Любители на кучета - 119

• 31 900
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Деспи, вчера се разминах с твоите родители, спряха се да се радват на келешите и на езика ми идва да им кажа "много поздрави на....ъъъ, как щях да кажа Деспи " . Блокирах, чак като отминаха се сетих как се казваш наистина 😂😂

# 226
Жегааа 😰

# 227
  • тук-там
Тежко ни е Wink

# 228
И при нас, но глезльото трябва да е върху постелка. 😀

# 229
  • София
Първото ми куче беше принцеса. Ако няма постелка,  лягаше върху най-близкото куче.

# 230
Килимът бил изпран - е, да де, аз нали за това съм легнала на него 😄😄😄

# 231
Поизтървах малко темата, ама да се разпиша с една снимка за сега:

Макс бели не е правил почти никакви у дома, дори и като бебе. Някой и друг чехъл не го броя въобще. Вивата пък повечко чехли и обувки похапна, ама пак нищо запомнящо се във времето.
Как дойдоха, за Макс преди години съм разказвала тук. След дълги години четене и желание да си взема куче, вече бях стигнала фазата да търся. Издирвах бигъл и докато търсех сестра ми казва, че на село при нейния бивш има три мъника. Обадих му се и той ми каза каква смеска са. Питах го има ли едно и за мен и той каза да. Дори не знаех как изглеждат. На другия ден запалих колата, отидох с едно кашонче и той ми връчи Макси. Влюбих се от пръв поглед, не че видях другите две де 😁
А Вивата пък, пак от село дойде. Отивам един ден и гледам тя с изпаднало дебело черво (виси от дупето). Водена веднъж на вет, ама не спазили баш инструкциите ибизпаднало повторно. Същия вет споменал на сестра ми да помислим и за евтаназия. Звънях къде ли не (имах голяма сага с моите тогавашни ветеринари и после спрях да ходя при тях) и просто уговорих операция и я прибрах. Малка мишка, на 37 дни и тежаша 1.8 кг.

# 232
  • тук-там
Сиви, поклон! Силна си!

# 233
И от мен респект, обич, уважение към Сиви!Милото Виве..., каква борба за здравето му...     Mtz,уникални снимки споделяш!Исках да те питам , там в жегите -Нъки и той ли мина на гранули, хранене?  Поздрави от неделна Лори

# 234
  • тук-там
Ро ро, не, и двамата от доста време са ма БАРФ. Мокка мина по-късно, когато сама прояви интерес. Тук сама подготвям БАРФ-а, защото не продават на острова.

# 235
Привет ви!Страхотни снимки,страхотни кучовци,страхотни стопанки,всички страхотни!
    През уикенда кумовете на децата бяха на гости с бебе на 1,5 г.Това дете така безстрашно комуникираше с Айра,а тя така искренно му се радваше,че не пропусна да го оближе от -до.Бабенцето Киара изобщо не отрази малкия.Той ходеше до нея,клекне,нещо и бърбори,а тя се прави,че не го вижда.Аз се притеснявах,че ще му се озъби,защото имам чувството,че става раздразнителна ,когато някой я закача,особено в жегите.
    Намерила си е едно местенце между две високи туи и си лежи там.При нас е мнооого топло.
   Сиви, ти си великан!!!

# 236
  • София
Страхотни сте, всичките! Знаете, че ви мислим и следим, но чак днес ми остана време за една снимка на мързела и глезльото Чарли. И се готвим за малка почивка. Дано ни е хубаво времето, но... в крайна сметка каквото, такова. Мързел. Голям! 😂😂😂

# 237
Чарли на всяка снимка ми изглежда като току що излязъл от салон за груминг. Прекрасен е просто!

# 238
Върнахме се от първото приключение на море с куче. Малко по-романтично си го представях ако трябва да съм честна. Joy
Като изключим стомашните неволи - еднократно разстройство по средата на почивката, за което дадох 1 хапче Диадог, и повръщането накрая, други здравословни грижи нямахме. Превантивно мазах лапите с кокосово масло първите дни. Прояви териториалност на плажа и залая новодошли плажуващи на 2-3 пъти. Бързо го отиграхме с лакомства  - приближава непознат, наостря се, “ела/виж ме” - лакомство, после още няколко бързи команди с лакомство и така всеки път в продължение на 2-3 дни. След това нямахме проблем.

Започна да сменя зъби, току виждаме някоя дупка. Едното зъбче го извадихме ние, защото беше тръгнало новото на втори ред зад него.

И да го похваля. Днес в парка някакво куче го е нападнало. Мъжът ми го е привикал и е започнал да му дава команди и лакомства. Въпреки че другото куче е дошло до него и чак му е излизала пяна от устата от захласване, нашият не му е обърнал внимание, ами си е изпълнявал командите и си е чакал лакомствата.

# 239
Кио е доволна от новата си охлаждаща постелка ❤

Общи условия

Активация на акаунт