме в България и нямам идея къде да търся ветеринар. За момента спря да повръща, спи повече, но междувременно подгони една котка, което е добър знак.
Дано вече да е приключило повръщането. Иначе, освен да звъннете на ветеринаря за насоки.

# 217
Цяла нощ беше ОК. Сутринта му дадох да яде, в настроение си беше цяла сутрин и ей сега мъжът ми си поигра с него напред-назад и пак започна да повръща. Поне беше поусвоил гранулите, защото повърна малко от тях.

# 218
  • Sofia
Ох,Швепсче Blush 
Поглед в стил "Е само това ли беше?"

# 219
  • под тепетата
Magni, като черен трюфел е, твоят сладурко! Дали зимен или шоколадов, избери сама Smiley
Аз разбрах, че сменяме зъби, като изтропваха на ламината.
Събота е, браво на Швепса за релаксиращите спа процедури!
wild poppy, може да са му дошли тежки за раздразнения стомах. Дано само с това се размине!
Ох, Бейли, разбирам те! И на мен на моменти ми става едно жежко и сънливо Worried
Измислих нова клетва " Да те уапе калинка!" Мале, как хапят, не е истина. Сутринта бяха като ескадрили. В Пловдив изтърсвам заради миризливките, а тука тупам, заради калинки.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 15:07 от bilqna_69

# 220
  • тук-там
За повръщането на морето при подрастващи кучета съм слушала доста истории. То ние хващаме стомашни вируси, та те. Но го наблюдавайте и въведете поне ден глад. Аз така бих направила.
Поздрави от Коста Парадизо:

# 221
  • София
Кучовете са супер, но и ти не си за изхвърляне.

# 222
  • София
За раздразнено стомахче ние сменяме гранулите с гастро консерва за ден-два. Винаги имаме една такава вкъщи, за всеки случай (пък и да даваме за кеф).  Това обаче ако повърне веднъж за 24 часа; ако повърне повече ходим на лекар (но ние сме си леко ненормални, де).
А като чета за зъбите... Ние като пишман кучкари едно време изобщо не знаехме, че и те сменят зъби. По едно време почнахме да намираме тук-таме бели твърди неща, та се усетихме, че са Бубешки зъбки и ги събирахме в една кутийка. Смешното беше години по-късно като заведохме Буба на лекар, защото намерихме паднал зъб и се притеснихме от какво пък може да й падат зъбки (заподозряхме зъбен камък). Докторката беше много сигурна, че всички зъби са налични, ММ беше много убеден, че някой липсва. Доки някак успя да го успокои и се прибрахме с една паста за профилактика на зъбен камък. Няколко дни по-късно на ММ му проблесна, че е намеирл стар зъб, а не е паднал сега Simple Smile

# 223
  • София
Аз днес извадих малко зъбче от петата си 🤣.

# 224
Ооо и ти си имаш бебе ❤

Общи условия

Активация на акаунт